Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. шахрай

шахрай Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Спасєніе утопающіх-дело рук саміх утопающіх

2. lulu

lulu Well-Known Member

а знаєте я сьогодні помітила що час кульбабок вже минає...
    то як молодість...:cowboy:
    а через цю аватарку мушу звертати увагу...

взяла...і....дмухнула на одну...
    остання пилинка довго не хотіла здуватися....
    і я подумала що то добрий знак;)

тільки замість смугастих рукавичок (не маю таких-можете дарувати;)) в мене були смугасті...шкарпетки:)

• Подобається Подобається x 12
  3. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

А в нас сьогодні не дуже звичний день.... адже ми від сьогодні пішоходи. Відпустили ми свою машинку..... хай інші покатаються.... Сумно трохи.... тим більше шо пішоходами ми будемо ше десь до червня.... Але водночас радісно.... ми ж скоро сядемо в нашу нову машинку...... Ох, хай той час летить якнайшвидше....

• Подобається Подобається x 3
  4. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

День був би собі як день, аж доки щойно помітив, що тепер під ніком вже не одна, а дві кавових філіжанки :crazy: :radist:

• Подобається Подобається x 8
  5. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

а що означають ті філіжанки?

• Подобається Подобається x 1
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сьогодні в мене свято - переселяюся (в межах офісу) у "рідну" кімнату, де провів 10 років. Там, на 33 кв.м. ніколи не було одночасно більше 3 осіб, останні роки - двоє.
    Восени наказом "згори" нам підселили якийсь відділ продаж - це був жах.
    Ну й мої розбірки з любительками ФМ-станцій (щоправда, тих я живо "заглушив").
    Я кайфую ! Звичайно, це не назавжди, нерухомість у центрі Києва рано чи пізно нові акціонери захочуть продати, але поки що - живемо !

Буде нас у кімнаті двоє, запрошую ще одного хлопця, з яким маю спільні інтереси. Влаштуємо знов "ремісничий куточок".

Життя прекрасне !!!

• Подобається Подобається x 11
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Кількість дописів.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Через ці свята тепер змушені по п"ять пар висиджувати.А воно ж так не хочеться, бо надворі весна, сонечко, пташки щебечуть...по магазинам хочеться пройтися, щось купити новеньке з одягу...щоб одягти ..і зразу наповал!Ідеш. а вони штабелями. штабелями:D :D :D
    А поки що все навпаки...приходиш з пар, щось перекусиш і...працювати. працювати.Як вам варінт , годинник з ковпака від авто?:D

• Подобається Подобається x 11
  9. Boris_Kiev

А який саме ковпак ?
    А чому би Вам не пошукати в Інеті якісь екзотичні або прикольні годинники і переробити за власною фантазією ?

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ще не вибрала, бігаю по магазинах вибираю

та вже весь нет перерила.:)То одне не підходить, то інше.

11. Boris_Kiev

Навіщо бігати ?
    В Інеті шукайте за словами "тюнінг, аксесуари, колесні диски...".

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора.
    Востаннє ходила на роботу.. Щоб попрощатись.. Пропрацювала 2 роки і 4 місяці в колективі.. Сумно було..
    Востаннє чекала маршрутку до роботи.. Востаннє зайшла до магазину, але цього разу не за обідом, а за сочком до прощального тортика.. Востаннє пройшлась коридорами фірми.. Купила тортик, попрощалась з однокурсниками, що працюють на фірмі..

Поприбирала на комп'ютері.. Повикидала всякий мотлох з папки "Downloads", змінила паролі на робочих акаунтах, віддала то все хлопцям.. Востаннє з ними смакувала нашим фірмовим тортиком з мигдалем (хлопці щоразу ним пригощали з нагоди днів народжень, весіль, народжень діток.. мені якось не випадало, бо не бувала на роботі на свої ДН..). Востаннє глянула на пейзаж з вікна, там так гарно було видно небо! І, о доле, за день до того позрізали височезні тополі, які там гарно доповнювали краєвид з 6-го поверху (чи 5-го?.. стільки ходила на роботу і ніколи не рахувала поверхи..)

