Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. lulu

lulu Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

я не прихильниця садистичних ігор!
    а моя самотність як виявляється навіть ду-у-у-у-уже!

з кожним днем вона жорстокіша і невблаганніша!

• Подобається Подобається x 10
  2. Зануда

Зануда така зануда

Три тижні. Не день, не два,аж цілих три тижні. Ремонт це не просто стихійне лихо, це конфлікт поколінь, смаків, та інтересів. Навіть не вірю, що вже видно світло в кінці тунелю. Сподіваюсь, що фініш вже близько.
    Хронічно змучена, невиспана, нерви натягнуті, як струни. Зайду на ЛФ - почитаю кілька дописів, а писати неможу.
    Сподіваюсь це зміниться.

• Подобається Подобається x 20
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А в мене нині незвичний день:)файно собі виспалася(я теперка стаю як Пупер - по півдня сплю:)).встала,зібралася,пішла на форумівку[​IMG].класно провела там час з форумлянами. приїхала додому,сходила у Вопак скупилася на дорогу[​IMG].прийшла додому,сиджу перевіряю чи нічого не забула,чи всьо взяла,читаю форум(то ж я 10 днів без нету сидіти буду:sad:)

Додано через 34 хвилини
    Відповідну гілку закрили,то я тута попрощаюся:)бувайте,мої любі форумляни,ай гоу на море нинька:)такшо не скучайте,а якщо скучите таки,то пишіт в аську - вона зі мнов завжди на телефоні(в мене в профілі написана).гарно всім відпочити!!!(від мене,гггггггггггг):)

• Подобається Подобається x 18
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

АНАЛОГІЧНО.
    Тільки більше,як три тижні...

• Подобається Подобається x 7
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ми пройшли співбесіду з чоловіком на карту побиту. Тут є питання, які нас питали, кому цікаво :) Потім ми з чоловіком звірились чи так само відповідали на питання, все майже збіглось. "Майже" - виявилось, що в чоловіка є шрам на нозі, але він такий непомітний, що я за нього забула і відповіла, що у нього нічого такого нема, а він сказав, що є. Нас питали по 30 хвилин, то чоловік з них поприколювався - сказав, що він мене називає "Мишка", то та пані, що писала протокол від імені чоловіка, писала "Ми з Мишкою познайомились тоді то, Мишка має ступінь магістра тощо" :D А ще на питання чи є в нього позашлюбні діти відповів "не знаю" :D Але попросив, щоб записала в протокол "Нема". І здається вона не зрозуміла гумору :D Або я чогось не зрозуміла :ninja:
    Тепер залишилось місяць прочекати на результат..

• Подобається Подобається x 17
  6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

була зранку в церкві святого Андрія. нині свято Володимира.
    трохи погуляла Львовом сама,потім пройшла багацько вуличок пішки від місць, де ніколи не була, до місць, які вже стали дорогими. тепер в гостях, та й думаю - зайду-но я на ЛФ.
    дивлюсь як дехто дрімає. гарно так:) це так мило - спостерігати як хтось спить:)
    хочу сьогодні ще щось цікавеньке собі придумати на вечір.

• Подобається Подобається x 17
  7. Liona

Liona кавоманка зі стажем

звичний день :) я нарешті вдома [​IMG]

• Подобається Подобається x 13
  8. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Це 5! :crazy:

9. lulu

lulu Well-Known Member

коли якась з недалекоглядних цілей досягнута найскладніше і найважливіше правильно визначитись з наступною....ійой-не мам сил....
    а завтра хулєра вже на то ціле поприще-ниву театральну:sad:
    нє ну я люблю театр але відпочивати теж колись треба...:sad:
    а як згадаю що в нас знову проблеми з директорами.....:suicide::scare::8::ninja:
    чесно кажучи творчістю....не конче....хоча...дай бог;)

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я сьогодні виконала свій громадський обовязок і відсиділа два дні чекаючи коли мене виберуть на лаву присяжних. Нажаль останньо нікого не застрілили ані не обікрали, тому справ на нашу долю не знайшлось але я погуляла страшно-знищеним іспанським-гарлемом містом Патерсоном. Колись було таке гарне місто, там такі гарні церкви і будівлі. Але від коли почали селитись темношкірі і латино-американці то з міста залишилась руїнка. Ну не зовсім руїна але навіть вдень люди бояться гуляти вулицями цього міста. А я відважна, бо зі мною Бог. Навіть мені один чорнопузик дорогу загородив, чекав на мою реакцію. А я його спокійно обійшла і пішла далі. Зайшла собі в мексіканський ресторан і пообідала дешево добру їду. Потім пройшлась їхніми крамницями і накупила дітискам і собі речей, бо дешево.

• Подобається Подобається x 14
  11. lulu

lulu Well-Known Member

розплакалась бо хочу бути слабкою....
    але ж не можна!
    а знаєте чому?
    у нас в будинку в ліфті дзеркало є....
    але от не можна.... бо коли зайшла в ліфт і захотіла на себе страденницю глянути в дзеркало зрозуміла що в ліфті немає світла!
    всі проти мене!
    всі змовились!
    а мені слабкою бути недозволено-навіть ліфт стібається.....
    самотня...зарьована...але хулєра сильна ??????

• Подобається Подобається x 12
  12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ви не пробували змінити оточення?...

• Подобається Подобається x 2
  13. lulu

lulu Well-Known Member

пупере не переживайте інколи я виходжу з ліфта;)

• Подобається Подобається x 9
  14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це тішить, і тішить те, що смайлик у вас грайливий... [​IMG] [​IMG]

15. mavka

mavka Well-Known Member

не всі змовились.
    які три речі могли б підняти Вам настрій ?

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Дякую, мавочко за гарне питання. Таке просте і таке неочікувано доречне.

А в нас зараз гроза. Так блискає неймовірно й гримить! Краса неземна!!!

17. Зануда

Зануда така зануда

Нарешті літо пригадало собі свої обов"язки, а я замкнена в 4-х стінах. Аня захворіла, от і сидимо вдома.
    Але в цьому є і позитив. Може я нарешті трошки відісплюсь і перестану бути така "надьоргана", побуду з донечкою, приділю їй більше уваги і вона також перестане бути така "надьоргана". Трошки порозбираю завали після ремонту, який виходить на фінішну пряму.
    Плани...плани..Все, пішла реалізовувати.

18. Dendy

Dendy Active Member

Сьогодні останній день на роботі. З завтрашнього дня у відпустці. А настрою щось зовсім нема. :no: Одним словом - справжній "звичний день". :sad:
    Пи.Си. Концентрація суму частково розбавлюється задоволенням від прочитання цього форуму, а також групою "MAXIMA", що лунає з колонок...

• Подобається Подобається x 5
  19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

адаптуюсь до Києва. нічого не хочеться. займаюсь домашніми справами, слухаю МакКартні весь день, готую їсти, роблю покупки. сумно...

• Подобається Подобається x 7
  20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Десять років тому в Львівському аеропорту зустрілись дві пари очей: карі і голубі, в результаті по десяти роках під ногами бігає чотири пари голубих очей :D:D:D:D

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)