Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Звичний день

Ой, а чого це форум розцвів червоним?:)Думала , помилки виправляли:haha:
    Пві дня сьогодні не було світла.Ремонт в електромережі.Нема світла -нема життя.Навіть яєчню не зробиш, бо плита електрична.
    А зараз сиджу і готуюсь запостити нову тему про розритий склеп.

• Подобається Подобається x 3
  2. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

А я сьогодні така розчарована:sad: :sad: :sad: :sad: . Дізналася результати вступних сестри.... Вона не вступила:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: ....... Ми з мамою не знаємо як їй про це сказати.... Вона прийшла з зовнішнього, пішла відпочити, потім хоче подзвонити в Політех, а я ж то вже знаю.... Кляну той політех.... Одні взятки..... А вона так гарно малює, але у Львово так мало ВУЗІВ куди можна вступити з таким талантом:sad: .

• Подобається Подобається x 8
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А в мене сьогодні класний день. в гімназії вихідний через незалежне оцінювання,тому я не пішла на роботу,відпочиваю.нарешті відіспалася:radist: :radist: :radist: подзвонила фотографу,поїхала на студію,мала фотосесію на випускний альбом з універу.так класно провела час,отримала масу задоволення:radist: :radist: трохи намокла,але то таке.от тільки приїхала додому,п"ю смачнючий чаєчок і лажу по ЛФ. а попереду робота над дипломом:sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 5
  4. Lady

Lady Well-Known Member

Дуже шкода вашу сестру. Мій брат теж коли вступав в політех мав багато мороки і проблем поки домовлялись.

• Подобається Подобається x 1
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ідіотський день !!!!
    Випадково довідався, що один Львівський форумлянин у Києві. Думав, що весь день сидітиму в офісі, тож запрошу на інтернет і каву.
    А тут - бац - в колег з"їхала система моніторингу і я, як дурень мушу стрибати за маршрутом "баня, а через дорогу роздягальня": колеги дещо запускають на Півдні, один з них захворів, а я частину проекту можу спостерігати лише зі своєї сітки (Винда), а другу половину - з "чужого майданчику" за 4 кілометри - там Сан Соляріс. І нема адміна, без якого я не маю прав встановити там Radmin або RDesktop.
    Отак весь день - туди-сюди... На метро воно швидше...

• Подобається Подобається x 3
  6. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Я сьогодні взнала, що на Паску буду мати гостей, приїжджає подруга з Києва, дуже тому рада, бо страшенно люблю зустрічати гостей. Не уявляю собі свят, щоб не поїхати у гості і в себе когось не зустріти.

• Подобається Подобається x 11
  7. нталька

нталька Well-Known Member

А у нас Паска, Різдво перший день - то сімейні свята. Збираємось сімєю - батьки, діти, внуки. Є з ким посвяткувати. :)

• Подобається Подобається x 10
  8. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Так заскучилась за ЛФ!!! Субота і неділя просто супер...була з доцькою і в гостях, і в центрі, і в Антошці, і в Пузатій хаті...
    Понеділок - поламався модем...пішла до провайдера(ми в них купляли модем), і виявляється шо гарантія один рік і в нас цей термін вийшов в неділю!!!!!!! прийшлось купити новий...
    Вівторок- здала Незалежне оцінювання...застудилась...
    Сьогодні- вже і малеча хвора...дізналась правильні відповіді з тестів і зрозуміла шо я дуже-дуже тупа!!!
    нарешті я знову п'ю каву...

• Подобається Подобається x 6
  9. Alias

Так здала чи не здала?
    З тим тестуванням...Самі вчителі обурені тим всім

А в мене сьогодняі якийсь навіжений день.Купу справ треба закінчити, в п"ятницю переглд по макетуванню, а я помилилась в розрахунках, тепер перероблюю.
    Ще й погода така гадосна, просто осіння.Шалений вітер з дощем, холодно..мокро...
    Макс все допитується коли я приїду:)А я відмазуюсь, бо хочу щоб це був сюрприз.Я собі вже все спланувала що і до чого...Як у кіно...Романтик я ще той..:))

10. Оля

Оля Старожилка форуму

А куди тестування здавала?

11. Nadijka

Nadijka мрійниця...

поки що планую в Тернопіль(університет ім.Пулюя), а чи візьмуть мене...буду знати через місяць-півтора...

Додано через 1 хвилину
    я його написала...результати будуть через місяць...але в інтернеті є правильні відповіді і я вже знаю, шо половина моїх відповідей не правильні!

