Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Я м нинька хату поприбирала (всі 300 кв. м.), ну і нашо я таку здорову хату будувала? Тепер ледве дишу, в хаті з їдою напряг, треба буде якось викрутитись, бо в гамазин за продуктами їхати не хочу.

Мораль цієї історії така - хату велику будувати не треба, як побудувалисте здорову - то шукайте того, хто ї' драяти за вас буде.

• Подобається Подобається x 22
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ми з вами напевне маємо телепатію, бо в мене такий самий день був.

Зранку мені не дав спати телефонний дзвінок, хоча так страшенно хотілось накінець поспати трошки довше. Але за мене вирішили інакше. Після телефонної розмови була розбита пів дня. Поїхала з маленькою до лікаря бо молочниця у неї страшнюча просто. Після приїзду пообідала пельменями і так вони мене склонили на сон, що лягла поспати на дві годинки. А в ето врємя...
    Юліанка вирішила додати мамі роботи. Взяла велику баньку присипки і розсипала по всіх кімнатах. Так що мамуся після того як збудилась, мусіла братись за прибирання. Нема такого зле щоб на добре не вийшло. Ось і я, пилісос в одну руку, мокру шмату в другу і вперед за орденами. При нагоді і меблі попересувала в вітальні.
    На закінчення дня завітала сестра двойорідна і принесла крем для манюні. Он цікаво чого ж вони до мене в таку даль перлись, напевне подивитись як я собі даю раду.:o

• Подобається Подобається x 17
  3. Mariya

Mariya Well-Known Member

Вони за родинов заскучили, а ви видите у всьому якісь тайно-прихований смисл. Папросчє думать нада, а лучше ваабсчє нє думать. ;)

• Подобається Подобається x 15
  4. lulu

lulu Well-Known Member

один в один;)

• Подобається Подобається x 3
  5. Nadijka

Nadijka мрійниця...

йой... і я така...:o

• Подобається Подобається x 4
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А можна для тих, хто в танку, пояснити що то - "Касабланка"? :shy:

• Подобається Подобається x 5
  7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

"Касабланка" то такий файнючий магазин ві Львові на початку вулиці Дорошенка.:)
    Тутка мона купити і біжутерію, і парфуми, одяг, сумки, взуття - "до вибору, до кольору":)

• Подобається Подобається x 10
  8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну навіть не знаю...
    Не гнівайтесь звичайно, але особисто для мене Польша якось і повноправним "закордоном" не є. Це не якась там Норвегія... Наших там повно, коли не буваю - все мову почую. Західняцьку причому. Інша справа, що, можливо, згідно українських звичаїв не кучкуються і дивляться одне на одного вовком.
    Та й українською, здається мені, не особлива проблема. Я, принаймі, принципово переважно по своєму з пшеками варганю, і все вони там, нехай і не так чудово, але розуміють.
    Але ще раз перепрошую що перебив, це так, "нєпутьовиє замєткі"... :)

• Подобається Подобається x 5
  9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Вирішила м я нинька сир зварити (якої дурної роботи си не знайдеш би до лекцій не готуватись ;)), всьо за правилами, а мені молоко втікло, всю плиту, яку я вчера тєжко відчищала, зас..ло. :D Нема в житті щастя, скажу я вам, дорогі форумляни. :D

• Подобається Подобається x 13
  10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Добре кажут, же то житіє як дитяча сорочина коротке і обкакане :D:D:D

А я нинька відздихаю. Мої поїхали на цвинтар, а я, закім малеча спить, на хворумі сиджу :)

• Подобається Подобається x 16
  11. Зануда

Зануда така зануда

Типу "Курица не птица, Польша не заграница?" :) :) :)
    А ми малечу сьогодні в цирк водили. Татусь купив дітям такі чудо-палички, що світяться різними кольорами і до цього ще й попкорну! Думаю, що якщо б після того на виставу їх не повели, навряд чи вони б помітили - їхнє щастя і так вже було повним. ;) :) Але після вистави лилось через край!(я про щастя :D)
    Пи.Си. Сама натішилась як дитина, що ж про справжніх дітей казати?

• Подобається Подобається x 16
  12. lulu

lulu Well-Known Member

задарована різними оранжевостями товаришки з києва що транзитом була у львові (то вона любить касабланку;) є ще одна теж з києва але то - іншим разом:)) я пішла на країну мрій
    там класно але мало грала топоркестра але мало і на цьому наголошую бо мав вийти гуру
    гуру звичайно класний і випер на сцену цілий оркестр либідь (той що танцям з зірками акомпонувава-нє? не наплутала з зірковим дуетом?;)) і кобіти були файні але звук був атрпворвоиарпкапцмпсіва..... от приблизно такий....ну блін не можу дивитись як на сцені півсотні народу а чути тільки ударні фонить два сакса чи то труба-не розбереш і трохи тої поламаної гітари скрипки...етаке
    під то всьо згубила частинки своїх кульчиків (хто не зна-в мене на то шиза) і теперка маю нові кульчики бо згубила симетрично...але шкода-то певно з горя!
    справжня країна мрій почалась під нептуном в центрі-топоркестра валила і бавила нарід!
    шікі-шікі-ба-а-ба... едерлезі... джін-джі-рінджі-бу-ба-ма-ра...
    всьо було:)
    порівняла трохи горби і бруківку своїми зраненими після останніх падінь ногами але люди добрі (певно чулисте таких) танцуют так шо не відкажеш....!!!
    що кажете за кілька годин вставати? завтра на роботу? туди ж в центр? танцювальна репетиція????
    о-ні!:crazy:

