Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

а в мене сьогодні счасливий день... приходжу додому-вечеря вже не столі, винце... тортик з чаем :)...лабораторкі всі пописані... :) хочеш до компу???-будь ласка!!! "а давай подивимось кіно-"любовь морковь"-я скачала сьогодні"...
    Господи...о_Оа чи до себе додому я прийшов???

може це і через те, що вранці було, ту закупку косметики на півстораста гривень...та все одно, знаете як класно!!! хай криза за вікном. але вдома чекае кохане рідне сонечко...:) і легше на душі:)

завтра...та ні, сьогодні вже))) підемо на залік-я в ролі міцної моральної підтримки... потім за ялинкою... вирішили провести віхідні разом вдома, нікуди носа не висовувати:):mocking:

• Подобається Подобається x 17
  2. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

СУПЕРР!:good:

• Подобається Подобається x 5
  3. Vetta

Vetta Well-Known Member

Почався звичайний суботній день...приготувала звічайні деруни, які чомусь пристали до пательні -що не є звичайним явищем, але від того вони гіршими на смак не стали,в звийчайній клітці сидить звичайний попугай і репетує "Я хохол",сьогодні зпечу яблучний пляцок для незвичайної доні шоб зробити її день теж не звичайним )))

• Подобається Подобається x 11
  4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Вже призвичаїлась що ДП не працюють і не працюють:cry: бачу не я одна:mocking:
    ще трохи і знову замість ЛФ будуть ДП, а що робити:pardon:, дівчата не можуть так довго без коханого форуму:tongue:

• Подобається Подобається x 10
  5. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Настрій гарний, ще ніхто не зіпсував... На дворі сніжок, так гарно! Їду до Львова, трішки по магазинах походжу, треба ж якось премію потратити. Погуляю засніженими львівськими вуличками.... А зараз сиджу і думаю, щоб то такого смачненького приготувати своєму синочку?

• Подобається Подобається x 12
  6. Ірена

Ірена Well-Known Member

Джек вже має перше щеплення і паспорт О!:preved:
    йду вибирати ялинку і гілочки до під"їзду. Джекові - клітку для транспортування:)))
    вчора отримала в подарунок розкішні парфуми;)
    все добре... все добре...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 14
  7. viltis

viltis Well-Known Member

О!!! А я теж маю гарний настрій:))) Нарешті майже здорова...малюк активно копається:))) А ще, дав мамуні поспати майже цілу ніч без перерв і аж до 10 години:)) а потім татко нам зробив їсточки, подзвонила мама і спитала, чи чоловік не прийшов би допомогти їм потріпати коврики, а натомість брат прийде і поможе нам:))) Люблю я чисті коврики , почищені на снігу:)))

От думаю, чи то вилазити сьогодні з хати, чи вже ні....?так хочеться на свіже повітрячко...

• Подобається Подобається x 11
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нагадую: вагітність - не діагноз. :)))

• Подобається Подобається x 6
  9. lulu

lulu Well-Known Member

завтра!:)))
    всі в сад!:)))
    тобто в тюг:)))

• Подобається Подобається x 8
  10. viltis

viltis Well-Known Member

Вагітність --ні:))то я не раз своїм пояснюю, що вагітність --не хороба:))) але нежить і горло,яке болить --то вже гірше:)

11. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

А в нас сьогодні день не дуже. Відправила чоловіка до села колоти свина, сама вирішила спекти сирник, полінилася місити руками закинула в комбайн, не вийшло переколотила:sad:. І нам з Христьою дуже скучно, не можу ні поприбирати, бо дитина з рук не злазить

• Подобається Подобається x 4
  12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Згадав анекдот.
    Послали хлопа колоти свина. Здоровезного (про обидвох)!
    Зайшов до свина, ніж забув.
    Через 20 хв. вереску і гупання виходить, його й питають:
    -Заколов?
    -Нє! Але ТАК відлупцював - до ранку здохне!

• Подобається Подобається x 9
  13. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Спочатку ЛФ [​IMG] потім [​IMG][​IMG][​IMG] потім з годинку [​IMG] тепер ще [​IMG] і [​IMG] і знов ЛФ [​IMG]
    П.С Ой забула ЛФ обовязково з кавою.

Останнє редагування: 27 гру 2008
    • Подобається Подобається x 16
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А за що?о_О
    Що він вам зробив,той свин?о_О
    Хіба він винен...:cry:

• Подобається Подобається x 7
  15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ага, я теж. В нас вже всі килимки витріпані, підлоги помиті, ляпота :girl_claping:.

P.S. Чоловік після того тріпання разом з дітьми заснув, так що ще й маю доступ до компа свобідний:yahoo:.

Останнє редагування: 27 гру 2008
    • Подобається Подобається x 8
  16. Vetta

Vetta Well-Known Member

пляцок готовий, генеральна уборка зроблена.І шось скукота нападає....ох боюсь я себе такою...нє шоб сісти почитата...так сама собі і всім навколо пригод нароблюю.....:girl_flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 4
  17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Де є такі класні смайлики?

:))):))):))):))):))):))):))):)))

18. Vetta

Vetta Well-Known Member

Яська Березнева

• Подобається Подобається x 5
  19. lulu

lulu Well-Known Member

тут всі такі файні ґусподині....
    а я прийшла в неприбрану хату...
    закалатала яєшню бо від голоду очі на лоба вилазили... а більше ніц не було...
    полірнула то всьо згущівкою....

і так хочеться просто щезнути.............:dntknw:

• Подобається Подобається x 7
  20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

не Вам одній:sad:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)