Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

схильність до мазохізму є у всіх.
    але не всі роблять з цього культ.

• Подобається Подобається x 5
  2. mavka

mavka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Вчора були на дачі, ляпота... останні теплі дні... Так не хотілося повертатися до міста, до того ж електричка спізнилася, як спеціально. Сьогодні знов на роботу, тримаю кулачки за коханого - у нього сьогодні відповідальний день на роботі

4. duncan

подивився другий сезон "дохтур хаус", третій ще не завантажив... :cry:
    в останній серії такий вже замут!!! :wacko1:

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вав...

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Неділя. Сауна, пиво...;)

• Подобається Подобається x 4
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ясно...

• Подобається Подобається x 7
  8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:haha:Ну не до такой же степени!!!;)

9. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

А я в суботу подивилась третю серію 5 сезону :tongue: Шкода Вілсона, але з'явився новий персонаж, дуже колоритний

10. Зануда

Зануда така зануда

подивилась 1шу серію п"ятого сезону. Тільки апетит розпалили...а решту серій ма...:dntknw:

І я хочу...і другу, і третю... :cry:

:):):)
    Вчора була на весіллі. Які були файні музики - так гарно співали, так нарід забавляли!!!:drinks:

Last edited: Oct 6, 2008
  11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Дик... на Лості все є... я звідти качаю, наступного дня як в США виходить англійскою дивлюсь, за кілька днів переклад

12. duncan

:beee:
    а я торентом тягну.....
    нічого, у мене ще є "чітко на південь" і "клан сопрано"... :tongue:

• Подобається Подобається x 3
  13. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Я теж торентом, тільки шкода повільно, на серію півгодини йде :sad: Але під новий рік обіцяють провести нову лінію й буде у мене 5 мегабіт :preved:

• Подобається Подобається x 3
  14. Зануда

Зануда така зануда

Нічого так день сьогодні. Відкатала "обов"язкову програму" по вулицях міста:girl_cool:. Постирчала в пробках. Інструктор казали, що я роблю успіхи:girl_curtsey:. Це зігріло мою душу.:)))

Купила собі "сумочку" :girl_claping:- цікаво, що скаже чоловік, коли побачить ту валізу :scratch_one-s_head: "необ"ятного" розміру:girl_crazy:
    Ну і...качаю 2 і 3 серії мого улюбленого Доктора.:girl_blum:

• Подобається Подобається x 8
  15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Звичайнісінький день - робота,робота,робота...от недавно тіки прийшла додому.трохи хворію,змучена як собака.ота дурнувата погода страшенно вимотує.
    єдина радість -класні вихідні.їздили з командою в суботу виступати в Ковель на фестиваль,виграли малий Кубок:good::dance2::dancer::i-m_so_happy:класно провели час і потусувалися з КВНщиками:rus::crazy:правда зал був дуже холодний,публіка непривітна і погано сприймала жарти,журі з усіх сил підсуджувало ковельській команді і зарізало нас і Тернопіль:sad:але,зрештою,у важкій боротьбі ми вибороли один з кубків:)от таке...

• Подобається Подобається x 12
  16. Зануда

Зануда така зануда

УРАААААААААААААА!!!! ВІТАЮ!!!!!!!!!!!!!!:preved::preved::preved:
    :give_rose::give_rose::give_rose::good::good:

• Подобається Подобається x 4
  17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

ДЯКУЮ!!!!!направду,дуже приємно!!!:blush::blush::blush:

• Подобається Подобається x 2
  18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вітаю, Наталю! Молодці!
    І в мене вчора звичайний день був - якщо взяти все добре і все погане, то якраз вийде посередині. Зробили мені гарну штукатурку в кухні, таку як я хотіла(а чоловік не хотів), чоловік був на роботі кілька днів і ми не ходили дивитися на ремонт. Вчора пішли...Я була задоволена, а він...як то побачив...аж побілів зі злості і тааак сварився і кричав що то все порубає, я не сподівалася, шо він так вміє. А мені так смішно чомусь з нього було, що ледве стримувалася. Все одно знаю що не порубає. Ну ще трохи покричить, але штукатурку я буду мати. (принаймні я так надіюся)

• Подобається Подобається x 8
  19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В мене також були звичні вихідні.
    В суботу ходили до знайомих в сусіднє містечко аби діти побавились а дівки наговорились. Ну то заким дівки сиділи ляси точили чужий муж нам вина наливав, чайочку і канапки робив. Він ще в міжчасі підлогу помив, бо йому сік розлився :mocking: І сказав мені зробити собі такий план, ну бо мій має заявитись через два тижні, то сказав скласти валізи і як но тільки законний через поріг, а я за поріг... а свому в догонку, бувай милий! побачимось через два місяці, може? :haha:

А вчора їздили в Нью Йорк. Там я постриглась коротко, коротко. А мама сказала що файна будка вийшла :pardon:

Нині працюємо, трошки ;)

• Подобається Подобається x 7
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Наталочко, вітаю![​IMG]
    Не маю сили писати..вчора вже начеб то нормально було, а сьогодні знову температура, слабкість..хворію далі..:sad:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)