13. Оля

Оля Старожилка форуму

І в мене нині, ну зовсім тобі, звичайний день! :sad: Ніби і не неділя. Зранку галопом до церкви, а потім тим самим галопом - на роботу! Люди, ну хто придумав, жиби Ви по неділях ше їсти купували?! Хіба не можна закуплятися по суботах, жиби ше і продавці мали відпочинок в неділю? :sad: Як тако ото во нарікаю, то кажуть - "А ти в неділю закрий. То ж твій власний бізнес"! Ага! Закрий! Закривала вже один рік. 30% покупців втратила через те закривання! :sad: Потім довго їх назад вертала від конкурентів. І будь мудра!
    То я нині собі вирішила з того "горя" свято влаштувати в магазині.:) Вбралася в вишиту блюзку, по магазині прапорців українських понатикувала, диски про Україну кручу безперестанку, людям нагадую, хто забув, що нині День Незалежності України!

п.с. До речі, з такої "реклами" вже половину прапорців українських продала.:D

• Подобається Подобається x 18
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Де повно наших? У Варшаві, Кракові, Перемишлі - так, не сперечаюсь. А Лодзь не є ні туристичним містом, ні при кордоні, тому тут відносно мало іноземців, тим більше наших. А як і є, то на вулицях українською не балакають.. Не враховуючи знайомих, я лише раз за 3 місяці почула російську на вулиці.
    А я принципово говорю мовою країни, в якій живу, бо поважаю її. І спілкуюсь для того, щоб мене зрозуміли. Не хочеться, щоб на мене дивились, як ми дивимось на декого, хто десятками років живе в Україні, а так і не навчились нашої мови. Це по-перше. А по-друге, хочеться вивчити мову, а для цього потрібна практика в спілкуванні :).

Ходила я сьогодні по вирок. Поляки дали добро на тимчасове проживання на 2 роки. Але карти побиту не дали, треба спочатку прописатись.. А з цим у нас невеличка проблемка, треба чекати.. То карта буде десь за 2 місяці.. Але по ідеї на Україну можна їхати, тільки треба буде візу робити, щоб назад вернутись. От таке..

А ще в нас сьогодні рочок з дня шлюбу :shy:, будемо робити романтичну вечерю! :dance:

15. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Шлюбу чи розписки?

і ше одне...то коли будеш у Львові?

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Розписки (реєстрації шлюбу), шлюбу церковного ще не брали (планую на вересень наступного року ;) ).
    Ще не знаю коли буду у Львові. Може 30 серпня, може пізніше.. Не знаю.. :sad:

• Подобається Подобається x 2
  17. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Ще один із звичайних днів мого життя.
    Зранку гарно поснідала, погнула політику і не тільки із батьками і родичами.Потім поїхала з мамою до центру. Думали і гадали шо ж такого на перше вересня втнути. Адже я-цьогорічна випускниця. Розглядали різні значки перед Оперним театром. Потім на вернісж зайшли, подивитися за вишиванкою. Там зустріли хорошх знайомих, гарно побесідували.
    Як завжди, відвідали магазин "Делі" - мій і мааин улюблений. Ціни там не для простих смертних, проте у вересні спадуть. Собі зробила манікюр - довгі, заокруглені нігті помальовані у колір Авріл Лавінь-рожево-вишневий і дуже яскравий. Їдучи у маршрутці назад я думала про реакцію тата. Він у мене такі штуки не одобрює:agree: Але нехай!Треба і себе побалувати:radist:
    Також постійно думаю про концерт у Львові 14 вересня, Перше вересня, Форум видавців, завтрішню зустріч з однокласниками. Між іншим, коли я це писала мама встигла купити мені білу блузку ( позичила у продавця -якщо-якщо ) . А блузка таки класна.
    А день удався!!!

• Подобається Подобається x 6
  18. mamatu

mamatu Well-Known Member

Людоньки, що ж це з форумом діється?! :shutup:
    Де мої улюблені "Останні дописи" поділися?!
    Без них так недобре... :sad:
    А хто в курсі, що таке "гараж" і з чим його їдять?

• Подобається Подобається x 4
  19. Liona

Liona кавоманка зі стажем

у лінійці, де знаходиться "моїналаштування" є "Нові дописи". Ц і є "Останні дописи" :)
    про гараж нічого не знаю :ninja:

• Подобається Подобається x 3
  20. mamatu

mamatu Well-Known Member

дякую :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)