Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. mamatu

mamatu Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

у нас відключили інет за неуплату, а тут по роботі треба.
    грошей нема нормальних, тож пішла останні дояри міняти. поки по цій спеці дійшла до банку - закрився обмінник. іду назад, заходжу в магазин з рахунками (піплнетовськими) та питаюсь чи не візьмуть в доярах.
    беруть в доярах, але немає здачі.
    а спека така, що вже вмираю та ще й з малим на руках.
    коротше, впихнули мені чотири по 100 рахунки зі здачею 65грн.
    кажу "ну, тепер на "пропітаніє" немає грошей, будемо сили черпати в інтернеті" :D
    чоловік був у шоці, що я рахунок на форумах просиділа, а потім на всю останню "заначку" рахунків накупила...

Додано через 1 хвилину
    хосіся в аквапарк...... так хосіся... :sad:

Додано через 4 хвилини
    Лулу, ви мені дуже симпатичні, не можу спокійно дивитись на ваші смутки. так і хочеться пригорнути до себе...
    буду щиро бажати вам радощів, щоб у космос (до Бога?) сигнал пішов... мо поможе?

• Подобається Подобається x 13
  2. lulu

lulu Well-Known Member

дякую-я теж не можу вже на то дивитись але воно чось від того не веселіє:no:;)
    якось так банально... сумно... одиноко...ще й спинка поболює...(ну ніяк до того не звикну;))

• Подобається Подобається x 4
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора були на караоке, як завжди по п'ятницях. В поляків якесь свято, в пабі було більше персоналу, ніж людей, ведучий караоке був засмучений відсутністю черги бажаючих поспівати.. Після чуть не слізних благань ведучого і кількох кухлів пива наша компанія взяла ситуацію в свої руки, а точніше мікрофон, і їх понесло. Співали все підряд, мого чоловічка пробило на соло (після 4го пива його голос зробився таким хрипувато-низьким).. А я все скучала, як завжди.
    Повертаємось додому - туман стоїть, ніч, тиша, нікого на вулицях нема, мене потягнуло на подвиги! Зайшли додому по фотокамеру і штатив та подались в парк, фотографувати. Було дуже гарно, так затишно..
    Сьогодні побачили по телевізору кадри про торнадо, яке пронеслось недалеко від нашого міста. Села зруйновано, люди по лікарнях, відеокадри з автобуса, який попав прямо у вихр.. Брр.. І ви не повірите, але поляки напівжартома кажуть, що це москалі винні! Що вони спеціально послали торнадо за те, що Польща підтримую Грузію. Уявляєте?!

• Подобається Подобається x 10
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Підозрюю, що те саме, що й у нас. Тільки у них воно називається Внебовзяття Богородиці. ;)

Додано через 37 секунд
    Е, чому ж не повіримо? Поляки москалів так само люблять, як українців. Завжди краще проти когось дружити. У тому ми з ними зійшлися...

• Подобається Подобається x 6
  5. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Лєруся прихворіла :sad: Вночі боролися з високою температурою... Ніби подолали... :download:
    А ще купила квиток до Бродів, тепер залишилося "виловити" квиток Броди-Київ :ninja:

Дуже жарко [​IMG] вдома спасає тільки кондиціонер, на вулицю до 19-00 навіть носа не висовую :ninja:

• Подобається Подобається x 8
  6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

:radist::radist::radist:Дали гарячу воду:radist::radist::radist:, правда брудну як баюра :ninja:. Але то таке.....

• Подобається Подобається x 5
  7. Liliyah Romanova

А мій шваґро до підполковника дослужився!!! :radist: :radist: :radist:

8. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

А я нині вперше цього року в річці купалася!!!
    В нас мости повінь позносила, на нові щебінь у фундамент просто з ріки беруть - то ж появилися "ями", де й поплавати можна. Бо раніше річку вбрід переходилося.

• Подобається Подобається x 8
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А ми цілу ніч не спали слухали напускні плачі і стони і гупання по-хаті. Зранку вже не було на то сили, а мені щей запропонували купити білет, поскладати їм гарно валізи, обслужити і відправити в далеку дорогу.
    Нагліє народ.

• Подобається Подобається x 9
  10. Капітан

Капітан Well-Known Member

Это в каком районе? А то я вчера с этой жары плюнул и купался в ледяной воде. Греть сил уже нэма.
    Сегодня целый день провел на озере, так что добрый и претензий к Львовводоканалу временно не имею :)

• Подобається Подобається x 9
  11. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

700-річчя біля Арсену :)

• Подобається Подобається x 1
  12. Капітан

Счастливчики...

• Подобається Подобається x 3
  13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у нас гаряча вода і не зникала....
    (я кажу не про "с") [​IMG]

14. Капітан

На "с" тоже горячая вода не пропадала в тех квартирах, где стоят газовые колонки.
    К сожалению, мой дом высотный и полностью на електричестве. Так что поставь его в любом районе нашего славного града, вода в его артериях не станет теплее ни на градус.

15. duncan

на личаківській також ніколи не було проблем ні з гарячою водої, ні з якістю самої води... [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  16. Liliyah Romanova

Були. Я пам"ятаю дуже добре, що були.
    У моїх батьків навіть ванну пожерло від "якісної" води...

• Подобається Подобається x 3
  17. Капітан

Наверняка это потому что вы там жили :)

• Подобається Подобається x 1
  18. duncan

[​IMG] вперше таке чую!..
    мабуть, личаківський район таки дуже великий.....

19. Капітан

безусловно :) И именно в этом районе зародилась поговорка: "...львовские понты дороже американских долларов" ;)

• Подобається Подобається x 4
  20. duncan

може закладемося, щодо якості води?... [​IMG]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)