Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Melody

Melody Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Звичайно, що сприймаю це творчо. Слово "ворчлива" мені чомусь асоціюється з воркотінням голубів. :)

• Подобається Подобається x 2
  2. vasili

vasili Well-Known Member

:borat: Легко якось...Голуби це прекрасно і дівоча солідарність теж може мати місце.

3. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Аякже, доводимо, що існує, і не гірша чоловічої!..

Мене трохи болить голова сьогодні... Тиждень занадто бурхливий був і, не відмовляючи нікому, прийшлось брати участь у найрізноманітніших поїздках, імпрезах, пікніках, вечірках.
    Зараз, напевно, потрібно залишитись наодинці з собою, зачинити всі двері, ввімкнути спокійну душевну музику і взяти добру книжку до рук...

P.S. Василю, перед вікендом терміново настрій міняй (не привикла я тебе таким бачити!) ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. vasili

vasili Well-Known Member

П.Черешенько чоловічої солідарності у трикутниках не зустрічав.:no:
    Голова болить у всіх творчіх людей, особливо коли працювати цілодобово над тим, що все рівно небуде оцінено належним чином.:sad:
    П.С. терміново заміню настрій на шось в стилі п. Мелоді та Ко.:agree:

5. Meg

Meg Well-Known Member

Звичайний день.Дочитала Ірину Вільде і почала Теккерея.З"їла льоди.Життя прекрасне))))

• Подобається Подобається x 3
  6. Liliya

Liliya Well-Known Member

Третій день відпустки!
    Повний спокій і абсолютний відпочинок!
    Тіло відпочиває від щоденного сидіння в кріслі, мозок від недозволеної кількості зайвої інформації в робочій обстановці!
    Не читаю, не дивлюсь телевізор!
    Спілкуюся з рідними та вночі вихожу в Ін-нет.

Состояние непростительной тупости та мені байдуже...

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

теж так хочу... до відпуски залишилося менше місяця...

8. Meg

Meg Well-Known Member

Я теж так поводжуся....

9. Черешенька

Неділя - день для мене часткових стандартів, але й також розмаїття дрібничок. Щойно сиділа з трохи дивною, як на мене, компанією, але було весело. Ми всі, переживши різне життя, маємо все ж певну схожість. Любимо спілкування, відчуваємо пустку без милої людини поруч, цінуємо здоровий перчений гумор та жарт і просто толеруємо один одного, навіть у нестерпні миті.
    Згадали ні з того, ні з сього 1996 рік і як хто тоді виглядав: одні були вдвічі худішими, інші - мали багату чуприну на голові, ще котрісь в порівнянні з тим часом стали "велетнями"...
    Подумалось і про майбутнє, чомусь, і ми уявили себе через 10 років. Кожен висловлював щось неймовірне, фантазії, мрії, сни, які хоча б малесенький, але мають шанс здійснитися.
    Один хлопака сказав про дівчат: "Не заздрю їм, у них все набагато складніше". А я от думаю, чи маю сперечатися з хлопаками чи врешті сказати: тішуся, що є такою, якою є. Бо, інакше би поруч (з ними) сидів хтось інший :)...

10. vasili

vasili Well-Known Member

Звичайний ранок. Ні, не тяжко у Понеділок, і на зупинці ніхто не нервує... Навпаки легко, да і ще раджу зранку пити апельсиновий фреш, лиш апельсини купуйте стиглі...
    Не хочу писати про самотність та смуток, бо досить їх тут, не так має початись тиждень.
    Просто хочеться побажати растості тим хто шукає і щастя тим хто знайшов!

• Подобається Подобається x 5
  11. ermana

ermana Well-Known Member

Звичайний день... Понеділок.... Нарешті з'явилось більше часу... Можна і на форум щось написати ;)
    А якщо чесно день незвичний, можливо тому, що вже точно знаю, що їду до Львова в серпні... :crazy: :crazy: :crazy:

12. Melody

Melody Well-Known Member

Ермано, де Ви пропадали? Може, вже валізки до Львова пакували? :D
    Щиро Вам заздрю. У мене поїздка до Львова запланована аж на кінець осені - початок зими. :sad:

13. ermana

ermana Well-Known Member

Мелоді, до мене можна на ти... ;) Валізки я ще не пакую, ще маю на це час. Моя відсутність пояснюється тільки одним... До мене навідалися друзі з України... От ми і кілька днів досліджували вітряне місто Чикаґо...

14. Melody

Melody Well-Known Member

Гаразд, переходимо на "ти". На сусідній гілці вип"ємо на брудершафт... чаю :)

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

про поцілунки промовчали....

16. Melody

Melody Well-Known Member

Звичайно, що будуть віртуальні "цьомки". До речі, а чому смайлика такого з "цьомками" нема? ;)

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

такого: [​IMG]

18. Melody

Melody Well-Known Member

Ой, такі "цьомки" прибережу на той час, коли питиму на брудершафт з чоловіками-форумлянами :o

19. Черешенька

Я от сьогодні зрозуміла просту суть. В житті мені (дуже егоїстичній і часто тяжкій особі) було даровано стільки любові, що вона пройшла крізь усе моє єство і наповнила кожну частинку тіла цим теплом і радістю.
    Я відчуваю тепер, як можу віддавати її іншим, бо отримала стільки сама, і скільки від тієї віддачі повертається назад!

Буває мить якогось потрясіння:
    побачиш світ, як вперше у житті.
    Звичайна хмара, сіра і осіння,
    пропише раптом барви золоті.

Стоїш, як стогін, під склепінням казки.
    Душа прозріє всесвітом очей.
    Кричить гілля. З облич спадають маски.
    Зі всього світить суть усіх речей...

(Ліна Костенко)

• Подобається Подобається x 5
  20. Танюха

Танюха Well-Known Member

Як на егоїстичну особу занадто гарно пишете, дуже щиро, з любов'ю до всіх і всього. Черешенька - скромняга:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)