Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я теж, треба було тебе запросити до нас і настоЯти, щоб приїхала.

• Подобається Подобається x 2
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

та то нічо... море того варте!!! іноді, як немає змоги поїхати чи фінансово чи за браком часу чи з нема хорошої компанії, то я б при першій, навіть скучній можливості всерівно поїхала б, щоб погрітися, відпочити, набратися енергії...

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я во..туво сидю..[​IMG]
    І слухаю...
    Як гуде,наближаючись тотой веееееликий рефрижератор з цукерками,що має перевернутися акурат на моїй вулиці..
    Часом навіть такі речі трапляються...

Останнє редагування: 15 гру 2008
    • Подобається Подобається x 13
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ромку,де живете???я вже біжу до Вас:)))поможу Вам цукерки визбирувати:))) :)))
    :):):)
    Дійсно варто..я там стільки приємних моментів пережила!!:):)

• Подобається Подобається x 11
  5. Romko

треба вострого ножичка...отакого:preved:
    кулка ..тойвово...
    Я си пририхтував...:sorry:

• Подобається Подобається x 10
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мої дітиска знайшли торбу з цукерками, що мама приховала. Погано приховала, бо дітиска знайшли бо тепер найменше обпацькане чеколядою з ніц до голови. Тупоче тут коло мене, простягає рученята і каже - ШЄ! ШЄ! ШЄ!!! Ту мордочку треба бачити.

А я приїхала недавно з роботи. Цілий день мотлохалась з програмою, а у них була якась поломка на сервері і моя робота не засейвувалась - все зникло. Але потім я змогла все швиденько відновити, так що життя не таке паскудне. Зараз коханий на роботі а маман поїхала з татом до Нових Йорків а в хаті - тишина і спокій, окрім дітисок щебечущих мені під вухом. :)))

• Подобається Подобається x 14
  7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ов, в мене відразу перед очима знимки з джазового коктебелю - купа нудистів та збоченців-аж страшно туди їхати

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

на жаль той рефрижератор ще в дорозі..
    А наразі сірий день...
    в передчутті отих безконечних вихідних...
    І пустка..пустка...

Останнє редагування: 16 гру 2008
    • Подобається Подобається x 5
  9. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Настрій канєшно на "х"...:morning1:
    Але ж все буде добре,правда Ромку? :empathy:

• Подобається Подобається x 8
  10. Alias

А ножичка для чого? щоб відлякувати тих, хто ще захоче цукерок?:)))

настрій моєї мами...:sad:

• Подобається Подобається x 6
  11. Coffe13

Певно, щоб кулка пробити, аби той рефрижиратор не проскочив мимо ;)

• Подобається Подобається x 6
  12. Alias

Ны разу не бачила нудистыв, а збоченцы ..так ъх кругом вистачаэ, тыльки не зразу видно:)

13. Чупага

Чупага Well-Known Member

Та нудисти не страшенни я бачив -весели ,можно си на саму ню й не дивитися.

14. Coffe13

:))):))):))) Насмішили...
    Але настрій всеодно на "х", но не хороший :dntknw:

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у мене нині торент здурів....
    показав швидкість завантаження в п’ять разів більшу, ніж є насправді...
    я ж знаю, що це глюки, що насправді такого нема, але все одно приємно:

:)))

• Подобається Подобається x 9
  16. Как уже хочется каникул... :sad:

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пішла сьодні за картою побиту.. Це такий документ типу тимчасовий паспорт для проживання в Польщі. Передісторія: в липні здала документи, в серпні була співбесіда, в вересні дали дозвіл на проживання і я прописалась, щоб зробити ту карту. В жовтні зробили карту, але вписали не ту адресу. Переробляли. Сьогодні пішла забрати нову, а в ній знову помилка - замість номеру будинку "11" вписали "11а"!! І через то знову мушу чекати 3-6 тижнів, поки не зроблять нову, бо не можу мати карту з помилкою, бо за це можу мати проблеми з законом.. Короче, я дуже зла була на то всьо.. Тепер не знаю чи зможу приїхати до Львова на Різдво.. Взагалі то можу і без неї поїхати, але потім треба буде знову робити візу, а це такі клопоти, ще й зараз взимку, коли холодно стояти на вулиці по 2-3 години.. Тому вирішила почекати на ту карту..
    Біда не ходить одна, тому ще й до того всього поламала свої навушка, треба тепер шукати обруча, щоб вставити в них.. Дрібниці, але дратують..

Ну і "світ лежить на терезах" - добро теж сьогодні сталось! :) Мали організаційну зустріч компанії знайомих, з якими святкуватимемо НР. І зустріч ця проходила в одному чудовому пабі, в якому є пивце з цілого світу, а сам паб знаходиться в підвалі і нагадує наш львівський музей пива. І я пила Оболонь Біле!! Ням-ням-ням!! Другим спробувала якесь ірландське пшеничне.. Теж смачненьке було, скажу я вам :) Короче, напилася нірванка :))) Мабуть, це був перший раз, коли мені так добре смакувало пиво в Польщі :)

Ну і ось прийшли додому, підключили нет від мобільного оператору і будемо клікати за білочку. Я тільки й живу цією перемогою!! :)

• Подобається Подобається x 11
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

не правда! Ніхто на мені не лежить, ні світ ні підсвіток :)))

А у мене сьогодні був досить вдалий день. Зранку здала звіт що попросили скласти для клієнта і сказали що зроблений добре і правильно. Потім обговорювали дизайн сторінки яку я ніби маю переписати і молодий начальник підтримав мою ідею, а ось старушок був проти. Ну нічого. Тепер в молодого завдання переконати старого закостинілого маінфреймівського програміста.
    Правда он ввечір мені довелось намотати кілометрів в дощ і сніг. Мдям... багатенько, але найгірше що невідома дорога та щей в темну глибоку ніч.

А на дворі зараз лежить гарненький пухкенький сніжок, правда як він зранку замерзне то я його так ніжно вже не називатиму, але наразі він гарний.

19. Daisy

Daisy Well-Known Member

... святково прибрані будинки світяться і є відчуття справжньої зими і приближення свята.:preved:Справді гарно!

20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Ех... мені б на то бодай воком ся подивити. У Львові снігу нема і коли передбачається не знаю. Зате зранку є непроглядний туман і так не хочеться йти на вулицю.
    Вчора в мене почався нежить і вот зараз через наповнений всякою какою ніс не можу спати... весела нічка, передбачає заспаний ранок і такий ж день...
    Хачу снігу папато-лапатого, шоб під чоботями рипіло, дітиска за вікном діпили снігову бабу (а я мріяла до них приєднатися)... СВЯТА ХОЧЕТЬСЯ, а тут ці тумани...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)