Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Звичний день

Ви перед тим заявили що Ваші батьки лемки .то як Ви гуцул....то Полковніку можете розказувати

2. Forpost

Forpost Стоїк

внутрішьо -національний космополітизм чи що...я дивуюсь молоді, якщо я з Самбірщини ,то не з Поділля

3. vasili

vasili Well-Known Member

О галицькі стадники у гумуорі!

4. Forpost

Forpost Стоїк

як завше у гуморі...vasili пише я би сказав швидше в треморі

5. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

:eek: де ви таке знайшли п. Н. Шрек?

:no: спеціально 2 рази перечитав - нічого подібного (що батьки лемки) я не писав.

6. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

О, пане Андрію, то тепер до Вас тільки на Ви говорити і з повагою звертатися треба :). Вибачайте, якщо чимось образила чи недогодила, буду якомога хутчіш виправлятися ;)!

• Подобається Подобається x 4
  7. vasili

vasili Well-Known Member

Сарказм віяння поетичного розуму панове, Андрей дуже гуцульський і тим найкращо Український, не бачив, у попередньому ніякої нагоди взагалі зо стрити,: "Злізайте з даху не псуйте гонта!"

8. Meg

Meg Well-Known Member

Мене завжди дивувало,от як там до якогось суперстара доторкнешся,то потім тебе всі питають:"Ти ж руки не мила після того?!".Або як афтографи на животі ставлять.Мда...

• Подобається Подобається x 1
  9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а вас тато з мамою не вчили не торкатися всього підряд? То ще з дитячих років привчають - ніц не бери на вулиці, не старайся торкнутися незнайомих предметів...
    Обережнішою тра' бути!

• Подобається Подобається x 1
  10. Meg

Meg Well-Known Member

А я і не торкалася-я нагло вискочила на руки.Хоча...не знаю,чи стрималася би і не доторкнулася до свого ідеалу.В такі моменти людина втрачає контроль над собою.То я точно знаю-на собі перевірила

11. Liliya

Liliya Well-Known Member

День сумний.
    Працюю в медичному закладі, але відношусь до офісного персоналу.
    Ось сьогодні шла по коридору, на зустріч мені йшла дівчинка років 13 з нею поряд, мабуть, батьки (по віку підходять).
    Порівнялися мої очі зустрілися з очами цієї дівчинки.
    Погляд очі-в-очі тривав якусь мить та по шкірі пробіг холодок. Таких глибоких та сумних очей ще бачити не випадало.

Згодом дізналася, що дівчинка мало того, що психічно хвора (часто тікала з дому, жила з бомжами) ще й ВІЛ-інфікована.
    Сумна тінь цього дня...

• Подобається Подобається x 3
  12. vasili

vasili Well-Known Member

День сьогодні чудовий, дякую Богові та Матінці Божій за цей день. Зламався холодильник все на жарі протухає, до хати прийшов з роботи і виносити сміття протухле почав, носив носив носив носив. А під вечір мабуть станеться у мене інфарт чи інсульт від щастя прожитого у цьому дивному суспільстві людей які один одному не вірять, і кожен другий параноік та шизофреник.

• Подобається Подобається x 3
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

. . . Вчора ввечері дружина витирала пил у передпокої і відчула, що певне місце в стіні – тепле. Блін, а там електромонтажна коробка, про яку я забув !
    Колись переніс лічильник (який стоїть в квартирі).
    Було це ще при совку і тоді я без докорів сумління дещо перемкнув так, щоби лічильник крутився в 2,5 – 3 рази повільніше.
    Після розвалу совка я ту перемичку зняв – негарно красти в держави.

Тут заліз у коробку – а одне різьбове з”єднання (з чотирьох) відгоріло.
    До ранку не спав, мучився накладкою технічної проблеми на моральну. :)
    А холодильник тече. . .
    Вибачився я подумки перед Київенерго і причепив дві дротини одну клему.
    Лічильник знов ледве крутиться. ..

Ну що мені робити ? Запросити фахового електрика (наприклад, Читателя) ?
    Так він потім весь Обухів зробить “містом енергозберігаючих технологій” ! :)
    І на всіх форумах напише. Держава понесе значно більші збитки . . . :)

• Подобається Подобається x 2
  14. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Батько моєї подруги завжди тяжіє до філософії і часом такі перли видає, що ми просто диву дивуємося, але в тому щось є...
    От одного разу він нам заявив, що всі ми трохи шизофреніки.
    А ще іншого разу прийшов в жіноче товариство (всі - кобіти різного віку і він один) і вислухавши скарги про тяжке життя та різні клопоти, почав: "Ми, жінки, мусимо думати про..."
    Прикольний він чоловік, люблю його страшне!

День був чудовий, занадто багато кави випила, відчуваю помалу перекофеїнізацію організму :), завтра переключаюся виключно на пиво (чіпси і футбол :)). Провели вечір творчий під вікритим небом, тепер вся покусана комарами і трохи перестуджена. Мушу пити анісовий чай ще з якимись травами :).
    Завтра везу коліжанку на shopping з самого ранку, сподіваюся, що голова не розболиться від яркості кольорів, натовпу людей та вибору речей.

Йдучи додому, задивилася на зоряне небо. І знайшла там свою зірочку :)..

• Подобається Подобається x 4
  15. vasili

vasili Well-Known Member

Звичайний ранок...прохолодний вітерець, цікавий, холоденький. Всю ніч була злива, а на ранок свіженько, вийти з хати, йти через гарну площу Ф. Зайшовши до міського тролейбусу №5, я потрапив до най лютішого кондуктора, жінки товстенької з землянистим лицем. Пам"ятаю, років 5-ть тому її побив якийсь хлопак...Діло було так: На зупинці в заповнений тролейбус вліз на середні двері хлопак, кондукторша кричить йому: Ей ти в жовтій футболці передай за проїзд!, а він їй підійди дам...тут вона його лаяти...., вона зупиняє тролейбус він просувається до неї і ударом в лице вибігає надвір і шо саме цікаве ніхто не заступився за жінку-уродку.Т р а л и - в а л и , р у б л ь в с а н д а л и(рос.)!

16. Meg

Meg Well-Known Member

Гарний ранок!Правда,якийсь дуже емо,чи то гатишний.Пів ночі не спала-перетирала отриману вчора ввечері інформацію.Довго крутилася туди сюди,слухала,як паде дощ....Зранку проснулася якась дуже вже побита

17. lotr_an

тому й

Мег - діткам вночі треба спати :)

18. Meg

Meg Well-Known Member

Ага!Але хіба можна заснути,коли в голові безлад і коли ти переживаєш?

19. lotr_an

хм.... можна - треба ж спати (мені принаймні так завжди видається).
    От спеціально не спати мені часто вдається, але хочеться завжди...

Мег - лягаєш, подумки (можна вголос) посилаєш все в пень і спиш як дитина.

20. Meg

Meg Well-Known Member

Хотіла б і я так.Яка б я там черства не була,але так переймаюся всім!Правда,деколи музика допомагає-навушники в вуха,Емця(то моя притулянка) притисну до себе))))))Тоді я дійсно сплю як дитинка!))))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)