Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Я побачив від Вас викид негативу. Можливо, він був чимось мотивований, але толерантна людина навіть у таких випадках втримається від переходу на якісь етнічні, расові etc. наїзди. Є щось ще незрозуміле в моєму невдоволенні? ;)

:) Це як у Даніноса, що, мовляв, французи дуже недолюблюють євреїв, але в кожного є кращий друг -- єврей.

• Подобається Подобається x 1
  2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Сьогодні як завжди цілий день в університеті, приїжаю додому і нічого вже не хочу, бачу тільки ліжко і все....під вечір трошки прийшла до себе, всілася знову вчитися, а так....все як завжди

• Подобається Подобається x 3
  3. карапуз

карапуз Well-Known Member

"Сидю і плацю" :sad: :) .
    Чотири дні не була на форумі,а тут 2389 нових дописів :eek: .
    О! 2390...:cowboy: Коли я все прочитаю... [​IMG]

• Подобається Подобається x 8
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Та не плачте, ніч довга :)

• Подобається Подобається x 5
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це ж треба таке - за минулий день стільки карми (+71 і -1).
    "Диплом" та "мрія автослюсаря". :)
    Дякую. Дякую. Дякую.
    Вважаю недоцільною карму за вставлення картинок з Нету у гілці "День народження". Тут приємно отримати один бал - від іменинника або за витвір власної фантазії. :)

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

а в мене сьогодні був божевільний день:8: :8: .зранку поїхала на роботу на Сихів,покрутилася там години дві,показала свій фейсик і пішла гайту.далі з Сихова рванула на Топольну в лікарню до побитого друга(дякуючи Богу і молитвам форумлян друг вже почувається набагато краще,хоча виглядає досить хижо:)).пробула в нього годинки дві,класно поспілкувалися,насміялися.далі подзвонила моя співробітниця,сказала,що привезли з Києва підручники,які ми замовляли і треба їх забрати сьогодні.я з Топольної рванула на Городоцьку(майже кінець Львова,біля Метро).зі співробітницею ми там блукали майже годину,допоки знайшли ту трикляту фірму,яка займаєцця доставками.забрали підручники,поїхали машиною в гімназію.приїхали на Сихів,вивантажили книжки і НАРЕШТІ поїхали додому,страшенно змучені,злі ,з побитими спухлими ногами(бо обидві були в шльопках на високій платформі). по дорозі ще попали під зливу,добряче змокли.добралася додому,доповзла до компа і сіла читати ЛФ,паралельно п"ючи чаєчок гарячий.до повного щастя ще якусь заразу підхопила,маю нежить і шось мене так підозріло морозить...:no: :no: :no: отакий у мене "веселий" звичний день...

• Подобається Подобається x 10
  7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Вам би китайця в сусіди, би він свою традиційну "пахучу" їжу розігрівав/готував, гуртожиток в сусідній квартирі на додачу (це про помірність в побуті), всього на пару тижнів, тоді і поговоримо про дружбу народів.

Додано через 1 хвилину
    До п'ятниці, хочете, не хочете, виздоровіти треба.

8. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я колись давно рентував в Торонто кімнату на 2му поверсі , а на першому жила сімя з Ефіопії.То от там були запахи - часнику , брудних шкарпеток , збіглого молока , кюрі і ще чогось дуже їдкого , яке залишало запах на одязi і постелі.І ці запахи деколи починалися в 6 ранку (коли має пахнути кавою і грінками).Чоловік в тій сімї був таксістом , жінка не працювала і починала варити їсти.А ще вона носила паранжу і зі мною говорила тільки з дозволу свого чоловіка.Деколи я сам себе питав - чи це Торонто? , чи Адіс-а-Беба?
    Раз ми з моїм товаришом -квартирантом по 2му поверxy (латинос з Сальвадору) попили токіли і пива і запросили її на (абсолютно культурно) на продовження "парті", то з наступного ранку і дальші 3 місяці , поки я з відтам не поїхав - ніхто зі мною(і з латиносом теж) не здоровався.Тільки в останній день ,цей чоловік-ефіопець, вийшов попрощатися.

• Подобається Подобається x 5
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мій годинник зробленний з підфарника розбитої машини(з тої, що в тополю припаркувалась) перестав працювати.Наче і батарейки нові.Треба буде розібратись.А ще роблю "Дім майбутнього"...ріжу, вирізаю, клею, рахую...вся кімната завалена обрізками паперу.Наталці як набридає той разгардіяш, то прибирає..але бурчить:)))

• Подобається Подобається x 7
  10. Nadijka

Nadijka мрійниця...

ну як завжди форумівка на носі, а дехто, не буду тикати пальцем, починає хворіє........[​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  11. Іспанка

так,на форумівці буде вже 2 претенденти які від мене дістануть поза вуха:) я на форумівку оцю приповзу в будь-якому стані:) я от тут інтенсивно лікуюся,вже почуваюся краще..такшо нє даждьотесь мене не побачити:) я буду 100%

12. Вадюшка

Невже Вам з того полегшало б?

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Всьо...Нині їдем додому.Юж по процедурах.Дитина сколена,як пацє,нині вкололи десь з 50 уколів(ще за завтра).Дай Боже,щоб помогло.Ще здибемось з Борисом,зайдемо на каву(то святе) і додому.

• Подобається Подобається x 11
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Бідна дитина, скільки витерпіти болі.Нехай їй Бог допомагає , а Вам терпіння і надіїї.

• Подобається Подобається x 7
  15. syavych

syavych копач

То всьо радіяція... чорнобиль...

16. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ви б тоді зрозуміли про що ми говорили. А то судите про щось, з чим ніколи не зустрічались і про що уяви не маєте, ще й тут ярликами людей обвішуєте.

17. Вадюшка

Ай, жiночко, заспокойтесь. Ярлик досi був лише один -- ось тут. Якщо погано читали, то цитую -- "зараза косоока".
    Так що я хочу сказати: тут все ж таки не базар, а клубний форум iз досить високим цензом спiлкування, тож особисто я такого лайна тут бачити не очiкую i не бажаю. Пiдозрюю, що я не поодинокий у цьому :) Якщо вже у Вас чи ще когось такi проблеми iз окремими азiатами -- то вирiшуйте їх в реалi, га? А тут не треба виливати бруд, це елементарно неприємно читати. Я на це вже натякав-натякав -- нi, треба "в лоб" висловитись, так? Ну то майте...:padonak:

А тепер, будь ласка, або покажiть, де я на когось у цiй суперечцi навiсив ярлики, або вибачтеся. Я чекаю.

18. Nadijka

Nadijka мрійниця...

та ти мусиш бути, бо з ким я буду зідзвонюватись,якшо запізнюсь???

19. Іспанка

ага)))назвався грибом- то лізь у кошик:)))от п"ю чергову порцію гидомирних ліків..бєєєєєєєєєєє..але мушу завтра бути здоровою:)

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Вадюшко, calm down, захиснику прав гноблених китайців в Америці. Вам Маруся-мама чітко сказала - ваші закиди від незнання.

До речі, якщо косоока зараза - це ярлик, то фраза "невже вас нічому не навчила толерантна Америка" так само потрактована може бути, сер.

Ви в ігнорі в мене, відповідати не треба.

----------------------------------------------------------------------

Сьогодні їздили з товаришкою на закупи, треба було подарунок прикупити. В магазині іграшок купила штуку, яка автоматично перемішує карти. Треба випробувати її в дії.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)