Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

вчора їздила в Карпати, в Гребенів, віддихнула просто супер:radist:
    в мене давно не було відпочинку, коли би я віддихнула душею, коли всякі проблемки лишаються десь далеко-далеко, коли ти насолоджуєшся природою, чистим повітрям, маленькими рибками в гірській річці, які плавають коло твоїх ніг.... от і він стан ейфорії....
    подружка завела подивитись на озеро бірюзового коліру,це щось, мені не вистачає слів шоб це передати. біля озерера гора на половину стесана, видніється гірська порода з чітко розмежованими шарами грунту, які мають вигляд булівельної плити... мені не вистарчає слів, мої емоції мене переповнюють:radist::radist::radist:
    коли їхали до дому, заїхали в Раківець, походили по водичці...
    до дому попала дуже пізно, але цей стан, це відчуття це щось....

• Подобається Подобається x 11
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А пиво? Пиво купили? :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Малесенька

я без пива нікуди віддихати не їздю....
    пиво мууууууууууусить бути:radist:
    пиво зранку, пиво в обід, пиво вечером, пиво цілодобово...:radist::radist::radist:

• Подобається Подобається x 1
  4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Гарні були вихідні.
    В суботу цілий день були на озері ,купалися.Дітей з води було годі витягнути.Трохи засмагли,після смачного обіду гуляли в лісочку.Чоловік вчив донечку кататись на роликах,а ми з Мартином сиділи на березі озера,милувались каченятами,які там плавали.Відчуття щастя та душевного спокою ...
    Сьогодні їздили в гості до сестри .У них за Львовом "домик в деревне ".Була велика компанія,шашлики і до шашликів також.Чоловік випив кілька келихів :beee: і люб"язно дозволив мені сісти за "штурвал ".Я погодилась :agree: ,а коли прийшов час повертатись додому трішки перелякалась :no: (рік перерви,вечір і двоє дрібних дітей в салоні ..,мені досить і одного з названого).
    Пів години і ми вдома :download: ,чоловік за водіння поставив п"ятірку :radist:sad:за майстерний об"їзд корівок,які трапились по дорозі і за те ,що цілі ми і машина ).
    Завтра знову сідаю за кермо.
    Файні були вихідні.

• Подобається Подобається x 18
  5. lulu

lulu Well-Known Member

на роботі ремонт і ми всім заваджаємо....
    через то впала...
    порвалась сумка і весь подряпаний ніби йому 10000 років телефон (якому місяць минув-бо ж перед тим не мала...:sad::sad::sad::sad:)
    цілий тиждень боліла спина а тепер рука нога і коліно....
    ЗА ЩО?????????????

• Подобається Подобається x 12
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

День минув спокійно. Ходимо до адвокатів і збираємо відповідні папірці, так про всяк випадок. Половина таки їде але он коли?

7. Зануда

Зануда така зануда

Я щось пропустила? Навіщо адвокати? Не лякайте мене так...

• Подобається Подобається x 2
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Для мене бо як чоловік поїде в Україну на невизначений час...треба мати папірець про всяк випадок.

• Подобається Подобається x 2
  9. Зануда

Зануда така зануда

Трохи відлягло.

Я б Вам радила визначити йому і день і годину, бо як розслабиться...то знову його доведеться привчати до "новой і люччєй жізні" а скільки зусиль вже потрачено! :)

• Подобається Подобається x 4
  10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

сьогодні(вже вчора) розпочала з другом роботу над створенням нового форуму.

мене намагалась "клеїти" дівчина.

була на книжковій ярмарці. там зі мною познайомився один чоловік(скульптор).мене запросили в студію для того, щоб намалювати мій портрет та зліпити скульптуру, бо цитую - "Ви - уособлення образу епохи Романтизму".

такий видався день.

• Подобається Подобається x 14
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А я би ніц не радила...
    Молитися тільки й усе.

