Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. lulu

lulu Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

подумала що нині люблю більше ніж...вчора...
    аж незвично...у звичний то день....
    таке...щось...

• Подобається Подобається x 6
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Прогулявся "радіоринком". Мобіли, диски, компи... Якісь турецько-китайські кабелі з конекторами, що не паяються, а накручуються...

Буквально 2 мужики продавали потрібний мені "роздріб" (і розумілися на цьому).
    Тут не розгуляєшся з конструкторською фантазією...
    Що буде далі ?
    А я мрію: ось коли настане "заслужений відпочинок" - хочеться збирати вдома "дорослу" аудіоапаратуру - лампові High End, парочку бобінних магнітофонів...
    Свого часу все це винесли з хати наркомани (за що я їх "ніжно люблю").
    Ще може пригадаю, як на клавішних колись грав...
    (друзі говорили: "він їй зіграє Whiter Shade of Pale, а в неї труси самі сповзають". Перепрошую. :) )

• Подобається Подобається x 9
  3. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Дик братушка, йоли-пали!.. [​IMG]

Сьогоднi в нас похмура депреснякова погода, то щоб пiдтриматись, знайшов в архiвах поезiї Фернандо Пессоа. Дивно, як оця португальська меланхолiйна фiлософiчнiсть, що її започаткував ще Камоенс, вiдбилася у поезiях майже сучасного автора. Маю купу задоволення :cowboy:

• Подобається Подобається x 3
  4. Boris_Kiev

Дякую !!! Колись хтось читав по пам"яті, просто я забув ім'я поета.
    Тепер у вільну годинку теж половлю задоволення !
    І на першій же доступній сторінці - "морська" тема!

Ви ще у цій гілці ("Memory") не були:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=25956

Мій допис #7

5. Вадюшка

:clapping: Є немаленька пiдбiрка його вiршiв росiйською, а також те, що я спромiгся познаходити в iнети у оригiнали та англiйською. Якщо кому треба, скидайте ємейл у ПП, вишлю, там небагато, зi 2 Мб усього.

О, дiйсно, не бачив топику, дякую. Детально вже дома погляну. :)

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Приїхала якась комісія в інститут, щоб навести порядки хтось наші планшети з роботами в майстерні позакидав у шафу, деякі , в тому числі і мої, пошкодили:sad:гади!
    пішли наскаржились до декана...прийшла. так вже розхвалювала мої роботи з живопису...а толку?
    Відсиділа 5 пар, пішла на базарчик. купила полуниці і сиджу насолоджуюсь, більше ароматом ніж смаком:)
    а нічка знову буде безсонною, треба вчити механіку, будь вона неладна!:))не можу працювати вдень по повній, тільки вночі, коли всі сплять і тихо тихо....А ніч так швидко минає....

7. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Сиджу на роботі,вже всі порозходилися, так тихо.. Не хочеться йти в гуртожиток. Випила кави,напевно, заміцної, бо всю аж трясе. Почитала в інтернеті про СНІД, чогось так страшно стало. За диплом ніяк не сяду, руки не доходять. Певно,як завжди, буду все алярмом робити в останній момент. Така вже я є.:)

• Подобається Подобається x 7
  8. viltis

viltis Well-Known Member

:) знайома ситуація:))) це мабуть спільна риса всіх студентів:) я сьогодні теж...пропустила курси, відпросилась з роботи ....сиджу --скаладаю англійсько-український словник туристських термінів, треба 400, наразі склала 120.....в неті нема.....:9 чи то принаймі я не знайшла ...кожні 15 хвилин цикаю на форум:)))

а попереду ще ціла ніч писанини і друкування:))) але я дала собі слово, що не встану із-за компа, поки не зроблю все ...

9. Boris_Kiev

... А в санаторії, де зараз дружина, електрика з"явилася тільки о 12:30...
    Персонал дуже радісно сказав, що сьогодні вже ніяких процедур (і навіть спортзалу) не буде (хоча за розкладом - до 14-ї). "Обухівський контингент", що поробиш...

Я зателефонував начмеду і сказав, що якщо заплачено 275 грн/доба з власної кишені - і не за "койку" з холодним сніданком, то нехай поворушиться й зорганізує вихід кого треба в суботу. Щодня йому телефонуватиму для отримання підтвердження. А вибачення "просто так" не розумію.
    Розпустилися, блін, на "профспілкових" пацієнтах !

