Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

П.Черенька дописала яка вона є- а все інше то до неї не має відношення, окей?

• Подобається Подобається x 1
  2. Meg

Meg Well-Known Member

Все супер-день прекрасний!:clapping: :clapping:

3. Танюха

Танюха Well-Known Member

Окей, окей. Вибачайте, я ж не зі злості це пишу. Так.... звичайний день.

4. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Вчора ввечері мені в повітрі запахло осінню...
    А вдень, проходячи містом, з якоїсь невеличкої грядки війнуло пахощами кропу і іншої зелені. Так захотілося одразу чкурнути на волю, на поля, помагати викопувати картоплю, потім ввечері на природі запікати її і насолодуватися простим, але особливим смаком.

Згадався М. Коцюбинський:

"Стоять городи, мов у вiночку. Капуста в головки звивається. Квасоля вже пожовкла, вiтер шумить помiж високими макiвками, гарбузи розляглись, як годованi кабани, а картопля зародила, аж гич сплiтається. То її чорнi руки походили тут, кожен бурячок, кожну цибульку сама вона поклала в землю, сама i збере, як дасть Господь дiждати...

Яка ти розкiшна, земле, думала Маланка.Весело засiвать тебе хлiбом, прикрашать зелом, заквiтчать квiтами. Весело оброблять тебе..."

• Подобається Подобається x 3
  5. Meg

Meg Well-Known Member

Аааа,нудний день перетворився на прекрасний!
    Я нарешті познайомилася з групою,яка грає в сусідній школі-мені їх з балкону чути!
    Завтра беру пиво і йду на репетицію до них!Юпппі!:radist: :radist: :radist: :radist: :rolleyes: :shy: :suicide: :p

• Подобається Подобається x 2
  6. Melody

Melody Well-Known Member

Щось файне грають? :)

7. Meg

Meg Well-Known Member

Панк!
    То не моє,але мені кожен вечір чути з балкону чути.Зрештою,цікавість зажерла!

8. Melody

Melody Well-Known Member

Меґ навіяла мені приємні спогади про часи юності :)

Одного дуже звичайного дня у Львові - як це часто буває - падав дощ. Я не мала парасольки - була змерзла і змокла, і незнайомий хлопчина запросив мене на чай. Хлопець виявився гітаристом одного львівського рок-гурту. Потім я бігала до нього на репетиції, а дощовими вечорами ми пили чай, теревенили про все на світі і слухали Елвіса і "Бітлз" на старому касетному магнітофоні. Далі чаювання (і поцілунків :shy: ) справа не зайшла. Зате я на все життя полюбила рок-н-рол і старий добрий рок.

• Подобається Подобається x 6
  9. Liliya

Liliya Well-Known Member

Ваша історія варта того, щоб стати сюжетною в найкращому романі ...
    Супер!

10. ermana

ermana Well-Known Member

І ніби знову звичний день... Але сьогодні познайомилась з одним греком... Цікава людина і з таким запалом розповідав про Грецію, що тепер в мене з'явилась ще одна мрія... Подорож до Греції... Ну, що ж... Йду я працювати, щоб одного дня втілити і цю новоспечену мрію...;)

11. Melody

Melody Well-Known Member

Львів - це місто романтичних історій ;)

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А як же сусідка? І її труба? :sad:
    ;):D:D

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікавий момент вчора був у моєму житті. Я потрапив у ситуацію, з якої вже три тижні не міг знайти правильне рішення і вона мене мучила ця проблема. Якась хмара безнадійності наді мною висіла.
    І ось вчора подзвонив до мене хороший друг, який завжди дзвонить до мене, коли мені нелегко.
    Він подзвонив і сказав: "слухай, я знаю твої проблеми і не думай, що я про тебе забув". Сьогодні проблема вирішилася. Це життя, скажу я вам.... у вас був такий стан, коли було сумно і радісно одночасно?

