Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

і я не кажу... не знаю як то схуднути.. весь час так у людини є..
    от в мене сила волі є, але не можна мені худнути, бо мають всі вітаміни і поживні речовини бути... навіть посту не дотримуюсь повністю, бо для здоровя то не підходить... а в школі єдина в сімі тримала строгий... могла на дієту сісти і скинути кіко треба.. ех... а в когось здоровя як в бика, а сили волі нема...
    є таке на світі...

може вона просто знає ваші інтереси:))) тому і пароль підібрала... чи вона якось саму систему поламала?

Останнє редагування: 31 гру 2008
    • Подобається Подобається x 4
  2. Да нет, там же что-то типа плеера! :haha:

• Подобається Подобається x 1
  3. terrible

terrible Well-Known Member

а ми сьогодні посварились трохи:sad: зранку я вередувати почав, не хотілося іти на роботу...слово-за слово:sad::sad: а потім коли всеж припхався в контору - до власного подиву зустрів там лише директора та свою начальницю відділу. "а ти че прийшов???" виявилось, що сьогодні тільки вони вийшли на роботу-щоб прийняти поздоровлення по телефону від "вишестоящего начальства" та і все, а всі інші вихідні (не буде ж це начальство вимагати список присутніх на роботі :mocking:) а я як завжди прозівав, коли це повідомляли. тож попив з ними кави та і повернув додому.
    але помиритись ми встигли ще до того, як я вибрався вранці з дому:):good:
    зараз посильно допомагаю на кухні (салатик "мимоза" - ммм!!!!смакота!) :good:

• Подобається Подобається x 15
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Встала рано, бо знайомий приїхав по кури, які в нас в холодильнику лежали. Була зла, бо було холодно вдома, як і кожного ранку, а треба було вилізти з-під ковдри. Ще й баба від 4ї ранку товклась по хаті (вона встає тоді, коли ми спати лягаємо, на щастя, не часто в нас ночує). Короче, встала я злюкою з бажанням чим швидше пережити НР і завалитись спати. Але ось так якось склалось, що настрій покращується швидше, ніж білочка голоси набирає :)
    Спочатку потішив знайомий, який зайшов до нас, - такий радісний якийсь, бодрєнькій, весь в передчутті свята. Ну і подумала, що не так вже і зле буде сьогодні, буде багато смачненького, а ми вже кілька днів нормально не їмо, бо в мене нема часу на кухню :shy:
    А другим джерелом радості стала бабуська. Вона переважно бурчить і вчить мене що і як треба робити. А сьогодні повернулась з вулиці така.. збуджена. Виявилось, що вона зустріла кавалера своєї молодості, 40 років з ним не бачилась. Але каже, як в молодості, так і зараз - пофліртувала з ним, покліпала очками і відмовила :haha: Він її на каву запрошував, просив хоч номер телефону дати, а вона вже не хоче ніяких пригод на старості років :))) Бабулька 80 років :) Ви б чули, як вона про нього розповідала! Каже - такий високий, пристойний, красень! :haha:
    Ось так я зарядилась хорошим настроєм, чого і вам бажаю! ;)

• Подобається Подобається x 19
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нині вирішив купити ялинку з печатков, як вчила Ліля Романова. Два хлопи чогось втікли, а їден намагавсі віддати ялинку задаремно. Ліль, я не зрозумів, так в чому прикол тої печатки, га?

• Подобається Подобається x 11
  6. gryvul

gryvul Well-Known Member

чи вона пальона (браконьєрська) чи офіційно зрубана. А Ліля класно запропонувала...

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Сиджу на роботі... Мрію, аби нас пошвидше відпустили додому...
    Ех, якби моя мрія збулася.

:haha: :haha: :haha:
    Вони певно подумали, що ви пан еколог. :)))

• Подобається Подобається x 5
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю шо вони там подумали, але я подумав, що ви мене трохи підставили.... ті вуйки могли й по писку ми з"їздити за ту пічєтку, нє?

• Подобається Подобається x 4
  9. Liliyah Romanova

Миху, ви на мене свій вибір не спихайте. ;)
    Кожен сам відповідає за свій вибір і вчинок. :tongue:

-----------
    Нас відпустили!!!! :yahoo:
    Ще 10 хвилин і додомцю!!!
    Чекаю 12.30. Не північної 12, пообідньої. :)))

• Подобається Подобається x 3
  10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Дітиська норовлять скрутити ялинці голову... В хаті дурдом...

І наша сосна з печаткою на зрубі:

• Подобається Подобається x 10
  11. Liliyah Romanova

Десь хтось казав, що раз на рік ялинка мусить впасти. :)))

12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Воно то так, і знаючи нашу Катрін :pardon: ,ще й з Яною в поєднанні :pardon: - ми просто привязали ялинку. Правда серцем чую - то не поможе :scratch_one-s_head:
    :))):))):)))

• Подобається Подобається x 6
  13. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

в мене день був дійсно звичний, хіба що додатково ялинку прибрали і приготували святковий стіл

зараз будемо святкувати в сімейному колі, тому вже йду, але хочу привітати всіх з наступаючим новим роком!

так як в мене нема гламурної (і взагалі ніякої відкритки) то вітаю тут і нагадую:
    не забудьте загадати бажання, вони справді здійнюються! :)

• Подобається Подобається x 10
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ой-ой-ой!
    У 21-столітті можна й без відриву...
    Достатньо замість вітання ЮВТ пару хвилин ЛФ-ській родині приділити.
    Wi-Fi...
    Хай Старий Рік іде з Богом! :)

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

І в мене був звичайнісінький день вчора (31 грудня): трохи наводила порядки в шафі, включила радіо - Радіоман, краєм вуха почула про акцію, та й вислала СМС-ку. А десь через годину мені передзвонили, що я виграла ноутбук.:) Вже він вдома, подарувала чоловікові замість подарунка на День народження :)
    Ось так звичайний день перетворився на незвичайний, бо я ніколи ще в житті нічого не вигравала.

• Подобається Подобається x 19
  16. fuxx

fuxx Member

А до мене ні один ні другий не прийшов ((

17. gryvul

gryvul Well-Known Member

Це... це чесно? чи мрія? Бо дуже казково звучить! Якщо правда, тоді вітаю!!!

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

gryvul, якщо запитання до мене - то так, це правда. Я сама повірила аж тоді, коли вже в руках тримала

• Подобається Подобається x 8
  19. сестричка

сестричка Well-Known Member

у нас кішка в тому році ялинку завалила:))вперше була не прив"язана.

оце так подарунок! вітаю:)

Останнє редагування модератором: 1 січ 2009
  20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

писку надо беречь!!!!!!!!!!!!!!!! (упс...сорри)

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)