Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Відповідь: Звичний день

працювати буду ще за тижні два. виникли деякі ускладнення із людиною, яка мала передати мені справи... але все на краще - маю час поздавати в університеті реферати, аби потім не відпрошуватись з пар.

• Подобається Подобається x 3
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Була в аквапарку, відсвяткувала ДН, побачилась з друзями, купила спалах, готуюсь до розписки коліжанки, що буде завтра. Всьо, біжу напишу про аквапарк. Всім привіт! :)

• Подобається Подобається x 8
  3. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Так я у відрядженні була. Мала один вихідний - неділя. Але батьки- то святе, так що цей день був присвячений їм

• Подобається Подобається x 4
  4. viltis

viltis Well-Known Member

Сьогодні весь день просиділа вдома....Роботи сьогодні нема, а на пари чоловік в таку погоду просто не впустив. Він все ще відходить від смерті тата....і тому ми стараємось всі вечори бути разом.Вчора залили сусіди ...ну, нічого....

Люди ..хотіла ас спитати....у вас в квартирах тепло?? бо в мене такий дубар, що я вже перину витягла ...я от соі уявила, що так холодно і маленька ляля....їй же напевно ще холодніше, ніж нам?

• Подобається Подобається x 9
  5. irushka

irushka Well-Known Member

В нас зараз в хаті 15 градусів. Ми, звичайно, загартовані, але дискомфорт сильний, навіть мала, яка практично ніколи не мерзне, з радістю вдягла шкарпетки і светр. Але весь прикол в тому, що в нас особняк і своє парове опалення, але мої батьки вважають, що це не достатньо холодно, щоб палити, кажуть "а де ще зима, а платити стільки за газ..."
    При тому, що платню за послуги ми ділимо надвоє і ми з чоловіком теж би могли вирішувати коли палити, але щоб запобігти скандалу, мусимо чекати коли вже і вони добре змерзнуть.

• Подобається Подобається x 13
  6. lulu

lulu Well-Known Member

ТАК ХОЛОДНО мені ше не було......
    ...і справа тут певно не в хатній темпиратурі......:ninja:

• Подобається Подобається x 4
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А в одіночестві?

• Подобається Подобається x 2
  8. Зануда

Зануда така зануда

Чоловік дрімає відсипається перед дорогою. Весь день у Франківську - ввечері повернувся, а через годину вирушаємо на Київ.
    На роботі крутилась, як білка в колесі. Важкий день. Замучена...

9. маюнка

на зустрічі "Обнови" сьогодні ми розглянули життя Дона Боско. було дуже цікаво. а потім ще дізналась дещо про селезіанців. дощить...
    в універі вперто наполягають, щоб ми вже визначились із темою дипломної.
    сьогодні познайомились з нашим новим одногрупником - Лауреано Хосуе. він з Перу:) на понеділок домовились з групою влаштувати у мене вдома інтернаціональну вечірку з національними стравами України та Перу.
    у мене так само. ще й кімната найхолодніша...

• Подобається Подобається x 9
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Майже весь день була вдома.Сьогодні дві пари фізриі все.Питається, кому вона треба?Краще б щось корисне поставили.
    В під"їзді хтось помер, всю ніч чути було плач.Моторошно.....Ввечері захотілося чаю з маслом і абрикосовим варенням, але вийти було страшно....А магазин зовсім біля будинку.
    В хаті прохолодно, на дворі весь день вітер, дощ.Люблю таку погоду....

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Похмурий сірий день...[​IMG]погода настільки паскудна,що зранку не хочеться навіть носа з-під ковдри висувати[​IMG],не кажучи навіть про те,щоб іти на роботу..а треба..до повного щастя сидю зараз трушуся як осиковий листочок[​IMG],бо в кімнаті холод собачий,та ще й до повного щастя простудилася я,сидю з температурою[​IMG].то я так, називаєцця,в суботу на весіллі в коліжанки погуляла(але ж холодно було..брррррр).а,забула сказати - я на весіллі букет нареченої зловила[​IMG]отаке от...

• Подобається Подобається x 15
  12. Іспанка

Ой,класно як[​IMG]хочу до вас!!!!

• Подобається Подобається x 5
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А напої..?

Навіть не думайте!
    З весільним букетом на інтер-вечірку ми Вас не пустимо!

• Подобається Подобається x 7
  14. Іспанка

Тю..та нікуди я від ЛФ не втічу:)я ж тіки з носієм мови поспілкуватися б хотіла:)

• Подобається Подобається x 7
  15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нє!
    Хто зна, чого носієм він ще виявицця...
    Луччє по Скайпу.

• Подобається Подобається x 10
  16. маюнка

Левандівко, всьо чьотко;) напої - хіба що мате. та чай.

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Змезлюхам привіт. А в нас тепло.

Сьогодні переглядала останні фотографії. Частково десь навіть ніби плакав що нас лишає але не думаю що усвідомлював чим то обернеться.

Але просто я дивилась на фотографії і серце навіть не йокнуло. Просто дивлюсь як на чужу людину. Якийсь собі там хлоп зі села. Не мій, не рідний мені. Довго дивилась, вдивлялась все хотіла щось відчути. А нічого. Ані ненависті ані любові. Просто чийсь десь там але не мій. І мені не шкода що не мій і тішусь що чийсь. І мені всеодно чи належить іншій жінці чи просто своїй мамі.

Ось таке то в мене відчуття сьогодні. Страшно... Десять років як і не було. Змах руки, чи пензля по-полотні і все закреслено. Просто мазок фарбою і все... залишився лиш спомин що колись на цьому полотні були намальовані чи то квіти, чи то чорні круки а чи може чиясь доля.

Він носій нечистої мови :D Настроюйтесь на спілкування з королем Карлом (чи як там він). Він носій чистої мови :D:D:D:D

• Подобається Подобається x 11
  18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У нас то зимно, то тепло...
    Заслабла наніц.
    Проспала півдня, а може й більше.
    У голові гуде...
    Або то компутерна забавка хлопців так голосно грає. :8:

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

Move on!!!!!!
    ...it's better to cut your losses and move forward flying solo ....

20. syavych

syavych копач

А шо бавляться? :shy: А то сам вже знудився в інтернеті сидіти, а погода...

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)