Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я сьогодні присвячу свій день навчанню...Як це важко міняти роботу, коли тобі все чуже і не знайоме...Маю 2 дні, щоб підтягнути знання...

• Подобається Подобається x 5
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Уверен.
    У Вас ВСЁ получиться!

• Подобається Подобається x 4
  3. Зануда

Зануда така зануда

Горівка ліпше до, а активоване вугілля після :))) отруєння. А ще краще - слабкий розчин перманганату калію. Випив три літри залпом і все як руков відняло ;)

4. Mavpysuk

Щойно бачила свого коханого....Він дав вигляд, що мене не бачить...ну це його справа...Я б з задоволенням привіталася і поговорила...І після цього він буде говорити, що хоче щоб ми були друзями???Які друзі, якщо навіть не привітався...

• Подобається Подобається x 1
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Назбирали купу грибів. Бабки, польські, "моховички".
    А приятель-художник збирав мухомори - каже, що для натюрмортів.
    Втім, то не моя справа. :)

• Подобається Подобається x 9
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

з сіллю!

Так мене мій вуйко лікував, бо казав що свиням помагає, той мені поможе :mocking::mocking:

Вчора вночі виплакала карі очі, що аж серце кололо. Було шкода дітей, бо вони себе звинувачують у тому що тато їх залишив. Пояснюю, що то ніц не має до діла з вами, а вони мені а чому? А він казав що захворів бо ми його не слухали.
    А в світле майбутнє Я вірю! Люблю, надіюсь і вірю. Колись тому всьому прийде кінець і засяє яскраве сонечко! :preved:

Ключове слово :pardon::haha:

Останнє редагування модератором: 12 жов 2008
    • Подобається Подобається x 14
  7. Mavpysuk

Сьогодні перший раз за місяць "вийшла в люди"....Прогулялася центром чудового і рідного міста Лева...Посиділа в кавярні "Під синьою пляшечкою"...Згадала все добре,що в ній було... причому навіть сльозинка не пролилася... приємно було там посидіти...атмосфера хороша і тепла...Навіть офіціантка помітила, що я в компанії не тої людини, з якою я завжди відвідувала цей заклад...

• Подобається Подобається x 8
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Але всетаки дякую Богу за те що моя сестра не така як моя мама. Вона мене всіляко підтримує і розуміє. Я в ній помилилась, бо думала потягне за мамою як завжди, а тут вона мене приємно здивувала. УРЯ!!! Всетаки легше коли є підтримка не лише зі сторони, а й від рідних людей.

• Подобається Подобається x 13
  9. Molv

Molv New Member

Клин клином?

10. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ой... день був такий... весь час щось, кудись... Вчора повністю заверстала свою першу газету! Майже вийшло! Вчуся далі :)

• Подобається Подобається x 9
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

...Дістав у лісі старенький дволітровий термос і згадав, що то - власне не мій, а Бухгалтера. Він його забув у машині під час патрулювання (Нічна Варта-2004). Кілька разів нагадував йому - забери! - але він так і не забрав.

Де ти, Олег Петрович ?
    В листопаді бійці знову зберуться на традиційну зустріч, а ти зовсім зник з нашого горизонту !
    Сашко розповість в деталях про історію з ВІП-літаками (він довго працював у тому авіапідприємстві), Командор дасть абсолютно точний прогноз на розвиток подій. Тільки би не перепити, як минулого року...
    На мобілці дружини (там неміряно пам"яті) випадково залишилися відеокадри, як ми "гуляли" торік у кнайпі на Великій Житомирській. І куплені в той день (рік тому) талони на тролейбус досі лежать невикористані. :)

Чомусь пробило на такий потік свідомості...

Останнє редагування: 12 жов 2008
  12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

мала прекрасний день. їздила в гості до друга. годували білочок в парку, потім їздила до брата та його нареченої - в нову квартиру. класно посиділи,поспілкувались.

я дуже застудилась. підхопила,мабуть, застуду у когось з ЛФ-івських дівчат:)

спостереження таке сьогодні(чи вже вчора):): Мих мав аватар з котом да Вінчі. тепер Мах має такий самий. це якась "нікова" закономірність?:)

• Подобається Подобається x 3
  13. lulu

lulu Well-Known Member

я то вже давно помітила...але ніяк не наважувалась спитати...
    я думаю що і один і другий то всьо той самий МИХ...:)))
    спитаєте чому?
    та бо мих мастак шифруватися:))):)))

• Подобається Подобається x 6
  14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Нє, у миха колись була Іра клоном. :)))

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Версія: то еволюція..?
    Очікуємо Наха.

• Подобається Подобається x 6
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лулу, не видавайте мене. Хай думають що хочуть, ми ж то з вами знаємо....

• Подобається Подобається x 2
  17. Mavpysuk

Неділя...а у мене ніби вихідний і одночасно ні...Вихідний - бо не треба йти на роботу, не вихідний - бо роботу взяла додому...

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Що знають двоє... (с) :)))

19. lulu

lulu Well-Known Member

як класно зустріти старого друга і захопитись його роботою як і він твоєю!:blush:

як неприємно зустріти давнього неприятеля...:bad:
    але класно вже бути незалежним від нього!
    або й навіть мати підстави показати що ти таки зайняв те місце в житті якого вартий...!!!!
    а не те що пропонував то неприятель....
    і...просто поїхати ДОДОМУ!:tongue::tongue::tongue:

Останнє редагування: 12 жов 2008
  20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Весь день хочу спати... Засинаю на ходу, а ще стільки всього треба зробити

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)