Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тільки що в мене почався новий звичний день.А перед цим пішла спати...говорити по тлф.Наговорилась і потягнуло до компу.Просвітила милого куди йому завтра з другом сзодити на пиво:)))Порадила "Кумпель".Хм..я більше знаю, ніж він:)))

• Подобається Подобається x 11
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Як його звуть? :morning1:

• Подобається Подобається x 3
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ага вам хіхоньки,а я б рада щоб хтось вкусив :girl_in_dreams:... В тому то і проблема, що сама вкусилась :cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 4
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та то я питав ізза кого це Ви так собі губу прикусили що аж до крові. Ладний мусить бути... ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. Coffe13

Ще й який ладний :blush::blush::blush: :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
  6. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Скінчилась моя краса... Дівчата, ніколи не робіть нарощування нігтів, особливо коли вони ламкі та тоненькі... За три тижні краси згубила собі нігті, нібито і спеціаліст робив, а все одно нігтьова пластинка почала розшарюватись :sad: Дуже неприємно і трошки боляче, нігті стали занадто чутливими. Жах...

Останнє редагування: 6 гру 2008
  7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а мене на форум не пускає...
    тоді йду спати...

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

Зробила собі трускавку зі сметанкою ...:nyam2:

• Подобається Подобається x 5
  9. Coffe13

Мала щойно з дитиною "теологічну" розмову.
    Так глибоко задумавшись Яна видала :"...от пристав собі є люди, які ходять всьо в рожевому чи голубому..... там на небі певно тоже померлі якогось кольору....хтось білий, хтось жовтий, хтось ще якийсь.... так і ангели... (після паузи) А Бог є всюди тільки не під землею,бо там не дихають. Ти от запхай голову в землю,ти ж не будеш дихати.... (ще після паузи) А ше в них є такі кружечки на голові... вони певно собі так тримають... цікаво, а як вони ті кружечки тримають якщо вони прозорі..." І в тому дусі безупину хвилин 15 - ушла в сєбя. І вже в кінці розмови "Ой, мама, я так солодко з тобою наговорилася..."

Я її люблю...

• Подобається Подобається x 14
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

:haha::haha::haha::preved:
    :good: молодчинка

• Подобається Подобається x 7
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

моя кицька вже бігає, малий сам прийшов з англійської, Саша грає на гітарі, я виспалася...
    життя налагоджується:preved:
    завтра їдем до Рівного;)

• Подобається Подобається x 6
  12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

нагадало: "панаєхалі тут"

А в мене сьогодні вперше за 2 тижні вода гаряча зявилась:good:
    і здається я знову закохалась...в чоловіка:blush:

• Подобається Подобається x 10
  13. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

сьогодні собі трішки підняла настрій... поїхали ми з мавпусиком на ковзанку, ну... вийшли ми на лід і боялись руки від бортіка відірвати, але під кінець години вже катались самі і майже по середині.:good: а ще, наговорились до схочу....

як я за вами скучила, але нажаль мало вільного часу, щоб посидіти у ЛФ, получити задоволення від спілкування з форумчанами....

• Подобається Подобається x 8
  14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А я сьогодні гуляла з малою на майданчику. Хотіли піти ще на інший (вони поряд), але я роздумала. А ввечері йду і бачу, що на дорозі біля того майданчика впало дерево і повалило огорожу... Добре, що нікого не вбило і не покалічило... Але бачу, що великі гілки вже пообрізували і склали на купу, значить, десь удень впало, коли ми могли тудою йти... о_О
    ...І НАХЛИНУЛИ СПОГАДИ...
    ...Мені 14 років. Після сильного дощу ми з подружкою вийшли прогулятися надвір. Але нікого більше зі знайомих не було, нам стало скучно, і ми розійшлися по домах. Заходжу я додому, підходжу до холодильника, витягаю сосиски, і тут - скррррррррр-хррррррррр-кркркр-шшшшшшшшшшшш-уххх! Думаю, що за звук, може, холодильник барахлить... За якусь хвилю чую - щось сусідка на балконі голосно кричить. Виходжу і бачу: надворі впало величезне старе дерево. Воно впало саме туди, де хвилину тому були ми з подружкоюо_О
    ... Два тижні потому. Ми з подружкою сиділи собі на балконі, з нами були один сусідський хлопчик і мій майбутній чоловік (тоді просто ще один сусідський хлопчик:) ). Біля нас пролетіла кульова блискавка. Слава Богу, не зачепила.:good:
    ... 2004 рік. До мене мають прийти гості з роботи і від імені всього колективу привітати з народженням донечки. Я переодягаю малу, і тут хтось ставить на стіл, де я її переодягаю, пляшку вина. Мала хвицає ніжкою - вино летить на килим! Пляшка розбивається, вино виливається:cesored:
    Свекруха каже: чисть мокру пляму пилососом, він новий, хороший, все всосео_О Ну, женская логіка, тєхніка в руках женщіни... Коли вже все було зроблено, чоловік прийшов, як взнав, то побілів, як стіна, і спитав: а як тебе струмом не тріпнуло? Ну, але, видно, пилососу вино сподобалося, хороше таке вино було, домашнє:good:
    ... Через кілька місяців. Купила малій памперси, іду додому. Потік машин. Потихеньку переходжу, один водій гальмує і махає мені рукою: проходь швиденько! Переходжу, а з-за його "спини" вилітає інша машина... Чудом мене не збила...
    ... Далекий 1988 рік. Я хворіла свинкою у важкій формі. А та свинюка, кажуть лікарі, може давати ускладнення у вигляді глухоти. На два вуха. А мені дало тільки на одне! А інше - здорове!
    Ну і не вір після цього в заступництво ангела-охоронця:)

Останнє редагування: 7 гру 2008
    • Подобається Подобається x 13
  15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Вчора класний день був...Каталися з малесенькою на ковзанах....ну перші пів години то було важко катанням назвати...зате потім-майже профі:)....Пізніше смачненька вечеря в пузатій хаті (дуууууже вже захотілося сала з часничком:blush:)....

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вихідний...чорний..паскудний день(імхо)...
    Най мене простят Катерини (і інші святі)...

17. Зануда

Зануда така зануда

Файний деь :ireful1: Чоловік на роботі, діти наніц позасмркувались, лиє дощ за вікном. неділя називаєццо :ireful1:
    А вчора було краще :))) і в п"ятницю файно було :good:

• Подобається Подобається x 6
  18. Малесенька

накінець то я виспалась, хоч один день в тижні:preved: а тут сурприз, дощ падає і сіро на вулиці.... але і в цьому є позитивна сторона, ніхто нічим мене не загрузить:cools: і цілий день можу просидіти на коханому ЛФ за яким так скучила

• Подобається Подобається x 7
  19. Coffe13

А ми сьогдні вітали племінницю з іменинами.Можете собі уявити,що значить двоє дітей з дитячими гітарою, дудкою, флейтою і фортапіано :wacky-girl::wacky-girl::wacky-girl:

• Подобається Подобається x 9
  20. Малесенька

сьогодні цілий день дома, ніби все чудово, я на ЛФ... але знову до мене повертається моя депресія.... роздуми про моє одноманітне існування, про невдале особисте і т.д. хто знає як з цим боротись?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)