Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Ділюсь власним довсвідом, як "напрошуватись", щоб тобі поступились місцем.
    Наприклад, я вагітна сідаю в маршрутку. Відповідно, першою встає яка небудь жіночка. Говорю голосно:"Да що Ви, дякую! Вон той чарівний мужчина зараз згадає, що він джентельмен, і обов"язково поступиться місцем вагітній!" Діє на 99,99% (Мені не відмовили ні разу)
    А стосовно тяжких сумок... Все дуже просто: треба сказати: "Ви знаєте, в мене важки сумки, потримайте, будь ласка" и не чекаючі відповіді, поставити сумки чоловікові на коліна...Діє. Перевірено. Головне при цьому ніжно посміхатись.
    Ми самі зіпсували чоловіків... А їх треба виховувати. направляти. Хто виховує майбутніх чоловіків? Ми...
    Як часто можна спостерігати картину, як в транспорт сідає мама-бабця з хлопом 7-11 років, причому вона несе ЙОГО рюкзак. Садить дитину, а сама нагружена СТОЇТЬ біля нього!!!
    І для цього хлопця це є норма. Чи буде він поступатись місцем, коли виросте? Сумніваюсь...

• Подобається Подобається x 13
  2. lulu

lulu Well-Known Member

принципово більше не хочу писати в тему де мені гірше всіх....бо виявилось що тоді коли було створено цю тему в мене була була ще (порівняно з зараз) біла!!! смуга...ги-ги-ги...
    але ж куди?
    фотіка не маю-фотки не запощу...мене ви вже бачили...нескромно...смішні картинки (між відвідинами цвинтарів і т.д.)щось не знаходяться...асоціацій немає...книжки як і фільми викликають тільки сльози...чоловіка і дітей не маю щоб про то довго розповідати і розпитувати...не вдалось стати ідеальною дружиною...то яка там мрія...яка різниця при таких обставинах хто де на форумі...нікуди не їздила...ніде не відпочивала...а невідпочившу людину музи не відвідують...боюсь всього...поняття не маю що таке любов...ну в принципі..все...ЯК ЗАВЖДИ..звично;)

• Подобається Подобається x 9
  3. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Але все в житті робиться на краще... Яв цьомк переконалась, і як би не було тяжко, завжди знайдеться ктось, чи щось, що розрадить, підніме настрій, відсуне проблеми подалі чи просто допоможе посміхнутись.
    ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ!!! ВСЕ ТАК НЕ БУДЕ!!!

• Подобається Подобається x 3
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора були на шлюбі в чоловікового одногрупника. Я, звісно, ж бігала їх фоткала.. Було дуже незручно, бо ті люди і не здогадувались хто я така, але нічого не казали :). В них не було фотографа, тільки оператор, тому я спочатку не дуже сміло їх клацала, але потім вони самі почали мені всміхатись, то мене понесло :D.
    Шлюб був в костелі, складався з Служба Божої, Причастя і шлюбної церемонії. Супроводжувався співами і органною музикою. Всі сиділи, навіть молоді, тільки час від часу вставали чи клякали.
    Було так незручно, бо я не знала як себе поводити, то слідкувала за оператором, куди він туди і я :).
    Після шлюбу гості стали в чергу під церквою і дарували молодим подарунки. Було дуже багато гостей і кожен з квітами. Настільки різні і цікаві квіти були: і кошички, і букети, і щось на подобі капусти :). Дуже гарно! А потім закидали їх дрібними монетами і молоді повинні були всі позбирати.

А сьогодні ми були в зоопарку і в парку розваг. Робила фотки для одного конкурсу. Але не знаю чи будуть якісь файні, бо тваринки були якісь ліниві і нецікаві. А завтра до Варшави їдемо - в мене робоча зустріч.. Життя так швидко летить - ледь за ним встигаю! :)

• Подобається Подобається x 12
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Сьогодні був звичний день. Отець в церкві сказав дуже гарну проповідь, що ми стараємось брати все в свої руки і творити все в нашому часі, он мені треба, я нині хочу і я нині вже мушу то мати. Але забагато на себе беремо і не маємо довіри до Бога.
    Он і я ввечері зрозуміла що забагато на себе брала останні роки. Тягнула щось кудись а воно не йде, опирається. Отже тепер я зрозуміла що треба лишень відпустити. Вирішила відпустити раз і назавжди.

