Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Відповідь: Звичний день

lulu, іште чорний шоколад - на фігуру не впливає. В мене часом плитка в день іде :)

• Подобається Подобається x 9
  2. viltis

viltis Well-Known Member

Ха-ха ..а ми в вівторок одружились:))) цілий день по Шевченківському гаю льотали, знімали відео і фото....а прийшли додому і виявилось, що на свідоцтві про одруження бракує печатки:) от такі ми екстремали...

Вчора була в аквапарку....там холодно...... з двох годин годину просиділа в дитячому басейні....

А сьогодні нарешті хоч трошки побуду вдома.... і знов....в бой:))) до весілля залишилось 8 днів...

• Подобається Подобається x 30
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Ага. З роками. :) Я теж в молодості була гаряча, купу рішень відразу приймала. Про які потім шкодувала. :) А з роками навчилася сама себе заспокоювати в кризових ситуаціях. Якщо мені чоловік викидував коники, то я ніколи його не доганяла, не зупиняла. Я зосереджувалася на собі, хоча ясно, що по душі коти шкребли боляче, але я старалася того нікому не показувати. Всі завжди говорили, що дивуються моїй силі духа, що я не зломлююся ні при яких обставинах. Але ж не знали вони, скільки я виплакувала, як ніхто не бачив. Так і встояла, і бізнес сама підняла, і дітей до цієї пори. ;)

п.с. А ще треба молитися і просити Бога щодня тої сили і мудрості. Я серйозно! Без Бога я би певно сама не подолала всі виклики долі.

• Подобається Подобається x 22
  4. lulu

lulu Well-Known Member

:cowboy: в мене більше...:ninja:

• Подобається Подобається x 10
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

я он другу доїдаю

• Подобається Подобається x 8
  6. Ука

все, пішла другу відкривати, а то реноме втрачу.

• Подобається Подобається x 8
  7. Малявка

Малявка на своїй хвилі

А я вчора своєму приготувала сніданок - а він вирішив ще годину поспати. То я недовго думаючи, понаписувала на клейких папірцях фрази - "Тут яєшня" - на сковорідку, "Тут гречка" - на мікрохвильовку (там поставила тарілку з гречкою:)), "Тут твій обід", "Тут твій чай":D. Повертаюсь з роботи, а весь той посуд акуратно складений, з наклеяними папірцями і читаю: "Це сковорідка. Брудна. А в ній...". Знімаю кришку. "А в ній тарілка. Теж брудна". Поруч кружка. "А це кружка. Не сумнівайся, така ж як і сковорідка. Здогадайся, що з тим всім треба зробити":D Ото він знає, як я люблю мити посуд.
    П.С. А під сковорідкою писало - я тебе люблю....))))))))))))))

• Подобається Подобається x 31
  8. Nadijka

Nadijka мрійниця...

романтика...[​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  9. Fotynka

Fotynka Active Member

А мій деколи вішає на холодильник поряд з моїми хазяйськими записками написи тіпа "люблю свою Масіпуську", "моя Масіпуська найкраща"... от я і забуваю, що кілька пунктів по дому намагалась повішати на свого Масіпусіка.

• Подобається Подобається x 6
  10. Ука

отак побут може не руйнувати, а зміцнювати стосунки. Браво!

• Подобається Подобається x 14
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

це надає дуже багато сили і духу!!! найкраща підтримка!!!

• Подобається Подобається x 5
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Правда ваша. Це не перший коник що мені чоловік викинув, просто надіюсь що останній, бо далі так жити не можу. А я і надалі стараюсь як Леся Українка писала, крізь сльзи сміятись... Я дякую Богу за те що він мені дає сили самій все тримати і не падати духом.

• Подобається Подобається x 18
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Гуляла з українкою!! :radist::naci: :dance: Мало хто мене зрозуміє, але ви собі ну просто не уявляєте як це гарно розмовляти українською мовою вживу з людиною, яка тебе розуміє! І яке це прекрасне відчуття - знати, що ти не сама! :)
    (через форум мене знайшла дівчина з України, яка живе в Лодзі :) ).
    А тільки що до нас прийшов знайомий і приніс холодного пива :). Життя - прекрасне! :radist:

• Подобається Подобається x 27
  14. Зануда

Зануда така зануда

День тягнувся неймовірно довго. Чи то може тому що п"ятниця...незнаю.
    А ввечері була на курсах. Відчула присмак студенства :) Добре все-таки, що нарешті відважилась і пішла. Залишилось ще тепер відважитись і поїхати ;).

• Подобається Подобається x 11
  15. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Сьогодні моя мама поїхала в Харків. Мене лишила самоньку....а я так тішуся :D :D :D

Додано через 21 хвилину
    Абалдєть!!! Молодчинка, так тримати!!!

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Оффтопите... [​IMG]

Звичайний день.
    Троха працював.
    Троха на форумі.
    Малого вигуляв на ровері.
    На пиво сходив.
    Файно. [​IMG]

• Подобається Подобається x 10
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Йой, хто б казав! :p

А ми сьогодні кудись їдемо, де нема цивілізації, до знайомих на дачу. На 2 дні. А день якийсь такий повільний, сірий, погода якась сумнівна.. Вже готую списки "що купити до Львова", "що забрати до Львова", "що привезти зі Львова", "що кому купити у Львові" :). Мама там вже наготувала закруток, цікаво чи їх можна через границю везти? :D

18. нталька

нталька Well-Known Member

Хотіли влаштувати сімейний пікнічок біля "озера", що за рошенівським майданчиком і кінотеатром сокіл. Походили-походили кругом і так і не знайшли місця де б то можна було коцика розстелити, собі посидіти, малому побігати. Все настільки засмічене! В результаті бігали за малим на тому рошенівському майданчику (бо вічно дитя мусить то під качелю гнати, то під горку). Натішився малий, а ми натомилися. :) Йшли додому, то чоловік не міг не зачепити, "ну що, посиділи, розслабились." :):shutup:
    Зара обоє дрихнуть. А я тут розслабляюсь. Прокинуться, відправлю їх удвох гуляти - най тішаться. :)

• Подобається Подобається x 13
  19. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

я з батьками на село-дачу їздила, ухи на вогні зварили, рибку посмажили.... пива попили:radist: батьки ше з собою арбалет привезли, ох настрілялися, чуть причепи старої, деревяної не розвалили:radist::radist::radist:
    файно було))))

• Подобається Подобається x 14
  20. mamatu

mamatu Well-Known Member

а я сьогодні купила книжечки у МсАrena і задоволена, як слон,:radist: бо вже давно не купувала чогось почитати (останній раз - на книжковому форумі минулго року).
    тепер хочу пошвидше дочитати Андруховича ("Секрет"), щоб приступити до нового, але гублюсь, з чого ж почати...:)
    а ще я підсіла на "Касабланку".
    моя подруга з Києва називає цей магазин (жартома) "собачьей радостью", бо в Києві нічого подібного нема і може годинами там зависати.
    Купила собі комплектик "кульчики + підвіска на ланцюжку". попсові такі... дитяча втіха...:)

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)