• Подобається Подобається x 8
  10. Зануда

Зануда така зануда

День для маленьких моїх "домочадців" почався приблизно о 7й ранку (і чого ж не спиться їм, коли нікуди не треба йти і можна спати до 10ї????), звісно і мені вже спати не дали - треба було капати носики-вушка, заливати сиропи, перевдягати з піжамок, варити кашу...
    Але завдяки ранньому підйому перша половина дня пройшла досить продуктивно[​IMG] [​IMG] [​IMG], вдалось дооблагородити тимчасовий простір нашого перебування у зв"язку з міні-ремонтом. Паралельно дивилась "Військовий госпіталь M.A.S.H" [​IMG] Це наша сімейна пристрасть.
    По причині хронічного недосипання від самісінької п"ятниці - безсовісно завалилась спати разом з дітьми...коли ще така халава трапиться?
    Гарний був би день, якби діти були здорові.

• Подобається Подобається x 10
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О,сестра:)))я так само..мені тре,щоб в хаті була гробова тиша і я могла зосередитися,а не слухати кожні 5 хвилин мамині плітки:)(а вона в мене ой як любить поговорити:8: :8: )

Ще одна сестра:)))я таке саме,всьо роблю в останній моент:))що тут скажеш-баби:))):D
    йой,не знала-м,що на форумі зустріну стіки загублених сестер-прямо про мене писано:D :D :D А Вам Вільтіс за двомовний диплом памятник треба-я б шизонулася з ним:8: :8: в мене тут з одномовним(іспанською весь написаний) вже шарики за ролики заїжджають....до речі про диплом-іду я дзвонити своїй викладачці,най просвітить мене нерозумну:ninja: :ninja:
    Тепер трохи по темі:) от тіки півгодини тому прилізла з роботи-нарешті розгребла завали з журналами і контрольними.ще лишилося зробити останній ривок-перевірити приблизно 100 словників і стільки ж зошитів..і то треба зробити за цю ніч..певно шизонуся:8: :suicide: :8:

12. Boris_Kiev

За часів мого студентства вважалося особливим шиком написати диплом (КПІ) іноземною мовою. Здається, за це додавалася "корочка" технічного перекладача (чи ще якась).
    Ну там в"єтнамці, араби іноді писали французькою, один етнічний іспанець ("наш") - іспанською...
    Раптом звичайний собі студент видає диплом італійською ! Хоча "усно" захищав російською.
    І один викладач, котрий тримав у руках пояснювальну записку, запитує:
    - Ну й кого з шановних членів комісії Ви назвали в пояснювальній записці "Куртизаны, исчадье порока" ?

Виявилося, що хлопець дуже стислий, справді італійський текст дипломного проекту щедро "розбавив" цитатами з оперних лібретто !

13. Nadijka

Nadijka мрійниця...

А як там ваша головна біль?
    А твоя Alias?
    Надіюсь ви вже трохи підлікувались дівчатка?

• Подобається Подобається x 4
  14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:D :D :D :D :D +1000..уявляю собі обличчя того викладача.Дякую,Борисе,як завжди потішили і підняли настрій.у Вас якийсь невичерпний запас байок та історій:) :) :) :)

15. Вадюшка

Двозначно звучить :o

То ще тому, здається, літо не полюбляеш: ночі закороткі? ;)

• Подобається Подобається x 1
  16. Boris_Kiev

Колись був у мене рос-італ. розмовник (для туриста, "Царське" видання").
    Продав за пристойні гроші єврейському пану, який виїздив за "ізраїльською візою" (Австрія - Італія - очікування візи в США або Канаду ... була така схема). *

Там були корисні "туристичні" фрази:
    - Поставте чоботи за дверима, служник їх почистить!
    -Якщо будеш везти погано, не дам на чай !
    - Ти віз добре, тримай на чай!
    китайський - для тих, хто залишається". :)

============================================
    Іспанко, то був класний мужик, викладач радіотехніки, з гумором.
    Пролетарського походження, партизан WW2.
    На лекціях міг показувати прийоми боротьби. Цікавився поезією та оперою.
    "і враг нє прошол!"

• Подобається Подобається x 5
  17. Вадюшка

А "не отдам я честь дочери своей" -- то він про те, що роботу захистить у будь-якому разі, ага :crazy:

18. Alias

літо не люблю не за ночі. а за спеку:D :D :D

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

В мене теж сьогодні пройшло все нормально. Завдяки розумному та витонченому морально-психологічному тиску моєї дружини, закінчив ремонт в домі. Сам не вірю, що зміг це зробити, а ще більше не вірю, що жінка знову щось не придумає...:)

20. Alias

Дякую, Надійко, вже й забула про неї(не про голову, про біль):haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)