Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Хреновенько.....нам наверное то же придется сокращать....первая "ласточка" кризиса уже подлетела сегодня вечером......

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Що так зразу? Чи дали 2тиж.- 1міс. допрацювати?
    ...підете на EI (Employment Insurance) , а там щось знайдеться.
    Або чоловік знайде , Ви трохи в дома побудете.

• Подобається Подобається x 1
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні мені дуже захотілося написати про звичний день...Специфіка життя в тому, що самий звичайнісінький день для однієї людини, може бути надзвичайним і найщасливішим для іншої....Я трошки забіжу наперед, але хочу розповісти що особливим днем для мене є - 20 січня...Ще незнаючи навіть про існування одне одного, на небесах було уже все заплановано...саме в той день нам судилося зустрітися...в цей день був покладений початок нашим почуттям...пройшло багато часу, а я памятаю цей день з похвилинною точністтю...Памятаю з якою тривогою я йшла на зустріч з Тобою...Був зовсім не схожий на зимовий день...падав дощ...але він не заважав нам гуляти у рідному Льовові...памятаю затишну "Синю пляшечку"...памятаю Твої очі, які дивилися на мене з захопленням, теплотою та ніжністтю...памятаю шикарний букет троянд і Твої слова: "Перший раз в житті я щиро і з великим бажанням дарую квіти"....памятаю розмову майже до самого ранку...памятаю перший наш поцілунок...памятаю тепло Твоїх рук....Твою посмішку...Твій голос...Твій запах...памятаю Тебе...і не можу забути...Зранку прокидаюся, відчиняю жалюзі і навпроти Твій будинок, Твої вікна, де я знаю що живе найрідніша людина в світі...Ти пішов...але в моїй памяті залишився таким, як і тоді....залишив мені тільки приємний спогад про себе, а ще ......фото на згадку....яке я час від часу розглядаю...

Останнє редагування: 3 лис 2008
    • Подобається Подобається x 8
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Виганяю застуду.
    Подарована пляшка у пакеті з написом "Коньякотека" (згадував тут) виявилася віскі "St. Patrick" !

Патрику, Ваше здоров'я!
    І не тільки Ваше!

"За бизнесменов и врачей,
    За музыкантов и воров
    И участковых мусоров!"

• Подобається Подобається x 10
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Приїхала раненько зі Львова, встигла написати контрольну з прикладної механіки, збігати в редакцію газети за завданням...хочу спати....
    Завтра буде завтра...

• Подобається Подобається x 5
  6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Хочу бути Джеймс Бондом!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Тоді чур я хочу бути дівчиною Джеймса Бонда. :girl_flag_of_truce:

Останнє редагування: 3 лис 2008
    • Подобається Подобається x 9
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні був Карпатах і зауважив, що мені часто попадаються гарні картинки, які можна сфоткати. Гарні, у смислі прикольні. От стоїть кафе, ніч, світиться - кафе у господа.... гм... виявилося, що там ше є склад "ря"(господаря)....але воно не світилося.

• Подобається Подобається x 14
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну й самогонка в селі Патрика!

У павильооооона "Пииииииво-воды"
    Стоял совеееетский постовоооооой!

• Подобається Подобається x 4
  10. Зануда

Зануда така зануда

Гарний день. На роботі набігалась, але зате після роботи....Забрала дітей із садочка, погодувала, чоловік мене відвіз на імпрезу - співробітник запросив з нагоди народження сина. Так гарно посиділи. Колиба, шашличок, печена картопелька...А яке чудове товариство!!! Словом, гарно тиждень почався - сподіваюсь далі буде не менш цікаво ;)

• Подобається Подобається x 12
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

О, МАрусю, - то ми коліжанки!

• Подобається Подобається x 3
  12. Рома, это не банально. Я очень хочу, чтобы кто-то подарил мне цветы...:give_rose:
    Но...:sad:

13. Alias

Опель, терпіння , час..і будуть і Вам квіти дарувати.
    "Какие Ваши годы"(-с)

• Подобається Подобається x 2
  14. ;) Кстати, Рома сказал, что за ним орхидея... и кофе. Надеюсь, не забудет?;)

15. Alias

Трохи дивно читати таке"РОМА"...коли дядечко у батьки декому годиться:)
    Опель , орхідея орхідеєю, а як на рахунок кави, Ви ж її терпіти не можете? Чи може заради такого й каву полюбите?га?;)

16. Рома... нда... Но, увы, я не знаю его отчества (не подумайте, что по другой причине!)о_О Мы же друзья...;)
    А насчёт кофе... не знаю... А, МОЖЕТ, ПОЛЮБЛЮ?!о_Оо_Оо_О;)

17. Alias

Отож...никогда не говори никогда:))

18. Вот-вот! А вы так перепугались, когда я написала про помои. Да, мне не очень нравится кофе, но не до такой степени...о_О (ну вы поняли;)). Просто бывают моменты, когда хочется с кем-то поспорить. Когда мы помирились, у меня как камень с души упал. Эти два дня хожу с улыбкой, вспоминаю слова Романа Батьковича:
    А за это мне стыдно...:sorry::sad:

• Подобається Подобається x 1
  19. Alias

Головне , вчасно признати свою помилку :)
    В мене теж таке буває, навіть якщо знаю , що я не права:)

• Подобається Подобається x 3
  20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Навіть не знаю в яку гілку писати...
    На гілку "Мені сьогодні гірше всіх..." вже не підходить,бо все, вже не так погано,"...краще всіх"- ще зарано.Тому пишу сюди.
    Вчора ми з Мартином повернулись з лікарні "Охмадит".Поклали нас з діагнозом етмоїдит.В дитини запухла вся ліва сторона обличчя:cry:.
    Але зараз усе добре.Ми уже вдома і читаємо ваші дописи.Ну, і настрочили ви тут за вихідні о_О :).

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)