Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Meg

Meg Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Так,але в цьому є романтика.Корки в центрі,краплинки,які стікають по склі в трамваї,забиті маршрутки,люди,які поспішають.Всетаки гарячий душ і вино роблять чудеса!)))

• Подобається Подобається x 2
  2. vasili

vasili Well-Known Member

... не любити таку пору року просто не можливо, насичені фарби міської відмостки в яскраво викарбованих полотнах фасадів, легкість подиху у ранню пору, ну і нарешті, смак духмяного напою який так символічно залишився тут на цій землі, часів єдиної не ділимої...:)

3. Liliya

Liliya Well-Known Member

Сьогодні ще один унікальний день.
    На цій планеті все навкруги нас постійно змінюється. Щодня сонце світить над новим світом. В тому, що ми називаємо рутиною, повно нових пропозицій і можливостей. Але ми не помічаємо, як цей день відрізняється від іншого.
    Сьогодні десь на нас чекає скарб. Це може бути швидкоплинна усмішка, а може бути і велика перемога - не має значення. Життя складається з великих і малих чудес. І зовсім не нудно, оскільки все постійно міняється. Нудьга не властива цьому світу.

• Подобається Подобається x 3
  4. Meg

Meg Well-Known Member

Звичайний,а може і незвичайний день...Ше до кінця дня подивлюся.Я от сьодні багато грошей спустила.Тільки толком і не пам"ятаю на шо.Знаю,шо книжку на форумі купила.А решта де...
    Коротше-вихідні обіцяють бути веселими.Такими ж як і ці дві доби))))

5. Melody

Melody Well-Known Member

Щиро заздрю всім, хто може піти на форум. :sad: Як згадаю, скільки хороших книжок я собі торік купила...

До речі, хто вже встиг побувати, розкажіть, що цікавого на цьогорічного форумі? Які новинки-цікавинки?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніколи не знаєш що день тобі приготував сьогодні.
    Сьогодні один мужик приставав до мене, хотів обійняти... нє, не гомік.
    Я йому перестрашеному сказав лише одну фразу: "вашу машину не вкрали, а забрав евакуатор".... Як інколи мало людині треба для щастя...

7. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

може, він на ту машину заробляв рік чи більше!

а мені сьогодні дівчина в маршрутці допомагала пакунок з зошитами (товстими) ті ще чиомсь потримати, коли мене задавлювати стоячи. мені так було приємно!одразу захотілося комусь теж допомогти, віддати ту добру енергію.якщо чесно, у наші дні рідко таке трапляється - коли люди просто так допомогають незнайомим

• Подобається Подобається x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніколи не варто затримувати добра. Є можливість - віддавай без затинки...

• Подобається Подобається x 1
  9. Полковник

Полковник миється в бані

А я сегодня перед каждым переходом (зебра) притормаживал и всех пешеходов пропускал.
    Вот.
    Просто из принципа!
    Сзади :"ФА-ФА-ЛЯ-ЛЯ"!!!!
    А мне пофиг.
    Просто так НАДО!
    Вот!

• Подобається Подобається x 5
  10. FeRmatta

так, згодна. сьогодні години півтори з моїм другом спілкувалася, заспокоювала, налаштовувала на кращі зміни в його житті, це рахується?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Полковнику, а якщо ззаді ля-ля, фа-фа робили кобіти? Ви ж би мали їх теж пропустити, нє?

Додано через 1 хвилину
    Безперечно.

12. FeRmatta

ок, чесно, було дуже приємно

13. Полковник

Полковник миється в бані

Ви ж би мали їх..... Безперечно! :borat:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy: :D :D :D

15. Полковник

Полковник миється в бані

А карму? :shy:

Додано через 5 хвилин
    Дякую, взаемно!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Да-да, полковнику, "ето очєнь нужноє дєло"....

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Ще я нічого не писала, як в мене виглядає звичайний день. :)
    Але він зовсім незвичайний щоразу. :)
    От, до прикладу, нині. Вранці старший син проспав на шкільний автобус. Довелося мені зриватися і зі заспаними очима везти його машиною. Добре, що хоч не в нічній сорочці вискочила.:) Тоді вернулася, збудила меншого, вмилася, зготувала йому сніданок і теж до школи повезла. А сама поїхала до сина на комп, бо мій віддали в ремонт. По дорозі заїхала в свій магазин взяти щось собі на сніданок. А там зауважила, що у нас яйця на продаж закінчилися. Довелося скочити в сусідній супермаркет купити трохи, щоб перебитися, поки привезуть заказ. В супермаркеті побачила сіріал на сейлі, та з такою низькою ціною, що ми по заказу з бази в два рази дорожче отримуємо. Купила і його. Але так, як там був ліміт тільки 20 пачок за одну покупку, а вертатися відразу назад до тих самих продавців якось було незручно, то поїхала трохи далі в такий самий супермаркет. І знову купила. :) Вернулася розвантажити, а там вже мене чекає мене нова потреба. Хліб закінчився. Робіть заказ на базу. Почала робити заказ, а звідти ще повно товару пропонують, бо дістали контейнер з України. Пів години заказувала.
    Тепер приїхала до сина на комп і згадала, що ще нині нічо не їла. Давай в 1-й годині дня щоно снідати. Тепер ще маю три години часу для реалестейторської школи присвятити, а тоді... а тоді на роботу, звичайно.А на роботі я відпочиваю. :) Ніхто мене нікуди не шарпає, не вимагає терміново кудись за чимось їхати, когось везти. І хоч я буду 7 годин бігати, не присідаючи ні на хвильку, але це для мене накращий час за день. Працювати з людьми, обслуговувати їх, запитати, як справи у кого, що нового, чим може допомогти треба. Комусь підсказати яку ідею, що зготувати на вечір, комусь допомогти вибрати смачні і свіжі цукерки для гостей, кому порадити, якого фільма взяти гарного подивитися на вечір.
    От така моя робота - робота приватного підприємця.:)
    І дні мої всі майже щодня схожі. А ввечері ноги додому приволочеш - і нічого не хочеться. Лиш би ніхто не чіпав і нерви не псув. Та не завжди вдається...

• Подобається Подобається x 5
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

старший - це той, що в армії служить?

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Найстарший - одружений. Живуть окремо. Той, що в армії служить - другий. :) Вдома залишилося ще двоє. З них старший, той, що нині проспав. Ходить в 10-й клас, а найменший (бебі) на другу суботу буде мати 12 років. ;)

20. Meg

Meg Well-Known Member

Я толком нічого і не встигла розгледіти на форумі.По-перше,я не сама була,і мене все кудись тягнули.По-друге,все шо бачила-затилки,затилки і затилки.Більше нічого і не бачила.Порозглядалася трохи,купила книжку і пішла(((

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)