А може найняти доглядальницю і всі витрати поділити на братів? Нехай не цілодобово вона буде біля бабці, та все ж допомога.
А я їм доречі це й пропоную, а вони на відказ,мовляв мама буде нервуватись,через незнайому людину....А те,як мені буде ніхто не думає,а навіщо думати,я ж зі сталі... ---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ---------- Все буде оплачувати мій чоловік,бо "той" таке безпорадне створіння,що кошмар,всі нормальні чоловіки в його віці вже мають дорослих діток, а цей одне чудо....
або "що люди скажуть ? " не говорять? невже краще лежати запісяною і чекати "своїх", ніж чистенько. і доглянутою "чужими" ? Спершу може й понервується трішки, а потімсама відчує на собі як краще
Трохи вимучилась: порядки, потім біля гаража і бордюра повидирала всю траву, якою заріс асфальт, і потім почистила фасолю в банки замаринувати і кукурудзу законсервувати... а ще в саду трохи насадила троянд... Тож треба в люлю....завтра теж буде насичений день...
Я вам сочувствую, а может эта мама против, у меня такое было с моей мамой, я ей нанял медсестру, которая работала в Европе, по уходу за лежачими больными, а потом мама сказала чтобы ухаживали за ней только родственники
Звик, що у магазинах купувати м'ясо це просто марна справа. Треба лише на риночок вранці йти. Але, мабуть, в Празі все по іншому.
Та яке????? Але давайте про щось приємніше. Пісня про Аліас у виконанні моїх улюбленців: http://www.youtube.com/watch?v=HdXPQiukoYE
Робота, робота, і ще раз робота... Покраска, помивка, тюлі, вікна.... Охххххххххх. Навіть немає часу заглянути на форум і щось написати. Сьогодні вже директор прийняла класи, відмітила роботу ( не даремно гарувала 4 дні) , запропонувала мій клас для показу перевіряючих, які приїдуть в понеділок... Зараз ретельно готуємось до першого уроку, який присвячений 20-річчю Незалежності України. От я і оформила дошку. А це реакреація, яку теж я оформляля.
Зранку була в церкві ,відбула СБ ,посвятила фрукти , була на цвинтарі ,занесла своїм по свяченому яблучку ... Дуже порадувало ,що майже всі дітки ,які були в церкві ,були в вишиванках . І таке то все гарне ,так милує око ,що бракує слів передати свої емоції !
Тропарь праздника: Преобразился еси на горе, Христе Боже, показавый учеником Твоим славу Твою, якоже можаху; да возсияет и нам грешным Свет Твой присносущный, молитвами Богородицы, Светодавче, слава Тебе. Перевод на русский язык: Ты, Христос Бог, преобразился на горе, показав ученикам Твоим славу Твою, насколько они могли её видеть. Пусть и для нас, грешных, воссияет Твой вечный свет, по молитвам Богородицы. Податель света, слава Тебе! С ПРАЗДНИКОМ ВАС..! ХРАНИ ГОСПОДЬ..! ВАС, ВАШИХ РОДНЫХ И БЛИЗКИХ..!
В мене звичайний день зараз такий-зранку склянка морквяного соку на тще,потім снідок,поліклінніка-куча процедур,гідромасаж, денний стаціонар- 2 год. капельниці.Прийшла додому,голова крутиться, лежу. Добре,що маю добрих сусідів, зранку нарвала в садку яблочок,сливочок,склала все в кошичок, нарвала трав і все що могла, та дала сусідці щоб та посвятила. Зараз прийшла зїла свяченого і треба лягати,бо в голові повний космос