• Подобається Подобається x 5
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бачила я ті тести з математики, хоч і по олімпіадах свого часу ходила, та все ж більшість завдань розв'язала б за допомогою формул, без них - ніяк! Мова і література - то взагалі якась фантастика. Без знань і логіки - важко. З фізики застрягла на першому ж питанні :D Більше не дивилась..
    Це брат мав здавати, але все таки не пішов, бо і так би не здав (за 4 роки в коледжі повністю все забув!). Та і нічого ці тести не дають, без хабара в політех і так не поступити середньо-статистичному абітурієнту.

Квіточка, а сестра в Труша чи Академію Мистецтв не хоче? Навіщо їй той політех? Там і так нічого не вчать. Якщо має талант, нехай розвиває. А політех її тільки затуркає і забере купу часу на всякі непотрібні речі.

• Подобається Подобається x 8
  13. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Та мрія була в неї Академія Мистецтв!!!!!!!1 Ми на початку того всього ходили в академію. Набір в групу 5 чоловік, три групи, репетитори в євро, вспуп в євро і то хто більше дасть..... космос короче.....
    Труша після 11 не дуже б хотілося...
    Нічого будемо літом ше раз пробувати, ше будемо готуватися....... Жодних взяток чи платної форми навчання..... може Київ попробуємо.... Який все ж таки мій університет Франка хороший, правильний...

14. Lady

Lady Well-Known Member

А у мене сьогодні звичайний передсвятковий день -прибирання. Сьогодні мили вікна. Дощ падає а ми вікна миєм. Дітки мої мені допомагали. Особливо менший, так смішно тримає в одній руці "Містер Мускул" а другою так старанно ганчіркою витирає і витирає...
    Цей дощ вже набрид, але вже завтра обіцяли сонячну погоду :radist:
    Ввечером зайшла до нас сестра мого чоловіка, посиділи, поговорили. Ростик дуже хотів сестрі показати що вже вміє трошки читати по складах. Дуже тішився коли його хвалила.
    Я дуже рада що вже оприділились з школою, вже Ростислава сьогодні записали але ще треба визначитись з підготовчою групою. :)

• Подобається Подобається x 12
  15. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

прийшла на роботу, попила каву, почитала Лф і так не хочеться працювати, але треба.Проте одне тішить що вже скоро вихідні)

• Подобається Подобається x 7
  16. Alias

А я сьогодні збираюся пекти пасочки по Марусі-маминому рецепту:)
    Якщо вийдуть гарні. то повезу своїй майбутній свекрусі(нехай бачить яка в неї невістка, а в сина жінка буде):haha:

• Подобається Подобається x 14
  17. Lady

Lady Well-Known Member

А я планую в суботу зранку пекти паску. Цього року хочу спробувати по новому рецепту, також буду по Марусіному рецепту.

• Подобається Подобається x 7
  18. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Успіхів вам дівчатка!!! Я точно цього року не буду пекти, бо хвора і не маю сили навіть на прибирання...

19. Alias

Дякую , Надійко.І видужуй скоріше.

20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

давненько я в цій темі не відписуавла.
    так от:
    захистила курсову. "відмінно". написала декілька модулів, купу самостійних.
    в неділю мали прекрасну архиєрейську Літургію на Вербну, був у церкві День молоді. народу було дуже багато, гарно. гроші, зібрані від продажу галузок, пішли у фонд діток, що мають відхилення у розумовому розвитку.
    підтвердила бронювання номерів у тернопільському готелі, сьогодні роздрукувала собі та друзям інформацію про ті місця, що їх варто відвідатив Тернополі) + Збараж, Червоноград(Нирків), Підгірці.
    сьогодні займалась прибиранням...
    вчора ставили мені нові вікна та двері в кімнаті, то позавчора тягала меблі і все ховала, бо пилюки було-таки багацько!!!

щось я трохи нервуюсь перед поїздкою. стільки всього задумала!!!!аби вдалось все якнайкраще.
    головне,купити парасолю. вчора я з нервів викинула свою в смітник - бо вона весь час навиворіт прогиналась. а ще головніше - щоб нова парасоля мені у поїздці не знадобилась.
    в суботу пектиму паски, а в неділю буде нарешті Великдень!!! ура!

а ще в мене синдром Лілі:) так не хочеться, щоб піст закінчувався - прекрасна це пора...

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)