Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Daisy

Daisy Well-Known Member

Я знаю причину безсонниці- обї'лись індика:))):tongue: я теж до другої години тут сиділа:crazy:
    (в Америці вчора був День подяки, традиційно готують індика)

• Подобається Подобається x 6
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну, в кого звичний день нині, а в мого Романа 100% незвичний.
    Нині він мало не заробив штраф за те, що припаркувався на Парламентській Гірці на місці, кого б ви думали? - прем'єр-міністра Гарпера. :haha: :haha: :haha:
    Поїхала туди ціла делегація з України, а де припаркувати, не сказали. Роман шукав, шукав... і, як усі ліниві канадці, припаркувався, де ближче, хоч його й здивувала позначка "01" на паркувальному місці.
    Поки він пішов розпитати, де можна запаркуватися, поки вернувся, а коло машини вже поліцай стоїть. На щастя, штрафу платити не будемо, бо сказали, що то не його вина, а поліцаїв, котрі не припильнували й не сказали, де можна паркуватися, а де не можна.
    Найсмішніше, що Гарпера якраз не було на зустрічі з українською делегацією й усі жартували, що то того, що він їздив і шукав, де припаркуватися, раз його місце зайняте. :haha: :haha: :haha:

Останнє редагування: 28 лис 2008
    • Подобається Подобається x 15
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

змучена... приїхала до батьків.. зі Львова виїжджала, здається, цілу вічність...

• Подобається Подобається x 4
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Щось зовсім не відчутно що сьогодні пятниця...Зате є один плюсик-отримала зарплатню:)...Щось я стаю матеріалісткою:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 7
  5. Liliyah Romanova

А я з малим почала вправляти письмо і водночас вчити додавання й віднімання. Із додаванням проблем нема ніби, дається легко. А от із відніманням проблема трохи. Ніяк не засвоїмо.
    - Дарчику, от у тебе є 5 машинок, а я одну забрала, скільки лишилося?
    - Мама, ти що робиш? Віддай мою машинку!!!
    :haha: :haha: :haha:

• Подобається Подобається x 18
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас в Україні найголовніша дія - то ділення.

• Подобається Подобається x 11
  7. Liliyah Romanova

Ми із простішого поки почали.
    Вдалим виявився приклад із задуванням свічок. Що значить, що дитина до церкви ходить. :)))

• Подобається Подобається x 8
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви про 5 хлібів?

• Подобається Подобається x 3
  9. Зануда

Зануда така зануда

:mocking: запізнюєтесь постійно? ;)

Пи.Си. Знаєш, як то кажуть на тих, що до церкви спізнюються, що прийшли свічки гасити :)))
    Шютю :give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  10. Liliyah Romanova

У нас кажуть, що на "шапкобраниє". :)))

Нє, ми вопсе круті. Ми в неділю на Утреню йдемо, не лише на Літургію. Так що в церкві від 9:30 до 13:00. А дітям на капелянстві дозволяють пильнувати свічки. Ті, що вже догоряють, дітки йдуть гасити, витягати й кидати у спеціяльний кошичок для огарків. Тому цей приклад був якраз в яблучко, бо про улюблену справу. :blush:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

про 50 гривнів.

12. Olesinka

Olesinka миється в бані

А в мене кльова робота і різноманітна...вчу діток на фортепіано грати:)вони такі безпосередні веселі, добрі і смішні, що спілкування з ними важко назвати буденним, робота це свято:good:

• Подобається Подобається x 12
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Як то файно знову бути на ЛФ!!!:)День просто чудовий,як і вчорашній - вчора святкувала з коліжанкою її заручини,влітку гулятиму на її весіллі:) настрій пречудовий,адже зі мною ЛФ,чай і попереду два дні повного релаксу..

• Подобається Подобається x 12
  14. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

а я ото про 2 дні релаксу можу і забути... субота робоча, та ше й до дому кіпу роботи притаскала.... настрій жахливий... почала на людей кидатись... жуть... шо зі мною твориться????

• Подобається Подобається x 10
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... на дворі криза, а вас робота не покидає.... світ ж віддихає, а ви....

• Подобається Подобається x 7
  16. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

годин 14 безперервно повторюю міжнародне торгове право. завтра іспит. все , більше не можу...
    ще одну конвенцію повторю - пробіжусь очима і до побачення.
    а після іспиту завтра одразу летю на конференцію-зустріч , присвячену дошлюбним стосункам, чистоті і т.д. а після того ще буде молитва у дусі Тезе.

хочу швидше здати цю сесію. нуднувато якось :)

• Подобається Подобається x 8
  17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я сьогодні цілий день проспала, бо в середу до другої ночі готувала фестин до дня подяки. Вчора в нас був День Подяки.
    Ми з самого ранку зібрались і поїхали до церкви, де подякували Богу за все. Священник нам дуже дякував що ми прийшли і пригадав що завжди у всьому треба шукати лише позитиву і дякувати Богу за все.
    Потім ми приїхали додому і після невеличкого сніданку я прийнялась пекти індика і готувати все що має бути в подячному меню: сос з клюкви, мята бульбочка, тушена морквочка, салатка з капусти, завиванець з мяса з овочами, грибовий сос, росолик, кекси з кукурудзяної крупи і пляцок з яблуками. Всі ми гарно пообідали і потім сиділи і говорили про життя молоде. Було гарно. Діти мені розказали молитву подяки що їх в школі навчили.

Нині дітиска в хаті, а я хвора, то вони вже мені шклянки розбили, половину пляцка поцяхали, дитину з ходунком спустили зі сходів і скачать як мавпи по-дивані. Зараз на вечір замовили собі піццу. Нам тато приносить свіже тісто на піццу, он здається лише сиру бракує. Замовимо нашому сиро-продавцю нехай несе. :)

• Подобається Подобається x 11
  18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

:wacko1::girl_claping: шкода, що немає смайлу , де б слинка текла) ням-ням. смачно розповідаєте) а у нас сьогодні піст розпочався)

п.с. в неділю побачу lulu - Бурдон у Києві виступатиме.:good:

• Подобається Подобається x 10
  19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Післявчора: допізна на форумі.:)
    Вчора: не допізна на форумі. Лягла спати швидше, бо так мені зле було, аж жуть.:cry: То чоловік посуд сам вимив, от спасибі йому.:good:
    Сьогодні: допізна на фору... Ні, з перервою. Прибрала у ванній, випрала гору чоловікових шкарпеток і замочила рушники, вимила унітаз і ванну, помила підлогу, вичистила чоловікове і своє взуття, прибрала на кухні, причому навіть у важкодоступних місцях, прибрала в кімнаті, поскладала одяг.:crazy: Поїла бутербродів з ковбаскою і сиром, закусила шоколадним печивом і запила чаєм, і тут прийшла ВОНА - ломка за форумом.:pardon: І ось я знову тут.;)

• Подобається Подобається x 13
  20. Liliyah Romanova

післявчора - це сьогодні :blush:

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)