Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

точно, мишка здохла комп.прийшлося купити нову.Зате така гарненька..червона.

• Подобається Подобається x 4
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

сьогодні прокинулася з ранку і подумала,що сьогодні в мене буде хороший день...намалювала нігті яскраво помаранчевим лаком і пішла на роботу....

• Подобається Подобається x 6
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й деньок сьогодні.....

Дома каналізацію пробило, на роботі податкова свірєпствує, індекс Дау Джонса знову впав... одні розчарування.....

• Подобається Подобається x 2
  4. Одні звичні дні. Майже увесь час на роботі. Чогось так виходить останнім часом. Може, сьогодні прийти додому і кальяну покурити?

• Подобається Подобається x 2
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Що буде??? Що ж тепер буде??? Муж пішов сьогодні перший день на роботу дивитись, правда там платять копійки в буквальному розумінні слова, то може і ніц страшного як сири змішає до купи :lol:

А мені нині ніц ся не хоче. Вже надоїло лазити інтернетними сторінками і виповняти по 20 разів на день профайл. Шкода що на дворі дощ, а то б махнула кудись. Треба людей годувати а мені навіть і того не хочеться.

• Подобається Подобається x 9
  6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

і як день?

у мене - чудово. написала модуль, останню лекцію з профільного предмету відслухала, ввечері зустрілась з хорошим хлопчиком-знайомим, прийняла в гостях мамину подругу, побалакали з нею так душевно...

піду щось поїм. голодна як вовк:)

• Подобається Подобається x 5
  7. Mavpysuk

як і очікувала-хороший...

8. Mavpysuk

ВІТАЮ зі здачею модуля, і бажаю Вам побільше чудових днів:)

• Подобається Подобається x 1
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

День як день, гроші закінчились, чоловікові клієнти не платять, мені зарплату затримуть, сім'я голодна. Роблю паляниці, хоч черв'ячка заморимо до завтра.. А завтра може хтось заплатить.. Може..
    П.С. Що можна приготувати з часнику, цибулі і яблук? ;)

• Подобається Подобається x 8
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

якби ще капустинка - то салат. атак - все окремо і з паляницями:smile:

11. Салат "Каламбур"!:biggrin:

• Подобається Подобається x 3
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я от думаю чи може цибульку порізати дрібно і в тісто.. Чи не підгорить?
    Або просто підсмажити цибульку і перемішати з поламаними паляницями..
    Знаєте, коли наступає фінансова криза, прокидається неймовірна фантазія! :)

• Подобається Подобається x 15
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Порозмовляла із директором української школи і цієї суботи Дарко буде востаннє на занятті. Помітила, що він більше почав до нас англійською говорити. Там їх взагалі не виправляють, то він перестав дбати. Думаю, що сама по суботах можу більше зробити з ним, ніж вчителі в тій школі. Лиш би слухав і хотів працювати. Та й рівень там не дуже. Якось зайшла на кінець уроку, була здивована.

вчителька показує дітям малюнок: дітки, що то є ?
    дітки відповідають: киця
    вчителька: а скільки киць ви тут бачите ?
    діти: два
    вчителька: правильно, два киці
    :crazy:

Розповіла про то чоловікові й висловила вголос думку, чи не краще самій зайнятися ним, бо ж йому потім в українській школі вчитися. То ж цілий рік потратимо тоді лише на підтягування української...
    Сподіваюся, то якось спрацює. Щось я через то занадто переживаю. :sad:

• Подобається Подобається x 16
  14. viltis

viltis Well-Known Member

А мені сьогодні всі невзгоди забулись....І гроші, і їсти...скачала колискові Росави і співаю своєму пузіку...І така якась я щаслива:)))

Добре, що в мене муж непривередливий ...сам себе кормить ...а мені приніс таке велике і червоне яблучко:) От так дрібниці роблять щасливими!

А ще згадую посмішку мого Сонечка на УЗІ...

П.С. А грошей клієнти напевно ніде не платять...а кредити є ...і борги теж ...при чому, ті, що винні нам не віддають, а ті, кому ми -- хочуть вже і зараз. Криза... Але десь прочитала, що всі говорять про кризу економічну, і мовчать про духовну і моральну... А завтра я піду до Церкви, просто так..а не тому, що неділя....і буду молитись ..і не буду просити ..а тільки дякувати Богу. Дякувати за те, що я здорова, що маленьке щастячко теж.:)))

П.С.С, От так на мене ті пісні впливають:)

• Подобається Подобається x 16
  15. Лиля, не волнуйтесь! Дети быстро усваивают языки. У них память намного лучше, чем у взрослых.

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Яблучко на десерт залишіть а мій тато дуже любить цибулю просто так їсти, ось бере крає її на плястерки, гарно солить і заливає оцтом. Вона так трошки промаринується і на паляницю під горівоньку в сам раз піде.

• Подобається Подобається x 11
  17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Колєра, мені аж слинки потекли, так смачно розповіла. Йду зроблю.
    Два питання:
    1. скільки маринуватися?
    2. паляниця - це звичайний хліб мався на увазі?

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та воно то так. Але й забувають так само швидко. А мені треба, аби він зі мною українською говорив. Він після Львова так розговорився, а тут за 2 місяці таки регрес. Я щодня вже й не знаю, скільки разів повторюю "я не розумію", точно більше 15, може й до 25 вже доходить.

• Подобається Подобається x 7
  19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну от, повернетеся до Львова - швидко англійську забуде.
    Якщо вирішете повернутися, Гиги... :mocking:;):dance2:

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Три дні тому в офісі щось закотилося під стіл, за яким давно ніхто не сидить, тільки на столі та під столом - запаковане залізо.
    Поліз під стіл - а там безхозний комп (2.4 ГГЦ/80 ГБ) навіть із ліцензійною виндою!
    А в мене на двох компах диски забиті вщент - щось розпакувати - проблема.
    Ну я день ламав паролі, прибивав "звірів", чистив чужі іграшки та кеші.
    Поставив так, що його ніхто не знайде, підімкнув 220 Вольт та Ethernet - все інше - дистанційно.

Халявне файлове сховище! Переніс туди усі закачки останнього тижня, потроху розгрібаю.
    А бігає хутко!
    Ось чим я бавлюся (мал.)
    А в нижному полі - мої віртуальні однодумці.
    Зараз запитаю - здається з адресою bellsouth.net - реальний друг чи його колега!

[​IMG][​IMG]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)