Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Звичний день

Дякую, якщо виникне потреба, то буду знати до кого звернутись.:)

• Подобається Подобається x 2
  2. шахрай

шахрай Well-Known Member

Ну и денек седня!
    Описывали имущество в одной хате,мужик:scare: был в шоке,но его audi 4,думаю покроет долг за ДТП.
    Я ж был понятным понятым в исполнителной службе у судебных исполнителей:cowboy:

3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

цікавий випадок в метро. їду, пригадую, що не відповіла на ранкове смс моєї подруги марічки, дістаю телефона, щоб створити повідомлення. стою я напроти лавочки(як я не люблю це слово:sad:), на якій все забите людьми, прямо переді мною сидить чоловік куняє, і тут він рукою прибирає мою руку з телефоном. ну я подумала, що,може, ненароком його заділа чи що, стала трохи далі(а тиснява неймовірна), та знову починаю набирати смс, тоді той чоловік кричить на мене: "спрячь сійчаз же, а то я тібя па галавє щас стукну, я сірьйозна. шо ти на міня свой стімулятор направляєш?"(то він про телефон мій). весь вагон на нього вилупився. я хотіла було щось сказати на рахунок голови, але стрималась і подумала, що не варто свій ранок псувати розмовами із такою людиною і тому стримала свого гострого язика за зубами.

доїхала до бібліотеки, сфотографувала все, що мала сфотографувати, вдома попоїла.
    тепер хочу проявити свою кулінарну фантазію і поки нікого немає вдома, приготувати щось цікавеньке без усіляких там рецептів. політ фантазії)

• Подобається Подобається x 10
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І я не люблю :n: Згадалось: якось йшла з одногрупником і щось ми за лавочки заговорились, я і кажу "по-моєму, це російською, або русизм.. як же вона по-українськи??". І не довго думаючи ми обоє видали "Скамєйка!!" :D Так що нехай вже буде лавочка..

• Подобається Подобається x 8
  5. Alias

А я сьогодні прогуляла фізру.та ну їх, 2 км бігти, то не для мене.
    Зате напекла печива.Зібрала все , що завалялось в холодильнику...маргарин, яйця, сметана..добавила кокосову стружку, натерла імбирь...вийшло смачно
    А аромат аж на площадці стоїть

• Подобається Подобається x 12
  6. Mariya

Mariya Well-Known Member

:D :D :D :D

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

Повним ходом готуємось до завтрашньої поїздки в Коблево.Фарба, щітки, рукавички, короче - суботник .Треба гготуватись до відкриття сезону.

• Подобається Подобається x 4
  8. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

А у нас жахлива погода (дощ, суцільна тьмяність і +6) -- тож читаю форуми, п'ю чай з львівським бальзамом, що його щойно привізли з поїздки, і вкотре за сьогодні переслуховую 4-й Фортепіанний концерт Рахманінова -- нарешті мені в голові, здається, вклалася структура цієї не надто простої, але дуже зворушливої його композиції :radist:. Є просто дивно, як ця музика пасує до отієї стрьомної погоди, надаючи їй навіть деякої меланхолійної поетичності (особливо якщо не дивитися на грязюку надворі :cowboy:)

• Подобається Подобається x 9
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я сьогодні накупила різних італійських фітриґалок-тістечок на $100 дольців. Онце так дієта... а нє?

Як не як день мами завтра. Чоловік засипав всіх жінок в хаті різними пре різними квітами. А син ніяк не міг дочекатись коли мама з ванни вийде аби їй букета вручити. Мужчина росте.

А зранку діточки мали день України в школі, то я сплакалась... так вже скучила за Львовом, але нажаль невідомо коли туди попаду.

• Подобається Подобається x 13
  10. Alias

Вчора як поїхали о 5-й ранку на море, то тільки майже в 12 ночі приїхали.Ото вже напахалися! Але ж для себе ...
    Підїжджаємо до своїх воріт, а там...Ауді "припракувалася " в тополю., прямо по центру..і нікого немає.Аж до вечора простояла аж поки евакуатор приїхав.А менти цілісінький день крутилися біля неї, то одні , то другі.Приїхав господар машини, молодий, років 19 хлопець....У нас там якраз поворот, а вони як скажені ганяють, от і не вписався мабуть.

