Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Відповідь: Звичний день

Хєхє! А мене раптом згадалося, як в нас один хлопець захищав курсовий проект Планетарну Коробку Передач (ПКП), а отам й креслень неміряно й пояснювальна записка товщиною посперечається з "Війна і Мир" Толстого.
    Так от, він попервах написав: усе, що йде далі у цим творінню є повна марення. Усі це побачили а отам і справди така марення надрукована була, ух: щось з підручнику, щось з інших проектів, щось ще казна-звідки!
    Потім він розповідав, що коли хтось з комісії почав дивитися у записку серце йокнуло, але нічого... склав на відмінно! :)

• Подобається Подобається x 4
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Власне, десь є гілка "захист диплому".
    Може попросимо модераторів перенести туди несподіваний офтоп ?

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ще офтоп
    у нас у школі вчитель , що викладав історію, завжди дивився на кількість сторінок коли писали контрольну.Якщо багато то 12 балів, і т.д.
    так от можна було написати текст пісні всередині тексту . а на початку і в кінці по темі.Так ми і робили, бо ніколи не перевіряв написанного

• Подобається Подобається x 5
  4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Добра справа!

5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а я сьогодні дізналась, що змогла про іспит в понеділок державний з англійської. дізналась не так багато. потім з дівчатами гуляла у ботанічному саду, фотографувались. гарно було. погода нарешті непогана.
    приїхала додому - відпочиваю. спати чи не спати - ось у чому питання:)

• Подобається Подобається x 8
  6. Natalia

Natalia Well-Known Member

По темі:
    Я сьогодні йшла гуляти з своїм песиком в такий собі садочок. І от мій песик надибав собі якесь болото - обмастився, як чортеня. :ireful1: Ледве виліз!
    І от моїй мамі прийшла ідея змити то болото в річці - і поки ми туди йшли мама умудрилась посковзнутись в річку з болотом! :D :D :D :shutup:
    От так ми і йшли додому - мама з мокрими красовками і "Айдар" весь у болоті!:)

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

о,в мене таке саме:) попереду 2 безсонні ночі-в пятницю маю здати виправлений диплом на остаточну перевірку...

8. Зануда

Зануда така зануда

Від завтра повинна розпочати курс лікувального масажу. Пройшла обстеження і виявилось, що в мене і защемлення, і остеохондроз, словом...цілий кумплєкт. Я вже мовчу про те, що і серце не дуже, і нирка трохи тойво...З лікарями краще не зв"язуватись, а то можна справді розхворітись.:) :) :)

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Спати -Адназаначна!:))

10. Boris_Kiev

Viltis, може підкинути відео - "Масаж гейші" (рос. текст), 360 МБайт ?
    А екзамен практичний? Члени комісії оцінять ! :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

поки не побачу фото - не повіру!!!!

• Подобається Подобається x 3
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Недаремно я 2 місяці на телефоні в більярд грала!! :) Вчора на реальному більярді нарешті почала втрафляти по кулях і навіть був момент слави, коли 3 кулі підряд забила!! :radist: Клас!! :) А потім друг чоловіка покатав нас нічним містом. Приємно було почути поміж всякої російської попси (ну коли ті поляки нарешті відрізнятимуть нашу і українську музику!!) наш Океан Ельзи і.. (увага!!).. гімн України!! А ще була якась серйозна пісенька-дума.. Ех, добре мені так.. :)

• Подобається Подобається x 10
  13. viltis

viltis Well-Known Member

Екзамен, на жаль, лише теоретичний:)) практично ми кожного заняття здаэмо ,але выдео скиньке, на коханому, приватно буду тренуватись:))) якщо переживу цей мысяць.....

• Подобається Подобається x 1
  14. Boris_Kiev

Завтра-післязавтра заштовхаю на 4shared.com чотирма архівами. Тренуйтеся. А я "помрію" про те, як коли-небудь приїду до Львова... :)

• Подобається Подобається x 3
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Сьогодні чоловік вирішив мене потягати по-магазанах. Купив мені кросівки, дівчатам купальники і капці на пісок, синові кепку і собі шорти-плавки. Я в кінці вже просилась іти додому і щоб мене відпустити купила йому набір для грилю. Відкупилась! Мене пустити домів :)

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Деякі люди кажуть - мені сьогодні гірше всіх
    А в мене...як звиклє...звичний день...
    Привичка(с)....

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пане Ромку, то - Вам! :)

• Подобається Подобається x 10
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дякую.

• Подобається Подобається x 1
  19. Boris_Kiev

Добрая утра, страна!
    Дійсно, ніч якась коротка: тільки, здається, пізно ввечері побалакав по тел. з веселенькою форумляночкою (безпервно реготали) - а тут вже ранок, який почався із дзвінка дружини.
    Каже - те осиротіле кошеня http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=315049&postcount=2302 на її очах зловило пташку, пташка ледве вирвалася.
    Не пропаде !
    Тим більш, там черга бажаючих його пригостити.

20. nastinka

nastinka відсутня

А я вчора вділа нофі туфлі))) клмедія)
    пеший раз вділа по-друге на підборах взагалі не хожу, бо не зручно...і щл ви думаєте??? поламала каблук доки до Політех дійшла))
    потім прийшлось купляти собі кеди))) під класичну спідницю)

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)