Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Дякую, Занудочко, так і є. То було радше філософське.
    Малий, на щастя, хвороби переносить відносно легко. Он нині вже по хаті лазить, забавки розкидає, хоч і далі температурить.
    Учора лікар сказала, що то все вухо дало. Лікуємося. :)
    Дякую за підтримку.

Он татко наш пішов на Літургію, то Дарчик його попросив "а помолися за моє здоров"я, татку". :)

• Подобається Подобається x 12
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

на заняття не пішла, почуваюся себе жахливо:sad:Температура, голова болить..Матусі влаштували щось на зразок телемосту Южноукраїнськ- Кіровоград -Львів:)Від такої турботи на душі так тепло...

• Подобається Подобається x 8
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вже третій день пухла десна, боліло пів обличчя.. Пополощу содою - перестає на годинку дві і знову те саме.. Сьогодні вже не витримала, поїхали в лікарню швидкої допомоги. Черга була десь годину. За той час стільки вього надивилась, що біль пройшов з того страху. Ну правда як в кіно було! Поліція, затримані, поранені, п'яні поранені, кров, рух! Ааа!! :scare:
    Коли зайшла в кабінет, то забула чого я хотіла, добре, що чоловік був поруч, не дав розгубитись :). Оглянули, заморозили пів рота, виписали багато ліків, життя продовжується! :radist:

• Подобається Подобається x 9
  4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

нарешті я навмисне не проспала першу пару.правда, поки зранку віддерла себе від ліжка, то вже часу не лишалось ні на шо - навіть не розчісувалась - зав"язала хусочку-бондану:) а що? теж вихід!
    була на усіх 3 семінарах.на перший викладачка не прийшла. 2-3-ій - відповідала. захисила вступну частину до диплому - нариси. і зрозуміла, що зміню тему. якось ця мене не надихає....
    прийшла додому - поспала. прокинулась -і давай свої завали в кімнаті прибирати. 5 годин ан це витратила. тепер все охайно:) клас!
    правда, щось сьогодні в проміжках міжу сім цим здоров"я підводить. то нудило страшенно., а недавно такий спазм болю голови був - як хто голкою череп проколював.

потім зробила з другом його англійську - допомогла. нарешті на форум заглянула...

завела собі ЖЖ - щось почало писатись. раніше не йшло...

• Подобається Подобається x 9
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

У мене цікавий день був. Спочатку ходила до свого "псіха". Ніби і ніц мені не сказав але однозначно одобрив мій план, сказав що пора робити в тазіку филі. Штиль до якого привикла дорога родзінка буде попсутий...:rofl:

Прийшла додому і страшенно розстроїлась бо моя добродушна Анна віддала вимагатєлям в школі всі гроші що я їй дала аби вона собі купила перекуску.:ireful1: Завтра піду до школи, хтось дістане в чоло.:ireful:

• Подобається Подобається x 14
  6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дико болить голова,точніше тільки половина :cry:...
    Для мене головний біль-це щось нове.Навіть не знаю ,що робити.Чоловік затримується на роботі.Енергія з дітей як завжди б"є через край:wacko1:.Добре,що хоч прийшла свекруха і годинку з дітками погуляла,то я хоч на кухні поприбирала.
    А голова все болить і чоловіка все ще нема...

• Подобається Подобається x 3
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Аспірин візьміть чи панадол чи що вдома є..

П.С. Вітаю з 6000-ю кармою! :)

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

:crazy:І я щось прихворіла...то мабуть через "переліміт" інформації в моїй голові

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Не можу,я мама-годувальниця :nea: :).
    Ой, дякую:yes: ,а я щось і не звернула уваги.

10. Liliyah Romanova

Листок капусти на голову.
    Чай із чорниці можна спробувати.

• Подобається Подобається x 5
  11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Як чудово, що сьогоднішнійй звичайний день називається ПЯТНИЦЯ.....ну просто якась магічна назва...накінець то вихідні вже зовсім близько :)

• Подобається Подобається x 7
  12. lulu

lulu Well-Known Member

ніколи не відчували що старієте?
    що щось проходить повз вас?
    що ви тим самим щось важливе втрачаєте.....

мабуть одружених і з дітьми це питання не стосується....:dntknw:

хвора-другий день з темпиратурою....:cry:
    недосипання-переживання-дурдом на роботі-годують щодня порціями лайна і приниження
    завтра весілля в найкращої товаришки-переживаю за купу організаційних нюансів за які відповідаю....ну і роботи трохи передбачається...
    в неділю 2 вистави і концерт...
    чи прокинусь я в понеділок????о_О
    (на понеділок вже теж купа роботи!!!)

на якого милого я захворіла:cry:

• Подобається Подобається x 4
  13. Sumnyj

Sumnyj New Member

ви всі розповідаєте про приємне, не сваріть але мені хочеться поділитись негативом.
    Учора розбив своє авто (аж чотири авто постраждало), слава Богу без травм, хоча болить мене усе тіло (шия та спина), особливо голова (стукнувся добряче)
    І тепер місяць (мін) без а/м, поки страхова поки СТО, а у мене робота вимагає а/м
    ох....
    Але то таке

14. Liliyah Romanova

Е-e-e-e-e, чому не стосується? Ще й як стосується!

А що за робота, можна поцікавитись? :blush:

15. fuxx

fuxx Member

А я з понеділка у відпустці !!! Ура, щоправда тільки на 2 тижні, але тмне менше ))

16. Liliyah Romanova

А ми малого у ПЛАСТ записали. Завтра перший раз заняття для пташат. Цікаво, чи йому сподобається.
    Що цікаво, у Львові я би навряд чи його туди записала...

17. lulu

lulu Well-Known Member

а чому у львові ні?:dntknw:

18. Зануда

Зануда така зануда

Ну от моя черга настала. Вчора вперше сіла за кермо. І одразу на вулиці міста. Правда інструктор змилосердився і казав їхати на автодром - там покрутились, а потім знову в корки на Зеленій, а потім Пасічна, Майорівка...Страшно було доки за кермо не сіла, потім навіть забула боятись.
    Сьогодні вже покоряла Личаківську, Високий Замок і Промислову. Єдиний мінус всієї історії - я хвора. Підхопила якийсь вірус і мені так зле:cry:
    Вчора ледво ноги приволікла додому - думала це від надміру вражень в мене температура піднялась, але виявилось, що це зовсім не в тому причина. Сьогодні довелось себе згребти в охапку і виштовхати з дому на чергове водіння...Доки тримав адреналін все було добре, а коли прийшла додому...:hang1:

19. Liliyah Romanova

Бо у Львові я би щось цікавіше шукала. :)))
    Наслухалася пошлих історій про старші групи.
    А тут за карате понад 100 дольців на місяць - задорого троха. :dntknw:

Last edited: Oct 4, 2008
    • Подобається Подобається x 1
  20. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

боксерський клуб "гетьман" на сихові...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)