Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Угу..а мене мама вирішила воопче прибити:одночасно готує горох, квасолю і гриби(те,що я не люблю і запах не переношу):bad::bad::bad:..хоч бери та й костюм хімзахисту надягай:ninja::ninja:

• Подобається Подобається x 8
  2. Summer

Summer Well-Known Member

зробили кутю, я не втрималась і спробувала, смакота :)
    зара побіжу за пампушками в Сільпо ( але я нікому того не скажу) :mocking:, вже на наст свята буду вчитися пекти пампухи;)

• Подобається Подобається x 12
  3. сестричка

сестричка Well-Known Member

Узвар готовий, кутя на столі, все вже приготували і чекаємо...

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Треба буде їм зробити весільний подарунок від форуму ;)
    див. в підпис:
    ;)

А я, а я буду ліпити вареники :) Може зроблю фотоперепис (десь колись була така тема, напевно зараз на Посиденьках). Але то я щоб мамі з бабою показати фотки, похвалитись, а то вони думають, що не дам собі раду :)
    (взагалі то я лінюсь, але от спеціально на форумі написала, що буду ліпити, тепер не відкручусь! :) )

5. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Прийшла з церкви, стало вже краще... Надворі краса! Сонечко світить, сніх поблискує...Настрій святковий, бо в мене сьогодні подвійне свято: і Різдво, прийде вся родина, і моєму Юліанчику сьогодні виповнилося 1 рік і 11 місяців.

• Подобається Подобається x 14
  6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ходили сьогодні з Малесенькою на каву...у Фреску...сиділи,говорили,пили каву і тут раптом заходить гурт колядників...то мабуть були якісь хористи....бо голоси надзвичайно гарні.....колядували гарні колядки...А потім офіціантки всім приносили кутю...так гарно було...

• Подобається Подобається x 11
  7. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А я собі готую на кухні, стіл накриваю, і тут чую, що в мене під вікном цілий хор колядує! А це мої друзі прийшли до мене заколядувати. Так ми з ними просиділи цілий день. Колядників було дуже багато.

• Подобається Подобається x 13
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день..був..
    хоча й звична напруга..звичні переживання..але й..відчуття..що потрібен...що про мене думають..пам’ятають......
    І тепло...постійна присутність...отого..Сяйва...

Останнє редагування: 8 січ 2009
    • Подобається Подобається x 14
  9. lulu

lulu Well-Known Member

:yahoo::girl_tender::girl_in_love::kiss:
    знаєте бути щасливим то так банально...
    і різдвяне диво то теж так банально
    і побажання цього такі патетичні...
    звичні?
    бажаю вам ТАКИХ банальностей-я навіть не підозрювала що то так добре;)

10. Daisy

Daisy Well-Known Member

Були в церкві. Сьогодні робочий день але було дуже багато молоді.
    А потім об'їдайловка і розпивання спиртного з родиною, друзями з України, Італії і знов з Україною, це розпивання було через скайп, але ж приємно: ось так, в прямому ефірі, а завтра буде друга серія;). Свята ж!:good:

• Подобається Подобається x 13
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Також дуже гарний і незвичний день. Почався день з великого льоду на сходах і довгої дороги до церкви, бо страшний морозьний дощ. Але заїхали гарно, було нас мало - лишень ті що ще святкують на пару з Україною, бо решта парафіян вже посвятили воду і один пан, який кожен день приїжджає до церкви, по-серед служби зачав сваритись з нами чого ми співаємо «Всяческая днесь радуйся! Христос Родився от Діви!» каже нам, має бути «...Христос христився в Йордані!», то мій Андрій йому пригадав що сьогодні 7-ме Січня - Українське Різдво!!! :)))
    А далі приїхали додому, перекусили і поїхали в гості до моєї двойорідної сестри. У них там також повна хата людий. З нею також живе її рідний брат, який минулого тижня повернувся з України. То ми його випитували про все на світі, окрім єдиної причини по-якій він відвідав рідне місто - дівча якесь. Але він навіть батькам сказав що це не їх діло, тому то і не наше також. Він виглядає задоволений поїздкою.
    Після його оповідок я зрозуміла що я єдина, окрім моєї мами, хто добре знає Львів, бо моя сестра то вже навіть не пам*ятає де Філармонія. Але менше з тим. Ось він сидів розказував, і я відчувала що це ніби я ходжу тими вуличками і заглядаю у кожну кавярню. Таке було відчуття, що я на день перенеслась туди де моє серденько. Було файно. А ще вони знайшли книжечку з колядами, то вжем наспівалась з мамою на два голоси. Просто люкс. Дітиска набавились зі своїми кузинами. Тепер рахують дні, коли вони до нас приїдуть на Йордан за Старим Стилем. :)))
    Після приїзду додому, я подивилась собі фільм «Сарине Різдво» і слухаю Різдвяний Концерт на Першому. Дивлюсь, і не хочу завтра іти на роботу. Не хочу іти до них зовсім. :sad:

