Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відповідь: Звичний день

Я теж так роблю! При чому ні з ким не ділюсь! В такі моменти дозволяю собі :D

• Подобається Подобається x 7
  2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

і в нас був піплнет
    але то задороге задоволення
    тепер за 100 грн (якщо не помиляюся) безліміт від укртелекому і - льотає ;)

• Подобається Подобається x 3
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ви певні так само файно виглядаєте як я, з таким поправлєннєм настрою.:D

Додано через 5 хвилин
    Як то жахливо пробуджуватись від сну. Нині таки підтвердила свої підозри. Мій чоловік після приїзду до Львова тут же вхопив телефон і почав дзвонити комусь безжалісно, але як виявилось зовсім не мені а комусь іншому. Тепер я розумію чому він мене від себе завжди відштовхував і не мав до мене сили. Боже, яка я була дурна! Як я його сліпо кохала... :sad:

Він скоро не повернеться і це вже точно, бо у нього просрочений паспорт і він мав через те багато проблем. Поки не виробить нового закордонного паспорту виїхати з України не може. З кожним днем пробуджуюсь від зимової 10-ти літньої сплячки.

• Подобається Подобається x 18
  4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Марусю, сонечко ви наше, скоро він почне вам видзвонювати і розповідати як він за вами всіми скучив і як він хоче вас всіх побачити і обняти. І зрозуміє, що ви - найдорожчий в його житті скарб, який треба оберігати.

Ну тільки не плакайте, добре, бо коли ви плакаєте, то мені вити хочеться. :sad:

• Подобається Подобається x 11
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Маріченько, я не плачу. Нема сліз. Ну добре, я там корова, змія і ще якесь тварря, але ж діти!!! :cowboy:

• Подобається Подобається x 9
  6. Mariya

Mariya Well-Known Member

Та вивітриться з вашого чоловіка тота дур, він живе дурними ілюзіями, маючи алмаз під носом прагне якогось шкельця. А якщо та дур не вивітриться - то знайдеться той, хто вміє розпізнавати і берегти справжні дорогоцінності (я думаю не треба пояснювати хто тут алмаз? ;))

• Подобається Подобається x 15
  7. Natalka

Natalka Well-Known Member

Марусю-мамо, ваш чоловік (вони всі як малі діти) настрашився трохи хвороби і побіг... куди?... правильно - до мами. Мамо, рятуй, бо я помираю від страшної подряпини! Це звичайно перебільшення, але в глибині душі вони то так сприймають,і це не залежить відтого яких успіхів він досяг у житті суспільному... Не журіться Марусю, за кілька днів він трохи заспокоїться і буде обривати ваш телефон...

А паспорт це не так складно, враховуючи що 200 дольців для нього не є захмарною сумою, все він зробить.

• Подобається Подобається x 3
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

Марусю, та не накручуйте ж Ви самі себе! :sad: Ну поїхав, то й поїхав! Нехай натішиться Україною, родиною і всіми-всіми! То скоро все пройде. Ейфорія вивітриться, нікому він там дуже не буде потрібен, бо гості тільки золоті пару днів. От тоді буде для нього самого екзамен на зрілість. З ким він сімейний чоловік? З мамою, чи з дружиною і з дітьми? Я би на Вашому місці проявила зараз спокій. Навіть тут на форумі, бо хто знає, хто його читає.....;)
    Живіть так, як і жили. Дім, сім"я, робота, обов"язки. А може Ви про себе, кохану, останнім часом забули, все турбуючись від"їжджаючим чоловіком? То пора згадати й про себе. Якщо нема можливості собі щось купити з обновки, то підіть кудись самі ( в сауну, в бютісалон який), може в джим? В бібліотеку?:) Ну, десь, щоби чимось зайнятися. Подивіться яке кіно ввечері, почитайте, поспіть! Аби себе чимось зайняти таким, на що нема ніколи часу. І постарайтеся не думати про чоловіка, як він поступив, чи подзвонить, чи не подзвонить. Заставте себе викреслити його зі своєї пам"яті, ніби його не існує! Побачите - спрацює!:)Успіху Вам! Все й Вас буде добре! :)

• Подобається Подобається x 20
  9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Те, що шоколад не тільки настрій поправляє, то факт. Перевірено на собі! :)
    Марусю, він ще сам до тебе на колінах приповзе - де ще такий скарб, як ти, знайде? Весела, добра, мила, все на тобі - і робота, і хата, четверо малих дітей та ще й п"ятий великий з його капризами і заскоками!

