буду в Празі на конференції десь з 13 по 18.09, то перевірю)))) ---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ---------- то така хвороба,що находитись треба
доброго всім вечора був на вихідних в Карпатах на спортивному таборі, відірвався собі трохи , в понеділок приїхав, далі два дня роботи з 8ї до 8ї і ще два наступних робочих дня пережити і далі тиждень халяви, а потім ще два тижня криму - гір та моря чекаюсб не дочекаюсь :cool:
Чесно?????Завтра включу асю побалакаємо..... ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ---------- А зараз така втомлена,шо сил немаю,перепрасувала цілу купу,ше й свекруха змусила понервувати,дзвоню,дзвоню, а вона трубки не бере,видно не так слухавку поклала, а я ж не кину все і не побіжу( нічого туди не їде,пішечком так з 20 хв. чалапати)Ото (вибачте...нерви) блін!!!!блін!!!!! Ніхто не знає,яка на нього чекає старість,я ж такої не хочу,(лежати впісяною(вибачте) і чекати, а мо хтось прийде...
Обов"язки є сина перед мамою з якою він живе,а не в невістки(може я не права).... А виправдовуватись,що я працюю, і немаю часу,то "гниле" виправдання. Особисто з моїми проблемами мені окрім мами ніхто не допоміг, а дана особа навіть єдиному племіннику китайської машинки не купила,про шо тут говорити, я зла,бо такий егоїзм для мене є неприйнятним.
Ну ясно що чесно. Я ж мужчіна серйозний. Принаймі поговорити з потрібними людьми, запитати можу. Як би ж то я сам вмів, я б і безплатно зробив. Хоча, наскільки я в тому розуміюся, то не так важко зробити. Але не можу остаточно сказати, шо не вмію - просто ніколи раніше цього не пробував робити, так що може і вмію, просто ще сам того не знаю. Ну то і прапор йому в руки!
Я зробила собі сама маленьку збірку,так би мовити самвидав для друзів і рідних,але то 2 екземпляра і вони вже такі пошаркані.....В принципі нічого складного просто 100-150 екземплярів і гарний перепльот складніше...
А виправдовуватися ніколи ні перед ким не потрібно (я вже про це писав). Будеш мати час і натхнення - заскочеш до них раз в тиждень, або частіше чи рідше. Не матимеш - не заскочиш. Якщо рідний син не хоче - хай наймає доглядалку. В тебе і своїх проблем вистачає. Ну от ще раз переконався в правоті своїх слів. Кожному повинно воздатися по заслугах. Як то кажуть в народі: "Як Іван до Бога, так і Бог до Івана". ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ---------- Зрозуміло. Завтра обговоримо детально в асі.
В неї два сини, і я з одним з них живу окремо, а інший живе з мамою,немає ні сім"ї ні дітей,ані відповідальності,ані нічого....