• Подобається Подобається x 6
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дякую! Я не знаю чи хочу визначати будь що. Нехай він зрозуміє чого хоче... але щоб не запізно ;)

• Подобається Подобається x 10
  13. Малявка

Малявка на своїй хвилі

От і по відпустці... Хоч нікуди не їздила, все ж задоволена, бо відіспалася:). У неділю влаштували з коханим вечір фотографування - ходили по Львову як туристи і фоткалися мало не під кожним стовпом:D. А коли поверталися додому з площі Ринок - бачила Іспанку. Вона з якимось парубком дуже емоційно про щось спілкувалася:shutup:. От я і не наважилася привітатися:)..

14. Liona

Liona кавоманка зі стажем

в неділю їздила на медову виставку :) Прикупила гречаного меду (он вже з ним печеться хлібчик гречаний, аромат на весь будинок :) ), пилок та медовуху :) Від медовухи очікувала на більше [​IMG] запах - шикарний, на смак - звичайне вино :sad:

Лєруся вже не температурить, але лікарка порадила до кінця тижня не ходити в садок [​IMG] тепер доводиться цілими днями розважати її, придумувати нові забавки [​IMG]

15. lulu

lulu Well-Known Member

вважай зозулько бо я надто добре знаю тих цілих мистців...а особливо скульпторів....:shutup:
    як зберешся туди йти то краще з...коханим;)

а в мене стрес (черговий)...:sad:
    інколи коли матеріалізуються мої бажання розумію що більше за все на світі я цього не хотіла...:ninja::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

16. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

та я їх теж трохи знаю... і сама, звісно, не піду. не знаю. чи з коханим, але принаймні хлопчину із собою візьму.

просто така пропозиція вже не вперше мені робиться. то намалювати, то в кіно зніматись, друзі в кліпі хотіли, щоб я зіграла. у пісні про війну, слова до якої я ж і написала. але я все відмовлялась, бо боялась(крім друзів). а цього разу вирішила спробувати. але не без охорони, звісно.

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Здають тут мене,панімаєш,з потрохами:). то ми з колєгою про життя-буття говорили:) а взагалі останім часом в мене дуууже класні незвичні дні - я насолоджуюся останніми днями відпустки:гуляю з друзями,відсипааааааюся,переглядаю фотки з моря(чекайте скоро на ЛФ:)).останні дні літа підкинули мені ще й роботу - підтягую по іспанській одну студентку з універу,яка екзамен завалила,а завтра їду в Івано-Франківськ на 2 дні перекладати бразильцям. в мене ще від вчорашнього дня мандраж страшний - все-таки вперше буду займатися усним перекладом:):):)нині ходжу по хаті і сама з собою розмовляю іспанською.тато серйозно роздумує здати мене на кульпарки:) правда не всі дні були такими яскравими та райдужними - в пятницю мій тато зламав ногу:sad::sad:виходив з маршрутки,а водій рушив вперед - тато не втримався на ногах,впав -тепер бідачка місяць мусить сидіта вдома в гіпсі:sad::sad:
    П.с:Малявко,наступного разу обов"язково підходь:)

• Подобається Подобається x 14
  18. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Просто знаю, що моїх фото на форумі мало, тому не хотілося здатися божевільною)))) ОК!!!!)))))

• Подобається Подобається x 4
  19. Малесенька

зраненька позвонив братік (двоюрідний), повідомив чуууудову новину: Жінка родила!!!:radist::radist::radist: родився хлопчик 3700, 51 см. роди пройшли легко, розривів і тріщин нама.:radist:
    сьгодні наша велика родина поповнилась:radist:

• Подобається Подобається x 16
  20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А в мене вчора був звичний робочий день та незвичний вечір.
    Прийшло моє чудо із літнього табору і до своєї кімнати пошпарило, заздалегідь попередивши мене, що "мама, тобі не можна йти до моєї кімнати! ти чекай, я покличу". Ну, я поки форум сіла почитати. Тут приходить Дарко нарешті й каже: "ходи, мама, подивишся, як я почистив у себе в кімнаті". Заходжу і стовпію... Кімната прибрана. Всі забавки в ящиках, одяг скинений на купку (але акуратно). А посеред кімнати розстелений коцик із ведмедиками. "Це мій килим", - каже Дарко. Так це було незвично... Хвалили його вчора цілий вечір, що в нього усмішка з личка не сходила. А ми які щасливі! Бо все говорили, пояснювали, а тут за один день така зміна. :radist:

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)