Востаннє сказала співробітникам "Па-па!".. Ну чому в такі моменти хочеться стільки всього сказати, за стільки всього подякувати, а слів бракує?.. Ну не вмію я прощатись..
    Востаннє сказала "Допобачення!" охоронцеві.. Востаннє він мені посміхнувся.. Останній погляд на вікна.. Там було добре..

Востаннє прогулялась через залізницю.. Шпали особливо добре пахнули після дощу.. Локомотиви, вагони, рейси, міст, вокзал.. Потяг на першому пероні, що чекав на локомотива.. Потяг, що щойно приїхав з другого кінця України.. Потяг, що через хвильку забере її, а він ще кілька хвилин стоятиме на пероні з сумними-пресумними очима..

Востаннє.

• Подобається Подобається x 13
  14. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

День як день, вчу філософію.

Всі бачили підписи Нірванки і мій? ;)

15. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Алiаско, але не забувай мудру думку пана Марттi Ларнi: "Гарна жiнка вдягається так, щоб усе найкраще в неї було вiдкрито" :crazy:

16. Mariya

Mariya Well-Known Member

В мене деньок намальовується, просто "чарівний". Попросили мене знайомі завести їх в аеропорт в Houston (якихось нещєсних 110 миль). А в нас гроза одна перейшла, а друга на підході. І рухаються хмари на схід, тобто, якщо мені не пощастить, то я в тій хмарі буду їхати всі 110 миль.

Вже на моє мило прийшло ..дцять листів від моїх студентів на тему, а чо ви мені 4 поставили, в мене ж такі хароші оцінки були за проміжні тести (3, 4, 4) і на фінальному тесті я так добре все розв'язав, чо ви мені 5 не поставили. :)

Отаке.

• Подобається Подобається x 5
  17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в мене також звичайнісінький собі день.
    Прийшла на роботу а начальник зразу заявив що нинькай в обід додому не іду, бо косоокий друг сидить в суді на лаві джюрорів... ну а я бува собі запланувала в день різні річі поробити. А фіґу з маком!

Тепер сиджу тєжко працюю так що світа Божого не бачу а на дворі така теплінь. Ну ніцього... будуть мої домашні знов по-засіках скребти бо вечері нема кому зварити :D:D:D:D

• Подобається Подобається x 4
  18. lulu

lulu Well-Known Member

спозаранку пригналася до телефона
    бо надіялась що прийшла смска приблизно такого змісту
    "прасті міня мая любоф! вернісь! усьо пращу!"
    а то хулєндра...:cowboy: від співробітниці "позич бабулін"
    та думаю якщо їй спозарання так тра то чо нє-любві і так не буде...тим паче нині зарплата...

і шо? шо-шо...зарплати не дали...ггггг
    мама принесла чаю і налисників-почуваюсь "заключьонною в псіхушці" (так-так саме такими літерами!!!!!!)-провідують ніби співчутливі...

а смски від любові все нема і нема...

невже то вже назавжди:sad:

• Подобається Подобається x 5
  19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Історія усе йде, й усе серпантином...

20. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

А я пам"ятаю, в юності (може вже далекій?) прислухалася до ліфту, чи на нашому поверсі зупинився, чи проїхав? Мобілок, смсмесок не було. Обіцяв прийти, сиділа в коридорі під вхідними дверима і слухала ліфт, чекала. Надіюсь, що дочекалась правильно і того кого треба. І Вам Лулу бажаю того ж, тільки по-сучасному, в електронному вигляді. Тримайтесь. Якщо ліфт не приїде, значить це не любов, а закоханість, а любов ще буде.(думка народжена в коридорі із власного досвіду, бувало помагала) )

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)