Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Ты смотри, видать действительно за грибами ходил :)

2. sasha_b

sasha_b Active Member

Випив пива, чаю, з'їв печиво - мені кльово і пофіг яка погода, бо скоро зима і можна буде кататись на лижах.

• Подобається Подобається x 3
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ой-ой-ой...
    А до повернення - 3 дні і 2 місяці (віза ж кінчицця) [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  4. Зануда

Зануда така зануда

Це ви так підбадьорюєте Нірванку перед від"їздом?

• Подобається Подобається x 1
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Жахливий день
    Жахлива ніч...
    Всю ніч наша атомна випускала пар(надіюсь, що саме тільки пар)Спати при таких звуках неможливо, бо страшно та ще й вночі.
    Вдень...то просто неможливо витримати..нашій малій ну зовсім зле:sad:всі на нервах....хочу скоріше їхати, не хочу того бачити і чути.Батьків шкода.................

• Подобається Подобається x 14
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Розумію...

7. Alias

Сьогодні у моїх батьків 26-а річниця подружнього життя.А до одруження зустрічалися 4-и роки, тож можна вважати, що 30.
    Останнім часом стали помічати, що не все так між ними добре., щось не ладиться у них.Може то все через хворобу сестри?.Відпочити б ім...та як?
    Чому?
    За що? Інколи такі думки приходять в голову, що сама їх боюся.

• Подобається Подобається x 13
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні хотів сам собі стати другом, форум видав: "Ви не можете бути другом самому собі".
    я запитав:
    -sure?

А воно чуть матом не загнуло....

• Подобається Подобається x 12
  9. Alias

Ще один сірий, осінній день....Нічого особливого.Хіба що об"ява на дверях біля під"Їзду проте, що води НІЯКОЇ не буде тиждень.
    Ох вже цей Кіровоград!

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

І правильно, бо нема чого з форумом в азартні ігри бавитись!

• Подобається Подобається x 6
  11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Другий день облаштовуюсь на новій роботі... Краєвид за вікном... ух... вся площа видна, найбільша в Україні :)

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я вироблю карту побиту через місяць і мені не треба буде більше ніяких віз!

Простудилась, тяжко було хворій їхати, на кордоні черга з автобусів, 4 год стояли.. Через кілька годин по приїзді в Лодзь ми поїхали до Варшави. Чоловік зі знайомими мають тут роботу на пару днів. Вчора півдня була в коліжанки, чоловік якої живе у Варшаві, ну і вона тут буде жити скоро. Натринділись, насміялись, показала їм фотки з весілля, дуже сподобались, хоч це і оригінали необроблені ще.. Радує :)
    Сьогодні цілий день працювала, завтра певно знову зустрінемся з коліжанкою і погуляємо Варшавою. Може завтра до Лодзі поїдемо, може пізніше..
    Тяжко виходити онлайн. Сиджу тут за старим ноутом без укр. букв.. Бее :sad:

Останнє редагування модератором: 23 вер 2008
  13. Alias

І читати латиницею теж БЕЕЕ:haha:))

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Нірванко, у мене нині те саме. За чужим компом геть незручно... Особливо без кирилиці. Ось, щойно натрапила, то зразу ділюся.

http://ua.translit.cc/

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую, Лілю! А я цілий день мучилась!

16. Alias

Сьогодні весь день приймаю пологи у своєї кішки Марфи.Вона мені не дає ні на крок від неї відійти-зразу біжить за мною.Весь час нявчить і дивиться на мене ТАКИМИ очима!І все це діло тягнеться ще з 11-ї години .У мене скоро дах поїде через неї.

Видали нам журналістські посвідчення.завтра збираємось їхати до столиці на презентацію газети і зустріч з "справжніми" журналістами.

• Подобається Подобається x 7
  17. syavych

syavych копач

Ну так окситоцином ж не наколота, от і тягнеться... зато ДП :)

18. Alias

ггггг, може мені на ДП в тему про пологи?:)))

19. syavych

syavych копач

Ех... молодість щойно згадав - з колєгом 2-у кваку побігали по нету. Колись таким був звичний день :)

20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

позавчора мала фотосесію для сторінки фітнесу в журналі "Вона" - тож якщо фото пройдуть затвердження у всіх дизайнерів та редакторів, то в найближчих трьох номерах цього журналу можна буде мене "ліцезрєть":redface:

сьогодні - черговий брейнстормінг на міжнародному торговому праві:) першу пару - лекцію проспала, встати з-під теплої ковдри о 6 ранку, в темінь, просто нереально...:suicide:
    стипендії нема, грошей нема. вдома вже чекають моєї стипендії, щоб позичити :crazy:
    в Обнові діяльність кипить і парує. збираюсь поїхати на конференцію обновлян та просто молоді щодо її духовного розвитку, десь так 18-19 жовтня в Чернівці...
    прийшла оце нещодавно з балету "Ромео ат Джульєтта" - як завжди розчулилась до сліз. маса вражень...

отакі деньки пішли. далі буде...

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)