Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Відповідь: Звичний день

Звичайнісінький день. З самого ранку пересуваю меблі з одної кімнати в іншу. Повідсувала меблі і двіччі пелесосила хату, бо стільки всього назбиралось - жах.
    Під вечір мені запропонували випити келішок, то так мене взяло що капєц. Тепер сиджу ледве перебираю де яка буква. Звичний день, стався незвичним. Але я задоволена тим що пересунула меблі в різні кімнати. Ще трошки лишилось і хата буде як нова. Але порохів назбирується, неймовірна кількість. УЗЯСЬ!

Але щось я в нову математику/статистику не в*їжджаю. Треба ще випити :D:D:D

• Подобається Подобається x 23
  2. Зануда

Зануда така зануда

НА роботі капець - всі дістали! День дурнуватий - жуть! Їду додому: дзвінок - ужось! Таке враження, що я сьогодні за невістку...Йду спати - хай той день вже скінчиться нарешті!!!

• Подобається Подобається x 12
  3. lulu

lulu Well-Known Member

ото услужила падружка...
    подивись-подивись грозовий перевал...
    ну і -та там кожних 5 хв хтось помирав!
    а спогади в мене ще свіжююююсінькі...
    мда-а-а-а...уявляю свої сни...хм...а може не лягати спати...ай-всеодно страшно!:scare:

• Подобається Подобається x 7
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я все чекав на гірше.... а воно не приходило.

• Подобається Подобається x 7
  5. Nadijka

Nadijka мрійниця...

День почався непогано...зранку запашна кава...потім година тренувань...йога дуже добре пішла зранку, бо ввечері шось не можу зосередитись...на тренуваннях випадково зустріла чарівну Юстинку...люди, якби ви бачили який в неї файний пузік....прийшла додому...прийняла душ...зара піду пекти пляцок за рецептом Kasi...

• Подобається Подобається x 21
  6. Мушка

Мушка Active Member

Зранку ходила до школи на репетицію 1 дзвоника, так як наш клас цього року його проводить. буду вносити і заносити прапор....ех, не хочу(( прийдеться на дзвоник прийти в чорній спідниці, піджаку і блузці(( потім гуляла з сестричкою. каталась на качелі)))це найкраще що сьогодні зі мною було вдень. Потім смажила сирники і прасувала, переговорила зі всіма по телефону. зараз біжу дивитись Сімпсонів)

• Подобається Подобається x 6
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Сьогодні зранку поїхала купила молоко, потім вирішила в хаті попересувати решту меблів, але після дзвінка дорогенької родиноньки була розбита. Задзвонила до знайомої з сусіднього містечка і ми разом з дітисками провели все пополудні на озері.
    Вона мені сказала, що я заряд позитивної енергії і що вони з чоловіком раді нашому знайомству. І я йому рада. Тепер буду вкладати дітисок до сну.
    Ютро маємо свєто!

• Подобається Подобається x 17
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене сьогодні був дуууже "звичайний" день. Була в мене субота: генеральне прибирання, куховарення. До того всього допомагала чоловікові підготуватись до семінарів, в яких він буде співорганізатором. Після цього довгого важкого дня чоловічок мені файно "віддячився" - випадково знищив всі мої дані з хард-диску. А добрА було там багацько, тільки фоток понад 100 гіг, фотошопних уроків, додатків, історія аськи, частина музики (дещо є на дисках), якісь доробки по роботі.. Одним словом - половину життя пішло спати..
    Зараз чоловічок намагається відновити мої дані, а я за іншим компом, де стоїть лінукс, а монітор старіший за мене.. Життя прекрасне?

• Подобається Подобається x 11
  9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

"Все перемелиться і мука буде"
    Завтра буде ліпший день!:)

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не прийшло "гірше" і сьогодні.... перестану чекати - прийде зненацька... і застане тепленького і неготового... напевно. Або забуде про Миха....

• Подобається Подобається x 5
  11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ех... Доробила сьогодні витраж, зателефонувала дизайнерові, вона приїхала забрати й... упс... він не вліз до машини. А я завтра їду з міста, то вирішили що він ще два тижні постоїть у мене поки я приїду, а у них більша машина звільниться. Така морока з цим... Ну хоч красень вийшов :shy: Фото додала у профіль, бо сюди не можу додати

• Подобається Подобається x 15
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Наразі дані так і невідновлено. Однією програмкою сканувались розділи, то знайшовся, як на зло, розділ мого чоловіка! Але то тільки показало, що такий є і може бути відновлено. Друга програмка сканувала файли, то в 3-годинному процесі сканування показувала, що знаходяться файли, а потім - бац - еррор, нічого не знайдено. От так і розбиваються всі надії..
    В неділю до нас приїжджає в гості хлопець, який якраз спеціалізується на відновленні втрачених даних. Надіюсь на нього..