• Подобається Подобається x 10
  12. Daisy

Daisy Well-Known Member

І я так не хочу, ой як не хочу:cry: Трохи хвора, то може скажу що маю вайрус:haha:, а вони його так бояться:crazy:

• Подобається Подобається x 10
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ага... такий жаражний і перейде аж в понеділок:mocking::good:

14. Daisy

Daisy Well-Known Member

:haha::haha::haha: Як працювала в NYC, вже стою на зупинці автобусній і думаю:blush:, щоб то придумати, тільки щоб на роботу не йти:)))

• Подобається Подобається x 5
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Марусю, з поверненням!!! :give_rose::give_rose::give_rose: :give_heart: :girl_in_love:

Отако вас читаю і... в мене те саме. Як на кожні свята. Не можу зараз працювати, хоч убий. Добре, що роботи небагато. Останні два дні зіпхала все на снігопади (20 см як-не-як) і працювала з дому. Завтра на роботу не хочеться, страшне... І що його зробити? Зате ввечері буде концерт колядок, а потім пампушки і чай... Хоч якась розрада. Холєра, застрягли в цій гнилій Оттаві... :cry: :cry: :cry:

Останнє редагування: 8 січ 2009
  16. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

доброго вечора, мої дорогенькі!як я скучила!!!
    у мене гавкнувся комп"ютер:cry: не вмикається зовсім. от воювала-воювала за інтернет, відвоювала, і от тепер комп гавкнув.
    проте це зовсм е зіпсувало Різдвяні свята. вони пройшли пречудово. 6-го зранку я була в церкві, було так світло і чудово! а ввечері у нас була родина - тісним колом дорогих людей ми душе душевно посиділи. 7 я їздила до брата та його нареченої, була у них майже весь день, а тим часом у мами вдома були гості - її друзі. коли я повернулась, ще не всі пішли і- останні гості пішли аж о 2 ночі. чарівно посиділи, поспілкувались...
    єдина неприємність - собаня моя отруїлась - я вночі 3 рази вставала з нею виходила на вулицю, тому зовсім не спала. унеї животик болів і ще її нудило. зараз уже все гаразд, тільки у мене все болить.
    зате вночі йшов і надалі прекрасний сніг - ніби натерті на мілку терку діаманти... краса!!! найпрекрасніша зима у моєму житті!
    добре, що у мами є службовий ноутбук...

• Подобається Подобається x 15
  17. Daisy

Daisy Well-Known Member

А я таки зробила собі вихідний:good:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маюночко, він не гавкнув, він трошки відпочине і буде працювати.Атвєчаю.

• Подобається Подобається x 5
  19. lulu

lulu Well-Known Member

хвора:sad: і щаслива:)

20. сестричка

сестричка Well-Known Member

Ми за Вас дуже раді.Нарешті :)
    А я добігалася з фотіком..захворіла:sad:
    Ось так завжди буває ..спочатку Ірка , а днів через 2-3 я.
    Завтра вже виїзжає зі Львова.Трохи розчарована, що пролежала хвора і не могла ні з ким зустрітись

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)