Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Відповідь: Звичний день

ого, важко!але у тебе все вийде!
    я ще свій постійний розклад не знаю. поки начитка. ніяк не дійду до універу - то на відпочинку була, то сьогодні бігала на співбесіду щодо роботи,і УРА!!!_ слава Богу! беруть мене на роботу. скоро розпочну. може, в понеділок. це перша серйозна робота. ще й цілком за спеціальністю. не вірю своєму щастю. то все Бог! бо так не буває, що прийшла ще студентка( у мене ж магістратура стаціонарна), без досвіду роботи, у ТАКУ установу і її одразу без ніяких тестів-первірок, просто за співбесідою загребли з руками та ногами! супер. ось вони, чудеса!:) ще й сказали, що робочий графік під мій розклад підлаштують.

• Подобається Подобається x 13
  2. Meg

Meg Well-Known Member

То за Лісотех +1!:)

• Подобається Подобається x 2
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ще один чудовий день у Львові :). Поки бігала центром, тричі помила ноги, а також сходила на пиво з прикольними дівчатами, читачками нашого форуму :). Ввечері відвідала подружку, чисто випадково, просто вона подзвонила саме в той момент, коли я була під її вікнами, тож я не могла не зайти побалакати :). Тепер сиджу заповнюю анкету на візу.. Завтра піду до консульства (йой, як я "люблю" туди ходити!). А мій чоловічок п'є горівку з моїм викладачем в Лодзі: приїхала група зі львівського політеху, як колись і я приїжджала, коли ми з чоловічком познайомились :).

• Подобається Подобається x 14
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я нині зранку на своїх маляток насварила що вони на автобус не сіли а виявилось що шофер автобусу змінила годину коли вона їх буде підбирати а нам подзвонити забула :D
    Зате дітиска були на сьомому небі коли їх автобус привіз додому.

5. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Вчора чоловік мій коханий стукнув машину. Щось там не порозумілися з маршруткою. Перша в його житті аварія. Доооооовго чекали даїшників, доооооовго ті даїшники оформляли. Вобщєм блін легенький стук і три години як мінімум стоїш на дорозі. Помяв крило, потер бампер і фару. то всьо фігня, бо маємо стріхавку, але все одно неприємно. Ги-ги, то ще не все, всьо оформили, побажали один одному "щасливо" (не думала, що нарід такий позитивний може бути після аварії), заводитись - а воно не заводиться. Сів акумулятор. Брррррр. поки через ті корки почекали швагра, він нас трохи потягнув, завелись. Хух. Їдемо на ремонт, а десь 50 метрів перед нами їде пожежна машина в сторону нашого будинку, і тут в грудях похололо..... Тьху-тьху-тьху, вона не до нас. Так що отак-то цікаво.

П.Сю Сявичу, ще раз сорі, що дурила голову весь вечір.

• Подобається Подобається x 8
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Відповідь: Наломали комуністи дров...

Це звичайно офтап але про циган: тільки що купував цигарки у польського цигана і він у мене перший раз за двадцять років запитав де я працюю. Це я до того що у нього прекрасна 19-літня дочка, і моя ма щось вже з ним там говорила. А краса у неї не земна. Пару разів її бачив на вулиці одягнену в чорні штани і скарлет сорочку. Це не дівчина це чудо. Все я закоханий...

• Подобається Подобається x 7
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фото в студію!

• Подобається Подобається x 4
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я думала, що Мих щось крутіше додасть, наприклад:
    Цигарки продають з 18-ти, 20 років мінімум купуєте цигарки у цигана, отже Вам 38 мінімум, їй 19.. Цікава комбінація, нє? ;)

А в мене останні дні просто суперові! Була ще раз на Лисій горі зі знайомим з фотопрогулянкою, ще була в сестри, бавилась з малечею, а також подала документи на візу безпроблемно і залагодила решту справ. Завтра в планах аквапарк :)

• Подобається Подобається x 7
  9. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

сьогодні дійсно звичний день - пари, спілкування з університетською подругою.
    відсканували ми для себе книгу однієї викладачки про транскордонну неспроможність, англійською мовою - на міжнародне торгове право. так ця книга була замовлена з ВБ, якщо перерахувати на гривні, то коштує вона 700 грн. отак-то.
    тепер намагаюсь її з пдф-у у ворд перевести...
    вчора мала такий неймовірний день!!! але про це у гілці Левандівки напишу:)

• Подобається Подобається x 5
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Маєш для цього якусь програмку хорошу? Бо я знаходила лише такі, які по сторінці переводять, а якщо багато сторінок, то лінь бавитись..

• Подобається Подобається x 1
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Звичний день. Я жахливо змучена і ніяк не можу відіспатись.
    Говорила зранку з чоловіком і він мені оповів що я колись зрозумію і йому подякую за його вчинок, що він це зробив для мене з дітьми. О! Може воно і так але тоді нема чого дзвонити моїм родичам і казати як він лікує свої яйка, з яких навіть яєшні дітям не зробиш, також для мене. Але то дурніца... Жизня ж прекрасна, он тільки б виспатись.

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене всі дні якісь дуже звичайнісінькі, навіть писати немає про що.Вчора заплатила за навчання, куратор знову новий, Наталка вирішила прийняти участь у фотоконкурсі "Барви осені", роботи треба здати до 25 вересня, а які там ще барви? Все зелене або засохше.Тож надумали фарбувати листя..ну то я потім розповім якщо вийде:)
    А ще моя мамця збирається до Львова зі мною, тільки не знаю коли.Маська сміється, ккаже, що теща сама за руку йлму мене привезе.:)А що робити? Треба ж Львів приборкувати?

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нині незвичайний день - п'ятниця, 13. [​IMG]
    Погода зіпсувалася. Форум висів. Може, не робити сьогодні нічого? :cowboy:

14. viltis

viltis Well-Known Member

а хіба сьогодні не 12????

15. levandivka

Та 12-е.
    Але сильно на 13 виглядає.

• Подобається Подобається x 3
  16. fuxx

fuxx Member

Нині таки незвичний день, раз levandivka думає що сьогодні 13 :)

17. levandivka

Я не "думаю", а відчуваю... :)

18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Сьогодні просто день програміста :)

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тоді зрозуміло чого форуми висіли:)

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

До нас йде Айк (ураган такий), буде сьогодні вночі, завтра обіцяють сильні дощі і сильний вітер. Сьогодні буду готуватись до його приходу: чистити на подвір'ї все, що вітром може здути, або що вітер може зламати і швирнути в мої (або чиїсь інші) вікна. Маю надію, що мої вікна витримають. Чесно кажучи, стращнувато, вчора місто впало в паніку, народ закуповувався в магазинах продуктами на рік наперед, чому такий психоз - без поняття, місто не на узбережжі, шторм повною силою по нас не влупить, та ще й він тільки 2-ї категорії. Побачимо, як воно завтра буде.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)