Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Відповідь: Звичний день

А я на перерву прогулялась в французьке кафе, яке є поряд з моєю роботою але ніколи туди не заглядала. Сказати що там кава просто неймовірно класна то ніц не сказати (правда дорого) а ще господар сего кафе підняв мені настій - назвав мене мадмуазель.
    А мені так приємно... видать не така я вже і старушка, раз на вигляд на мамзєль подібна. :D

• Подобається Подобається x 17
  2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

день звичний зовсім геть. прибирання,готування,прання,прасування,покупки і все.
    vasili дзвонив,якщо хто ще такого пам"ятає. каже, що хоче Києвом погуляти.

сумно якось, піду Муракамі почитаю...

• Подобається Подобається x 11
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора їздили на озеро. Десь 15 км за містом. Озеро було дуже подібне до нашого Винниківського. Наша компанія була з кацом (похмілля), то довго там не протримались, за годину додому поїхали.
    Я вже тиждень не їм солодкого, дала собі обітницю не їсти солодкого поки до Львова не приїду. А сьогодні приходила сусідка, просила в чоловіка сигаретку, у відповідь принесла кілька шматочків пирога з яблук. Ну і я скуштувала. Це ж не рахується як солодке, правда? :shy: :)

• Подобається Подобається x 11
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

криївка нині.....
    товариш і я:

якщо бути точним: батато товаришів та я....
    ось -- морозиво, пиво і я:

ось вродлива дівчина мого товариша, відображена моїми кривими руками:

• Подобається Подобається x 14
  5. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

А в мене сьогодні КЛАСНИЙ день. В мене сьогодні день народження.:radist::radist::radist:
    Дітей до мами. Мобіли спати. А з чоловіком... Романтика!!!:dance:

• Подобається Подобається x 17
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ми також сьогодні випробовували чи ще апарат дійсний, і лишень до кульмінації а тут Юліана в двері стукає - МАМА! Я ХОЦУ ХІБ МАСЛО! :D:D:D:D

• Подобається Подобається x 21
  7. syavych

syavych копач

Ну от... Звичний день... Скінчилася відпустка :sad:

• Подобається Подобається x 8
  8. Малявка

Малявка на своїй хвилі

ООО, вихідні були просто насичені! Починаючи з п"ятниці, коли в гості приїхала сестра. І в 1 годині ночі застрягла в туалеті надворі (добре, що він хоч чистий і не смердючий:)). Година безуспішно пояснити їй, як відкривається замок - картина а-ля "Ключі від форту Буаяр": "Візьми ту штучку, потягни до себе ц сунь вліво... вправо..":D Спроба зняти двері... І все-таки довелося розбудити батьків.. Півтретя ночі, тато і мама спросоння йдуть рятувати дитину з туалетної пастки. Якось зняли двері і нарешті біднятко вийшла на волю!:clapping: А все ж починалося з безневинного бажання:). Думаю, сестричка надовго запам"ятає ці вихідні...
    А сьогодні не звичайний день. Сьогодні рівно сотий день мого життя, насичений коханням. "Мені страшно признатися: я щаслива." (Ліна Костенко).
    Усім найсвітлішого дня і якнайвдалішого тижня!!!:radist:

• Подобається Подобається x 18
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора ввечері щось кольнуло в спині між лопатками. Так кололо, що легше було вмерти.. Знайшла позу, в якій нічо не боліло - позу "берізки". Так і лежала, поки швидка не приїхала. Зробили кардіограму, поміряли тиск і сказали, що щось мені защемило. Перестала нервуватись, стало легше. Відвезли в лікарню. Лікар сказав, що криво сиділа в одній позі і защемило. Виписав знеболююче, казав частіше рухатись.
    Цікава тут послідовність роботи лікарів, медбратів - спочатку питають що мені є, а другим питанням є чи працюю. Якщо працюю, то значить що певно симулюю, щоб отримати лікарняне. Якщо не працюю, то значить що певно не маю страховки і мною ніхто займатись не буде. Мені повезло - я не працюю, але маю страховку. Тому мене перевірили. Жити буду :)

• Подобається Подобається x 15
  10. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Були класні вихідні. В суботу ввечері була остання гра сезону перед півфіналом і орги вирішили зробити її у Золочеві (про що ми не знали, поки туди не доїхали). ТАка краса, коли тридцять машин їдуть по трасі колоною з включеною аварійкою - просто шалене видовище. Ну і шашлики після гри.
    Класно відпочила і про все забула....

• Подобається Подобається x 12
  11. lulu

lulu Well-Known Member

щоб не впадати в депресію переконую себе що...