Минулу ніч не спала, треба було о 7й їхати приготуватись до відкриття семінарів, де чоловік типу співорганізатор. То я вже і не лягала. А потім до 2ї год треба було висидіти там за рекламним столиком, посміхатись, спілкуватись тою польською мовою, бігати фотографувати.. І робити вигляд, що в мене все ок. Тільки приїхали додому і завалились спати, як приїхала бабця і почала розказувати що в нас не там лежить, де треба, і як нам треба жити.. Вдалось поспати пару годин, от встали перекусити..

Були сьогодні і приємні моменти - один з учасників семінарів побачив лого ЛФ і сказав, що був у Львові, то хоч трохи побалакала про рідне. І ще там були смачні печенька з горішками. А, і ще там був один хлопець, який любязно давав мені свою фотокамеру побавитись.

Завтра знову на семінари.. І в неділю.. А потім пакуватиму валізи до Львова :)

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Йой! :)
    Теж, не дуже давно, полетів хард. Щось з дисків, щось зняв з харда, щось із архівного харда... (нині додаткову 500-ку під архів принесуть, ггг...)
    То - не найстрашніша втрата, не найчорніший пас. ;)
    Не сумуйте!

14. lulu

lulu Well-Known Member

тю! а я нікому не можу карми додати! або коли додаю там кілометри незрозумілої інформації-про те що в мене всього недостатньо.......
    ще й бульбу пересолила:sad:
    ай не знаю....:ninja:

• Подобається Подобається x 11
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

я точно від тоговтратив, нє?

• Подобається Подобається x 8
  16. карапуз

карапуз Well-Known Member

В коханого чоловіка в понеділок день народженняго :).
    Підисала з дітками вітальну листівку,поки татко ходив на закупи :ninja:.Попередила старшу донечку,щоб таткові нічого не говорила,бо це має бути для нього сюрпризом. А вона при чоловікові і говорить :
    -А давай покажемо таткові, як ми гарно намалювали :shutup: :D.
    Сказав чоловік ,що підемо святкувати у ресторан :).
    Роздумую над вбранням та зачіскою :cowboy:...
    Називається - не мала баба клопоту :).

• Подобається Подобається x 13
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Скористалась моментом і відпочила. Комп не працює, аськи нема, форум не працює - це лише сприяло відпочинку. + чоловікове відчуття провини. То він в нас сьогодні і за кухаря, і за прибиральника і взагалі танцював біля мене цілий день :). Потім певно вирішив, що довго так не витримає, тому взявся за мій комп і таки відновив всі мої дані. Відновилось ніби все, хіба що з диску С нічого не вдалось відновити, але там, крім програм, і так нічого не було.. А от закладок з мозілли шкода :sad:.
    Але поки комп остаточно не працює, я лінюсь і відпочиваю.. до завтра. Завтра будуть знову семінари і треба буде допомагати чоловікові. Але завтра вже має бути цікавіше. Бо настрій в мене вже кращий :).

• Подобається Подобається x 15
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Приїхала до Львова. Ну чому не буває доброго без злого? І чому чоловіки такі нездогадливі? (чоловік спакував мені харддиск, а кабельок то не дав і я тепер кукаю). Робота стоїть, аськи нема, піду спати..
    (а ще мене нагодували, про все розпитали і вже встигли порозносити мої речі по "їхніх" місцях, що тепер нічого знайти не можу.. Ех.. ВДОМА!)

• Подобається Подобається x 12
  19. irushka

irushka Well-Known Member

Здала сьогодні внутрішній екзамен на "4", зробила 2 помилки з 20 питань. А як їхала зранку на той екзамен, то побачена аварія на Личаківській остаточно відбила мені і так не дуже сильне бажання їздити.
    Через тиждень здам в ДАІ і закину свої права подальше в шухляду...

• Подобається Подобається x 6
  20. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Перша сесія в Лісотесі...:ninja: можна чірікнутись...пари з 16.20 до 22.00 і так цілий тиждень:8:

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)