Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А мені тааааак :girl_cray: захтілося РІЗДВА... аж ялинкою запахло... :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams: а ще так довго чекати...

:girl_sad::girl_sad::girl_sad:

Останнє редагування: 21 лис 2008
    • Подобається Подобається x 6
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не можу в магазин заходити, там стільки ялинкових прикрас, хочеться купляти і купляти:)

• Подобається Подобається x 4
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Готуюся до традиційної зустрічі з командою Майдан / Нічна Варта / Мобільні групи.

Нагнав на диск архівні матеріали -
    - аудіофайли з інтернет-трансляцій 5 каналу (2004-2005)
    - аудіофайли пісень, які звучали на Майдані.
    - відеоролики, скачані з Інтернету у 2004-2005 рр.
    - веселі відеоролики про українських та російських політиків.
    - 15 серій «Джентльенів Удачі» - «Операція ‘ПроФФесор’»

Не заморочуюсь упорядкуванням, навігацією, різними там "autorun" і власними репортажами - і так непогано. Буде хлопцям пам'ять.

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

звичний день... вихідний який почався з компютера, з ЛФ...

• Подобається Подобається x 2
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хотіла своїй молодшій замовити листа від Діда Мороза.Вже все заповнила, тільки не знаю , що в графі ПІБ писати.Картка ПРИВАТБАНКУ є, а ..а...коротше, заплуталась я.Так нічого і не відіслала.:sad:
    Уявляю, як би сестричка була раденька....

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у мене всі дні починаються (і закінчуються) комп’ютером... :)

• Подобається Подобається x 3
  7. Max_

Max_ кл. москаль

Внимание - ненорматив ! Особо высокоморальным лучше воздержаться от дальнейшего прочтения.
    Маленько напомнило анекдот :
    Советские времена… Зачет в МГИМО. Профессор говорит: -Даю вводную: «Советский военный корабль у побережья Африки случайно подбил торпедой теплоход. Их правительство выражает решительный протест правительству Советкого Союза. Ваша задача составить ответную ноту их правительству где вы бы оправдывали действия наших военных. Всем понятно?»
    Все студенты что-то написали.
    Профессор проверил работы и говорит: -Молодцы! Всем зачет, но на будущее, когда будете составлять дипломатические ноты, учтите, что слова “на ..й” и “не ...т” пишутся раздельно, а слова “чернож..ый” и “ зас..нец” пишутся слитно.

8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

сьогодні ми з обновлянами були на спільній Літургії з приводу свята - Собору Архистратига Михаїла ( всіх Михайлів вітаю з іменинами). та атк засиділись опісля в залі за обговоренням наших планів до дня св.Миколая, що не помітили,як всі пішли і нас в церкві зачинили. :) думали вже, що лишимось там ночувати - всенічна молитва:) але потім все ж таки знайшли людей, і нас випустили) отаке.

вчора була на джазовому концерті Ігора Бутмана і його бенду - просто гарно відпочила і отримала масу позиитвних емоцій :)

на честь вшанування пам"яті жертв Голодомору пропоную форумлянам на 22 листопада встановити замість звичних аватарок зображення свічок.
    вічна пам"ять...

• Подобається Подобається x 6
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Блін, а я пропустив!!! Як і місяць тому - не повів гостя на Глена Х'юза!

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я нині їздила в Нью Йорк на закупи. Зранку поїхала до церкви, бо нині Свято Введення в Храм Пресвятої Богородиці, а потім поїхала себе причепурити. По-дорозі зустрічалось багато шоферів які не вміють їздити, хоча і живуть в Нью Йорку. Зате я їх обійшла, як заправський шофер і файно закупилась. На завтра на свадьбу маю нову червону сукню. Андрійко ніц ще не знає, се буде йому сюрприз. ;)

• Подобається Подобається x 11
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в нас сні-і-і-і-і-і-іг!!!!! Ура!!!! :radist: :dance: :radist: Я просто вся вся вся тішусь!!! :) Це ж так прекрасно!!! :)
    Ну добре, не вся я тішусь.. Злюся на безвідповідальність поляків. З одною дівчиною ше тиждень тому домовилась на завтра на фотосесію. На днях двічі їй писала перепитала чи зустрінемось, бо так холодно і фотографувати зараз на вулиці не дуже приємно. Вона нічого не відписала. Свого номеру мені не дала.. Чомусь.. Мій має, але нічого не дзвонила не писала.. І от би завтра поспала, але ні, мушу йти раненько на зустріч.. Надіюсь вона хоча б прийде, бо як ні, то мене остаточно втрафить! Ну чого вони такі безвідповідальні? :sad: Ех..
    Ну нічого, навіть якщо і не прийде, то прогуляюсь сніжним містом (якщо сніг долежить до ранку).. По місті вже ялинок наставили, магазини прикрашені святково.. Так і хочеться походити по магазинах і накупити подарунків.. Та нема за що, та і, зрештою, нема кому.. :sad:
    П.С. Написала листа польському Миколаю, попросила лісових горіхів. Поставила листа на вікно, він же буде облітати вікна дітей, читаючи прохання? ;)

• Подобається Подобається x 15
  12. :yahoo::yahoo::tongue:
    Я сразу решила - из бани с новым "лицом". Кстати, как? (в любимом цвете дяди Ромы;))

• Подобається Подобається x 5
  13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

І у нас сніжок теж впав...Колись я дуже любила сніг і зиму....тепер ні...кепські спогади....побачила сніг і щось відразу розплакалася...

• Подобається Подобається x 1
  14. Mavpysuk

В свій час саме зимою, саме в таку погоду з легеньким снігом і дощиком я почувала себе самою щаслиою на світі....тепер тільки приємний спогад...

15. Ну зачем так? Придёт ваше счастье, скоро придёт...

16. Mavpysuk

Звичайно що прийде...ну куди воно від мене дінеться :)

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

ммм, як цікаво... а чим ви займаєтесь якщо не таємниця, бо для мене ця сфера теж цікава, але якась надто заплутана і не опрацьована мною...

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звісно, вона не прийшла, не дзвонила, не відповіла на листи.. Нє, з малолітками зв'язуватись більше не буду (це вже друга 15-літня дівчинка, яка так безвідповідально повелась). Першим бажанням було - ображено повернутись додому, залізти під ковдру і забити на все на світі. Але такий файнючий сніг не дав мені цього зробити, пішла я в парк. Змерзла, як цуцик, зато наробила трохи фоток. Тепер відігріваюсь, тішу себе печивом з шоколадно-кокосовою поливою. Добре так :) За годину запалю свічечку і буде ще краще! :)

• Подобається Подобається x 12
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

йой, яке щастя! нарешті мені при додаванні карми не вибиває що я не маю якихось прав доступу, а ПРОСТО ДОБАВЛЯЄТЬСЯ карма!!! то або нарешті виправлено на форумі ту ситуацію або я комп свій підправила...

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)