кожні стосунки які знаходжу сили припинити-то моя своєрідна перемога...
    над звичкою...стереотипами...вимогами суспільства...

кожен чоловік що був в моєму...серці...
    зробив мене жіночнічошою і привабливішою...

але так хочеться зазнати поразки...

так хочеться щоб знайшовся той один що не змінюватиме мене а просто...
    залишиться зі мною...
    назавжди...

так якось раптово і невідворотно в моє життя сьогодні увірвалась така от...
    потреба!

• Подобається Подобається x 16
  12. Natalia

Natalia Well-Known Member

Ми вчора вирішили піти на "Мумію". А після того зайшли в один з моїх найулюбленіших закладів - кафе-кав"ярню "Репризу". Все-таки є і в нашій країні місцинки з європейським сервісом. Радує!

• Подобається Подобається x 7
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Малеча хвора сьогодні, температурить, плаче і з рук не злазить. Треба працювати а не хочеться. А хлопці на подвір*ї покривають рубіроїдом свою халабуду, це я так кажу що мій собі криївку готує.

• Подобається Подобається x 12
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мій чоловічок сьогодні виходив у магазин, повернувся весь брудний, ніби на будові побував.. Виявилось, що діти з двору попросили його допомогти натаскати дошок і вікон на "засаду" :D
    Приїхала бабця позачергово (зазвичай вона на вихідні приїжджає), а ми не приготувались, тепер вислуховаємо шо і де і як має бути :8:

• Подобається Подобається x 14
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вранці брала участь у проекті 888, метою якого є зібрати фотографії, зроблені 8.08.08 о 8:08 по польському часу. Найкращі з фотографій будуть організовані у виставку. До проекту долучилось більше 3500 людей, але багато проспали :D. Так як я цієї ночі взагалі ще не лягала, в мене з цим проблем не було: розбудила чоловіка і пішли на озеро, що біля нас. Приманила качок хлібом, але поки настало 8:08 вони все з'їли швиденько і попливли в інший кінець озера, тому не потрапили в кадр, на жаль :sad:
    Коли настало 8:08, зробила кілька кадрів. Вдома вже виявила, що один з них зроблено рівно о 8:08:08!! Його я і відправила на проект. Тримайте за мене кулаки! :)

• Подобається Подобається x 9
  16. нталька

нталька Well-Known Member

Їздила сьогодні з дитиною до центру. Зайшли в автобус, вільних місць нема. Побачила, що на 6 сидіннях підряд сидять молоді чоловіки, біля них і стала, сподіваючись, що хтось поступиться місцем, бо важкувато все ж з дитиною на руках. Жоден не поворухнувся! Поступилася місцем старша жінка, трохи обурившись на тих решту. Пізніше вагітній жінці (місяці на 7) нікому було дати місце.
    Люди, що в нас коїться?! ні поваги, ні розуміння, ні культури!!!

• Подобається Подобається x 7
  17. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Я постійно помічаю, що в транспорті сидять здебільшого молоді чоловіки, а місцем поступаються рідко навіть вагітним жінкам. То дуже неприємно.

Додано через 2 хвилини
    З понеділка йду у відпустку:radist:!!!!! Ніяких поїздок не планую, але може щось і напланую по ходу діла! Головне - відпочити... Хочеться зависнути в гамаку в тіні дерев із цікавою книжечкою і щоб весь світ навколо просто затих.... Ех, яке то файне передчуття довгожданного відпочинку!!!

• Подобається Подобається x 9
  18. irushka

irushka Well-Known Member

Я вчора їхала в маршрутці, зайшла жінка з дитиною на руках і з візком, пішла в кінець автобуса, сіла і передає гроші мужчині, що сидить перед нею, а перед ним сидіння було вільне і він повертається до неї, віддає гроші і каже "платити треба при вході, я тобі носити не буду, стань і занеси". Такого я ще ніколи не бачила!

• Подобається Подобається x 3
  19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Класний сьогодні день:)я вже вдома,сьогодні вдень приїхала з відпочинку на морі!!!страшенно за вами всіма заскучилася!!!!сиджу читаю форум,надолужую пропущене:)такшо халява сі скінчила - відпочилисьте троха від мене,теперка мордуйтесі:):):)
    П.с:всім величезний привіт від нашої Іринки-Аліас - сьогодні розмовляла з нею по телефону,голос надзвичайно щасливий та радісний,зараз вона відпочиває у Коблево разом з Максом,скучає за ЛФ і форумлянами:)

• Подобається Подобається x 10
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А коли вона до Львова планує приїхати?

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)