• Подобається Подобається x 3
  11. ТОТО

ТОТО Well-Known Member

Вчорашній день чоловіку допомагала,поехали в єпицентр,там що те вантажили(фанеру,паралон),і ще щось для мене не зовсім зрозуміле, ну йому для роботи треба...потім в майстерню це все переносили,а там такий вхід вузький, довелося попітніти.А сьогодні думаю собі допомагатиму по господарству.... багато справ за тиждень накопичилося і відпочити потрібно встигнути!!!!!

• Подобається Подобається x 6
  12. lulu

lulu Well-Known Member

а мені от любові хочеться.....
    вже кілька днів неприємні передчуття....
    довкола хтось постійно хворіє...вмирає....
    перманентно болить горло....
    от якби трохи більше любові...то було б легше...
    ну чому тим добрим сюрпризам для мене завжди перешкаджають якісь кляті обставини....
    нічого не розумієте...
    я теж...давайте посміємося разом...
    кажуть якщо не везе в одному то в іншому-обов"язково!
    тепер питання-В ЧОМУ?

але лимонно-апельсинова олійка у ванні.....
    стан ґедз (всі альбоми!!!!)...
    сині колготи....
    враннішня кава...
    з маминим пампушком (о нащо я взяла ще один...ггг)
    і....
    і любові стає трохи більше....ніж є насправді....
    а одинока троянда стає цілим всесвітом зітканим з самої лиш любові і сама...
    нервово поглядає на телефон...
    в очікуванні...
    смски....:)

• Подобається Подобається x 13
  13. Alias

Лулу, дуже дуже хочеться, щов до Вас прийшло справжнє кохання.Ви така...така яскрава, така особлива.У Вас повинно бути все добре.....десь ходить Ваше щастя..

14. lulu

lulu Well-Known Member

ну та заходить то кохання вгості час-від-часу;););)
    правда під прикриттям-ніколи не буває відвертим...!!!!!
    але довго справжнє кохання не витримує зі мною...ТАКОЮ...і втікає:sad:

вміла б мовчати і пекти пиріжки..і нічого не вимагати-не писала б зараз цього....

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Щось чеховське потєгнуло...
    Лулу, за Вас стає страшнувато... :)

Весна (нарешті). Не пора поміняти мелодію?

• Подобається Подобається x 7
  16. Женічка

Женічка Well-Known Member

мій коханий чоловік поїхав сьогодні в Київ на курси.
    щось пусто без нього так, в душі пусто.
    маю писати контрольну до сесії, а не можу від компютера відірватись.
    манюнька спить собі.
    через пару днів теж їду на сесію в Київ, за донечкою сумуватиму.
    погода хороша була, завтра дощ...

• Подобається Подобається x 6
  17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

День як день - нічим особливим не вирізнявся.нарешті трохи відіспалася за вихідні.домордувала дипломну роботу(о,небеса,нарешті:clapping: ),подивилася на свій фейс по телевізору(нині Галицьку лігу 2 гру по НТА показували:o ).от залізла на ЛФ, почитаю собі трошки.завтра матиму судний день - несу диплом викладачці на превірку:suicide: :suicide: :suicide: :suicide: :suicide: чує моє серце,що любитиме вона мене в особливо жорстокій формі:shutup: :shutup: :shutup:

18. карапуз

карапуз Well-Known Member

Звичний день...
    Цілий день з діточками на вулиці.Додому заходили лише поїсти.
    Чоловік ходив на змагання по волейболу.Посіли почесне сьоме місце з восьми команд [​IMG].
    Прийшов змучений ,але задоволений [​IMG] .
    Приніс дуже красиву троянду [​IMG].

Сиджу,співаю :
    А я простила ,ево простила,
    Опять,опять,опять...[​IMG]
    :)

• Подобається Подобається x 9
  19. lulu

lulu Well-Known Member

і я так кажу тільки от....

звичний день і мене звично кинули...
    тільки чомусь сльози заливають клавіатуру....:sad:

• Подобається Подобається x 2
  20. Alias

Один день не була на ЛФ і все пішло шкереберть..не встигаю читати, не встигаю вітати, дописувати:)Зовсім немає часу, курсову треба готувати.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)