• Подобається Подобається x 11
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: Марусю, тим відпусканням життя собі не полегшите...

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А мене батько вчив: якщо сильно(!) не получаєцця - облиш...

• Подобається Подобається x 5
  8. Liona

Liona кавоманка зі стажем

на вихідні їздила в Броди... сумно... не з такого приводу хотіла я приїжджати в рідне місто.......
    коли обривається життя близької тобі людини, відбувається повна переоцінка цінностей. Дуже прикро, що для цього треба було втратити близьку... ні, не так - ДУЖЕ БЛИЗЬКУ людину.

Плачу...

• Подобається Подобається x 9
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Правильно! Що ж я сало на шнурку :8:

• Подобається Подобається x 2
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

а в мене день... і гарний і важкий воднчас. почуваюся жахливо.
    із коханим стосунки кохані і болючі.
    а дуже гарно мати гарну таємницю . навіть від себе таємницю.

• Подобається Подобається x 12
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так мені щось недобре сьогодні. Бос на роботі щось кнує і мені так неприємно, моторошно що аж...

12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а у моєї мамуні сьогодні ювілей - 40 років:) сьогодні ж дізналась, що рівно місяць тому моя однокласниця народила синочка) так зраділа за неї! нове життя...
    надворі спека страшенна - навіть не вийдеш на пляж,позасмагати. коли з вікна дивишся - ніби туман кругом...

написало моє сонечко з Угорщини, нарешті мав доступ до інтернету.

отакий-то звичний день зі своїми маленькими сюрпризами.

• Подобається Подобається x 14
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

В 11 ночі приїхала додому, а о 6-й ранку знову їду
    щаслива по вуха, чого і всім бажаю!

• Подобається Подобається x 10
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Іспоночка, Надійка, може ви знаєте куди Іринка поїхала?? Може до Львова?? Якщо так, то скільки часу вона буде у Львові??

15. Nadijka

Nadijka мрійниця...

сама б хотіла знати...вона обіцяла подзвонити мені, коли буде у Львові...

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як тільки будеш знати, скажи будь ласка! І до якого числа буде у Львові. Може я встигну з нею побачитись :)

• Подобається Подобається x 2
  17. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

завтра будемо відзначати мамин День народження. гості прийдуть. так що сьогодні - супердень. з самого ранку - на ринок, зафруктами-овочами. купила персики. якось вони мені не сподобались. не соковиті. але солодкі і стиглі. і вибирала ж так, щоб кримські були, а не турецькі :sad: поки доїхала додому з усіма цими кілограмами покупок по спеці, думала впаду. вдома води напилась і ялгла подрімати. на 3 годинки... ВСЬОГО_НАВСЬОГО!
    зараз маю поприбирати в квартирі і починати займатись приготуваннями їжі...

в Києві дихати немає чим - спека страшенна.
    .... тоді і від мене вітання передайте ;)

• Подобається Подобається x 5
  18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ах. а в мене сьоня празник:)
    останній день на роботі, завтра відпустка, перший політ літаком))

а що саме приємне: коли кажу замовникам-шо мене не буде 2 тижні-вони так бідкаються))
    файно, відчуваєш себе потрібнимі самим самим))

• Подобається Подобається x 7
  19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Лулу, у мене таке саме відчуття зараз як і у вас, хоча ніби є діти і чоловік. Стою на порозі тих відчуттів які ви написали коли відкрили тему про мені найгірше. Зле, боляче, незрозуміло... муза навідується лишень зла і саркастична... невідомість мучить... та що його оповідати.
    А в остальном прєкрасная маркіза - всьо харашо, всьо харашо!!!

• Подобається Подобається x 7
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо вона Вам набридне пришліть її до мене, мені знадобиться...

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)