• Подобається Подобається x 7
  14. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

У мене часто буває стан невизначення, особливо останніми місяцями. Не цілком знаходиш свою приналежність, шукаєш ідентичність, ставиш питання щодо бачення майбутнього...
    В дитинстві я могла швидко міняти настрій, і сльози завжди переходили в гучний сміх. Можу і тепер, треба тільки з силами зібратися :).
    А взагалі-то моя персональна думка, коли сумуєш - очищаєш душу, задумуєшся над життям і якимось оновленим повертаєшся до звичних буднів.

З журбою радість обнялась…
    В сльозах, як в жемчугах, мій сміх.
    І з дивним ранком ніч злилась,
    І як мені розняти їх?!

В обіймах з радістю журба.
    Одна летить, друга спиня…
    І йде між ними боротьба,
    І дужчий хто — не знаю я…

P.S. Пане Миху, а такі хвилини, про які Ви розповідаєте і підтримка друга, - то взагалі речі безцінні!

15. Melody

Melody Well-Known Member

Звичайнісінький день стає незвичайним, коли отримую листи від друзів з України. А сьогодні отримала їх аж декілька, тому день просто надзвичайний. Навіть кілька рядків е-мейлу "ні про що" - це для мене найдорожчі слова, які можуть змінити настрій на весь день і дати відчуття, що десь там далеко мене люблять і чекають.

Тому хочеться сказати словами Ліни Костенко:

Пишіть листи і надсилайте вчасно,
    Коли їх ждуть далекі адресати,
    Коли є час, коли немає часу,
    І коли навіть ні про що писати.
    Пишіть про те, що ви живі-здорові,
    Не говоріть, чого ви так мовчали.
    Не треба слів, навіщо бандеролі?
    Ау! — і все, крізь роки і печалі.

• Подобається Подобається x 7
  16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А в мене цікавий нині стався трафунок. Захотів мій чоловік мені настрій підняти. Повіз мене на закупи (а він їх просто не переварює). Я аж не сподівалася. Навіть не зразу придумала, що хочу. :D Вирішила сукню собі купити. Поміряла кілька штук, але в кожній щось не сподобалося. А моєму мужові так сподобалося дивитися на мене у різних сукнях, що вже сказав, що в суботу знову їдемо на закупи, аби я таки знайшла сукню, яка мені сподобається, або й дві. :D:D:D І потім мені ще розказував по дорозі додому, у якій сукні я йому найбільше сподобалася. Отакий день, незвичайний. :)

• Подобається Подобається x 6
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні останній день і.... відпустка.
    Як хочеться відпочити!!!!

18. vasili

vasili Well-Known Member

І в мене цікавий стався трафунок...
    Вчора ввечері вийшов у двір попити вина з сусідом, він Ілля, розклали пляшки, хліб, буц, диньку нарізали, всьо як має бути але....діти поруч граються не зрозумілі, дивні вони якісь, на наших не схожі, якісь більш емоційні а саме цікаве говорять між собою на мовах іноземних. Ми вже їх покликали їх почали питати, що таке? як?...але як не питали дівчинку вона нічо немогла пояснити мова їх була Європейська, але з хлопчиком повезло він на Українській говорити вмів мати його Українка виїхала до Італії там його нажаль і народила, й мови трохи навчила. А дівчинка була онучкою одного вуйка з нашого двору той був москаль чи жид, не зрозуміло, але точно знаю мав родичів купу у Тбілісі звідки приїхав десь на початку пепебудови. А тепер як я зрозумів хлопчик буде ходити у Ч....у школу у 1 кляс, а дівчинка ше рік до садку у Ч затім теж до кляси 1 ої піде. День вчорашній приніс мені радості Духу повертаються по трохи наші.....

19. Meg

Meg Well-Known Member

А сусідка мовчить!То вона тільки нам так стуває!
    А взагалі-вони прикольні хлопці,правда,їх кремпує,шо ми приходимо,але вони не проти!)))

20. ermana

ermana Well-Known Member

і я вже хочу у відпустку..... Але ще два тижні треба працювати....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)