Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Звичний день

Серце-серцем, а "кава мусі бить!" :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ну теж незвичний день для мене - подзвонила одна з моїх найнайнай коліжанок (в мене їх дві - ІРКИ) - виходить заміж у жовтні:crazy:. От це несподіванка, зважаючи на те, що вона з нареченим знайомі 2 місяці;););););)

• Подобається Подобається x 11
  3. Зануда

Зануда така зануда

День такий хороший був...Святкували Дні народження (2 в 1) наших хороших друзів. Рідко тепер бачимось, нажаль у такому складі не часто вдається зустрітись, але коли бачимось - ууууууууууууу!!!!
    Гарно провели час на природі, погода сприяла, дітки набігались досхочу, а ми вже наговорилиииииииииииииииииииись...А шашличок як вдався!!! Ммм!!

• Подобається Подобається x 14
  4. lulu

lulu Well-Known Member

час і безнадія....
    бувають дні коли ці слова стають... синонімами....

• Подобається Подобається x 9
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

надія та вічність - теж так само майже синоніми....

• Подобається Подобається x 5
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Як я розумію такі дні... останні дні у мене це все частіше - ДОСИТЬ НИТИ!!! НАДОЇЛО!!!!!

• Подобається Подобається x 8
  7. Ірена

Ірена Well-Known Member

терпець...
    останні нерви затиснуті в кулак. міцно- міцно. треба молитися, щоби пружина не вистрілила...

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хороший сьогодні день,незвичний[​IMG]цілий день відчуваю себе принцесою в очікуванні балу - готуюся до випускного в універі.[​IMG].зранку їздила в Комерційну академію,взяла в них напрокат мантії на урочисту частину(вручення дипломів)[​IMG]я в шапочці від мантії виглядаю як отой смайл,чесне слово[​IMG]потім пішла в свій улюблений салон на французький манікюр[​IMG].зара мащусі всякими скрабами,масками,кремами(ну немаааааа такого смайлика з мастикою на писку:sad:)..сукню вже попрасувала,нові босоніжки ниньки розходила,на укладку на 9 ранку записалася..еххх,буду завтра во така красунька[​IMG]вже не можу дочекатися завтрашнього дня[​IMG] ото ми завтра в Шинку погудимо[​IMG]

• Подобається Подобається x 18
  9. mayscream

mayscream Well-Known Member

Завезла малу до мами,попрацювала,відсвяткували з коліжанкою її заручини,побула в мами та й поїхали з малечею додому до хворого татка;-)Відскакала під диск з Електрою,контрасний душ та багато мазючок до різних частин тіла,сидю балдію на форумі,поки мої вкладаються.Хоррроший день;-)

10. mamatu

mamatu Well-Known Member

Cподіваюсь, ми потім фото побачимо?

Додано через 4 хвилини
    Сьогодні мій коханий повернувся з відрядження.
    Я поки чекала на нього, зробила "бойовий" окрас, нарядилась та варила ось так борща.
    Але так і не дочекалась, мусила вмитися та бігти з Тугаром на "Жевжик". Тіко мій борщик дочекався на чоловіка... :)

• Подобається Подобається x 7
  11. Зануда

Зануда така зануда

:download: Ну й деньок...:suicide: Чуюся як витиснута цитрина :ireful1: Давно мені так не хотілося на когось покричати -ледво стримувалась, бо десь в душі (глиииииибооооооооко так, на дні) я розуміла, що продавці не винні, що в них у що пальцем не тицьни - нічого в наявності немає :8:. Влучно якийсь пан зауважив: "Хлопці, вам пора вивіску на магазині змінити на "МУЗЕЙ"."
    Нажаль, це ще не кінець історії...сподіваюсь тільки, що її продовження не буде вже витискати в мене сльози розчарування :sad::sad::sad: ,а кінець буде щасливим. :dance:

• Подобається Подобається x 7
  12. Natalia

Natalia Well-Known Member

А я вже здаэться нарешті розгреблася з своїми іноземцями і їх юридичними фірмами - залишилось тільки завершити початий процес відкриття рахунків. УРА!!! :radist::radist::radist:

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Слухайте дівки, кому треба поношеного але ще нічо такого хлопа?

Я вирішила свого продати!:D

Він мені нині ось такі чуда витворив. Зранку насварив на мого тата, що той ся бідний знервував. Далі не міг по-карті заїхати і завезти дитину до лікаря, мені дзвонив і плакався що він заблудився в двох соснах. Хоча ми тою дорогою купу разів їздили як мене возили до лікаря з поломаною ключицею. Ну добре... після того як я йому популярно пояснила що нема чого пхатись в лівий ряд бо вихід справа заїхав з дитиною до лікара.
    Але теперкі он дзвонить. Розпанахтав тарілкою ногу. Дитина йго шарпала іти на двір а він ся зденервував і тарілка впала на підлогу а від неї кавалок розтяв му ногу. Глибока рана, кров тече. Хлоп не знає що робити.

Я на роботі за 50 кільометрів від него. Як й му поможу? А ще тут на роботі нікого нема, но мене їдну на варті лишили. А він в нас нині має діти пильнувати. УЗЯСЬ!

• Подобається Подобається x 11
  14. Ірена

Ірена Well-Known Member

Марусю, не продавайте! у вас золотий хлоп.
    мій би мене зйопкав за те, що не в той ряд повернув...
    а за тарілку!... йой... то би м ся в чистій воді не вмила...

• Подобається Подобається x 4
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Хе... я на роботі, то він си може йойкати ківко хоче. Я не слухаю. Зразу слухавку - клац! і ой! єйку! звязок перервало! :D:D:D:D

• Подобається Подобається x 6
  16. Ірена

Ірена Well-Known Member

треба і собі навчитися. а то я шось... мнітєльна...

• Подобається Подобається x 6
  17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

обовязково, бо інакше тєжко:no:

• Подобається Подобається x 4
  18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я вже вдома:) сьогодні був святковий,але дууууууже напружений день:) зранку встаю - а надворі дощисько ллє..[​IMG]думаю -всьо,капець,накрилася моя суконка і нові лаковані мешти.зібралася,намалювалася,погнала в перукарню робити зачіску[​IMG]з перукарні на таксі поїхала в універ на урочисту частину.маринували нас добрих 3 години - наші кохані викладачі ніяк не могли з нами розпрощатися і говорили купу гарних слів[​IMG].потім всією дружньою ватагою фоткалися під універом(але особисто мені бракувало Левандівки,Сявича і Леополіса - якось я вже звикла,що куди не повернессі - а ту диви,люфа на тебе дивисі[​IMG])потім я відвезла мантії в комерційну(взагалі,я нині буржуйка - 5 разів за день на таксі каталася[​IMG]). апогей дня настав у Шинку - там справлялисьмо наш випускний[​IMG].було дуууже весело.от тіки нещодавно повернулася додому,сидю читаю форум[​IMG]фотки з випускного будуть нині ввечері[​IMG]

• Подобається Подобається x 14
  19. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

не по темі: а де ви берете такі гарні великі смайліки? у мене є тільки стандартні..:sad:

• Подобається Подобається x 1
  20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А чоловіка вчера шваґро завіз до шпиталю, де йому резідєнт (так у нас називають випускників мед школи які проходять інтернатуру в госпіталі) наклав швиденько шви і відправили додому. Сказали йому багато не ходити аби шви не розійшлись. А він у мене мав бути з дітисками цей тиждень.

Он я правда сиджу в роздумах чи послати мені свого шефа туда звідки не вертаються, чи ще зачекати? Зараза сказав щоб я нині працювала 12 годин. :ireful1:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)