Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

я сама бачила , тільки вже не пам"ятаю чий то канал був, наш чи рос.

• Подобається Подобається x 2
  2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я нарешті затвердила тему дипломної роботи - звучить доволі страшно("щоб усі боялись, щоб не насміхались") - "МЕХАНІЗМИ ОПОДАТКУВАННЯ ЯК НЕТАРИФНІ БАР"ЄРИ В ПРАВІ СОТ". правда ж звучить стрьомно?;)
    але думаю, якщо постаратись, то все вийде -і я напишу непересічну магістерську дипломну роботу, яка зможе бути з гідністю названа НАУКОВОЮ)

шукла сьогодні хоч якісь підручники з тих, які мені необхідні для залікових дсициплін. немає НІЧОГО!

взагалі...

• Подобається Подобається x 14
  3. gryvul

gryvul Well-Known Member

А я сьогодні нарешті малих в садок на санках везу!!! Бо весь час син питається: тату, а чому ця зима така тепла? чи то вже весна?

• Подобається Подобається x 10
  4. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

ЗИМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Котрий день ввечері завирухи, вчора прийшла додому як сніговик, пальто заміст чорного все біле... сьогодні помацала все сире, тільки хутро висохло... Не люблю, але прийдеться у дублянці йти :sad: а в ній як у шалашику :)))

• Подобається Подобається x 8
  5. А у нас сегодня ещё снега привалило. Теперь настоящая зима.

• Подобається Подобається x 6
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Друга ночі...
    сиджу з лептопом біля ялинки... [​IMG]
    п'ю м'ятний чай, слухаю колядки і насолоджуюся запахом хвої...
    тепло, затишно, приємно... [​IMG]
    Різдво...
    :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams: :girl_angel:

Останнє редагування: 25 гру 2008
    • Подобається Подобається x 17
  7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

вчора такий екватор видався-що дай дорогу :wacko:
    ну нічьо, бодрячком прокинулась о 1 годині, міцного чайку, ще 20 чашок чайку - і день прекрасний:preved:
    а що саме приємне - навіть один форумлянин привітав:give_rose:

• Подобається Подобається x 8
  8. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

супер день...
    за вікном снігу насипала зима... в пузіку доця з того тішиться вже всі нутрощі мені відбила певно, але класно все рівно...
    купила собі м*ятного чаю... няма...
    догризла чикулядку... і зрозуміла - ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ще один звичний день мамочки 9 місячного синочка.....їсти,пити,спати,памперс міняти,ловити маленького енерджайзера по хаті....:)........і звичайно здійснювати періодичні набіги на ЛФ;)

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Гарний день
    Поспілкувалася з чудовою людиною
    переробила купу дрібних справ , які все відкладала "на потім"
    збираю валізу....готую подарунки
    а снігу в нас немає..сірість...

• Подобається Подобається x 9
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Але в нас цікаве Різдво цього року вийшло. Купили ми в неділю ялинку і в понеділок її так гарно прибрали, ну була як цяця. Я хотіла вам похвалитись, думала в вівторок ввечір прийду додому і зазнимкую... а не тут то було. Дітей до ялинки тягне як магнітом. А ми ялинку не прив*язали бо ніколи того не треба було. Так ось, Юліана навішала на ялинку тяжких забавок на перед і довгі гілки спереду переважили - ялинка впала і всі баньочки розбились. Одним словом вся робота на пси.
    Поставили ми ялинку наново і вчора і прибирали в хаті, і пекли маківники і пампушки, тай щей ялинку прибирали. Але ніби встигли і в 5-тій годині поїхали до сестри на вечерю.
    Вечеряли гарно як і полягається з борщиком з вушками, пиріжками, оселедцем, кутею і пампушками.
    Нині зраненька поїхали до церкви, правда рано була служба по-англійськи, але всеодно було гарно. Снідала я сама, бо решта домашніх не хотіли до мене приєднатись. Ну і нехай.:tongue: Зате я попробувала маківник який я вчера спекла, і скажу вам що це не маківник а казка. Вуйко Ярко (царство йому небесне) любив такий, там тіста мало а маку БАГАТО! :)))

Після обіду ідемо знову до сестри. Будемо поїдати голубці і кишку з біґосом. ;)

12. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Прийшла до роботи, зібралась прикрасити офіс, дістала новорічні прикласи з шафи... а ще до обіду поїхала до дому, бо зле стало :sad:

• Подобається Подобається x 7
  13. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

І в мене гарний день видався. Прийшла з роботи додому, а мій синочок мене обійняв, сказав, що дуже скучив за мною... Почав мені розказувати, як він з дідусем на саночках катався... :)

• Подобається Подобається x 11
  14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Витягнула мене коліжанка з хати....Дзвонить і каже:"Через 5 хв за Тобою заїду, і чути нічого не хочу....їдемо пити каву"...я навіть ніц не встигла сказати...в кафе я не хотіла їхати....поїхали на Високий Замок, а по дорозі купили кавусі на заправці...з автомата...Люди, яка то краса....сніг, кава і моє кохане місто ніби на долоні.....ЛЮБЛЮ СВІЙ ЛЬВІВ....

15. А кафе прямо на горе находится? Там сейчас не холодно? Всё-таки высоко.

16. Mavpysuk

Рибко, я коли є на Високому Замку то навіть холод не відчуваю...хоча в нас дійсно прохолодно....кафе є по дорозі нагору....але ми не заходили...

• Подобається Подобається x 4
  17. Zoryanka

Я тобі вірю... А ввечері там по-особливому гарно... Я хочу до Львова...

• Подобається Подобається x 5
  18. Mavpysuk

А ше коли "бамкає" годинник на Ратуші...то взагалі заворожуючий звук...

• Подобається Подобається x 5
  19. Zoryanka

:good:В мене серце розривається, так хочу до Львова!

• Подобається Подобається x 3
  20. Mavpysuk

Чекаю тоді в гості:)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)