• Подобається Подобається x 14
  10. mamatu

mamatu Well-Known Member

однозначно задороге!
    але ніде дітись, поки власної хати не маємо. будемо трохи переплачуваи.

Додано через 5 хвилин
    Дорогенька Маруся, як казала завждимоя мама6 "не беріть дурного в голову, а тяжкого у руки"!
    Іноді людина і справді потребує якоїсь "встряски", зміни оточення.
    сподіваюсь, що ваші домисли є лише домислами.
    я теж іноді грішу, починаю себе накручувати якимись фантазіями дурними, а потім переконуюсь, що була неправа і соромно стає, що не довіряла коханому.
    вірте, що у вас все налагодиться і так воно й буде.
    терпіння вам.

• Подобається Подобається x 12
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

Олечко, то та мудрість з роками приходить? бо я щось не звикну...
    мучу себе, мучу його... розумію, що воно не зміниться. або самій змиритися, або його покинути...
    на друге не маю сили...

• Подобається Подобається x 10
  12. Liona

Liona кавоманка зі стажем

поступово побутові мрії здійснюються :dance: Чоловік мій коханий таки не витримав мого натиску :) так що вже замовилае мультиварку :radist: Переконувати довелося майже місяць. Зате результат!!!!! :crazy:

• Подобається Подобається x 8
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Учора сама ледве заснула. Такий у неї голос був по телефону, ніжний, але сумний-сумний... Молилися з чоловіком за Маруську цілий вечір. І далі будемо...

• Подобається Подобається x 19
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я також напевне сама б ніколи не наважилась але дякувати Богу що він вирішив за нас.:y:

Додано через 3 хвилини
    Дякую Ліля!!!

Олю, дякую за пораду. Я власне так само про це тепер подумую, що всетаки давно пора звернути увагу на себе, бо ніхто про мене не подбає якщо я сама про себе не подбаю. Лишень працювала і працювала і сприймала кожен крик чи образи як належне. А воно не повинно так бути.

Я тепер на всіх хто мені за нього щось радить сварю і кажу, прошу не радити бо нема що радити. Якщо людина захоче, то вона знає де мене знайти. Я нікуди не виїжджала!

Додано через 5 хвилин
    Я вчера морозивом об*їлась що аж мені було недобре :D:D:D То дам тому перерву :)

• Подобається Подобається x 14
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та ми з радістю і любов"ю. Дякувати не треба.
    Останньої неділі за тебе Літургію служили, аби Бог був із тобою у тому всьому і дав миру в душі... :shy:
    Все має бути добре. Невідомо як саме, але точно так, як для тебе і дітей найкраще. Тільки довірся Тому, Хто все знає і може. І не приймай ніяких рішень у такому стані.

• Подобається Подобається x 15
  16. lulu

lulu Well-Known Member

ага-ага
    наїсишся цукерок...ніби ліпше...
    а потім..випадко коло дзеркала пройдешся....а від тих цукерок хвігура не ідеальна....і ще гірше стає!:crazy:

Додано через 10 хвилин
    що то?

• Подобається Подобається x 4
  17. Liona

це ось таке чудо
    http://www.technohit.com.ua/news/2085/

18. lulu

lulu Well-Known Member

і таке в світі буває-капут!

• Подобається Подобається x 6
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хочу чоловічкові на річницю шлюбу зробити подарунок - пузлі з нашого весільного фото. Ліля допомогла знайти фірму, яка це робить. Я сьогодні ж і поїхала туди з одною полячкою. Але виявилось, що вони обрамлюють готові пузлі, а самі пузлі не роблять.. (щось Ліля не дочитала :D) Ми поїхали до тої полячки додому полазити в неті пошукати ще якісь фірми. Але в цьому місці глухо з цим, нема магазинів. Зате є з десяток сервісів-онлайн по цілій Польщі, що можуть зробити і прислати замовлення. Але мені жоден не підійшов. Знайшла друкарню в Лодзі, що робить якісь пузлі, остання надія на них, завтра поїду спитати..
    А в мого чоловічка сьогодні свято - купив собі нового айфона! О 00:00 почались продажі телефону в Польщі, то з 22:00 ми стовбичили під магазином, бо ж чоловічок думав, що буде черга, як за Гарі Потером! Але тут все простіше, прийшло з 30 осіб, телефон взяв без проблем, сидить тепер, тішиться :)

• Подобається Подобається x 12
  20. Liona

угу, придумали ж буржуї :))) Зате значно спрощує процес приготування [​IMG] і колосально економить час [​IMG]

Така собі "скатерть-самобранка" [​IMG]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)