я би за вас вболівала !!! а може спробувати? помила я вікна, бо зверху ремонт, а тепер шось на дощ збирається...
ми б всі вболівали....але чи потрібно це Роетці? чи потрібно витрачати свої нерви, сили, здоровя, емоції.....не знаю,все одно ми знаєм,що вона господинька СУПЕР, хіба що виграш...але хто його знає чи там все чесно , колись моя дитина питала чи я б хотіла взяти участь в цьому шоу, моя відповідь.... однозначна-НІ.
А я нині якась зденервована.... Моя свекруха вже така немічна,що ледь ходить(то ще легко сказано) за нею потрібно доглядати вже як за малою дитиною,а питати хто буде це робити????Чоловіка брат навіть не сумнівається,(навіть не попросить) а прямо так і каже,шо так то і такто,я мушу занести ,нагодувати,та мені не важко,поки тепло і є погода взяла малога тай поперли, а коли зима і холод,дощ...Блін!!!Не уявляю,як воно буде далі,та зрештою це його мама ......
тримайтесь, все буде добре....появляться приховані резерви(сила).... колись в мене в житті така ситуація, що я немала де жити.....і пішла на квартиру до жінки яка прикована була до ліжка вже декілька років, з пролежнями,з сином наркоманом.... я ніколи в житті не думала,що зможу доглядати за такою хворою, але я давала собі раду...і вчилась і працювала.
Їду з роботи, обдумую, що зварити на завтра, аби їли всі, бо вони в мене балувані... Вирішила болонський соус збацати з шпагетами, отже, тре в магазин повернути, купити м’яса. Повернула. Купила хліб на тости, виноград, рогалики, бекон, малому тригранні олівці, бо вже дописує, паприку, тістечка, мінералку. Приїхала додому, порозкладала все по місцях, послала старшу в магазин по м’ясо... )
класіка жанру... деколи, уже дістаючи гаманець на касі, згадую, за ЧИМ я прийшла в магазин. Клятий шкліроз
Как минимум - ему об этом сказать... и не для того, что-бы поссорится, а что-бы он сам это осознал и проснулся от сна, в котором ему комфортно быть! Объяснить, что и такие времена в жизни то-же бывают и эти времена должны проходить в полной поддержке со всех сторон, а не ложится на плечи одного человека.
Сьогодні вся вул. Зелена в такому поросі, що за 30 метрів нічого не видно. Ті кляті наші турки пустили весь транспорт по дорозі, де зняли асфальт. Курява на метрів 10 вгору. Сусід бачив, як водій автобуса давав бабки перепусникам, щоб ті пустили його автобус по Зеленій. Дихати нема чим, ніс забитий, все в порху. Маршрутки гасають шо дурні... Жах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Патрійотична львівшка влада будує дорогу....
Турки на маршрутках гасают? Что-то новенькое! Или турки виноваты в том что такова технология и ничего тут не поделаешь? Нет, поделаешь... закрыть нафиг улицу и тогда всем будет хорошо!
Сьогодні не могла добратись в центр..жах...двічі жах...курява, пилюка, і маршрутки...о так, міська рада дуже передбачлива, будується дорога за всіма новітніми технологіями..брр.
Пане Равін, придумати можна завжди щось, було б бажання. От вам даю два рішення: - просто банально три рази на день полити вулицю. - закрити участок вулиці тільки з однієї сторони, а іншу відкрити і все. 99% транспорту є транзитне. Тоді б заїжджали лише ті, які там живуть і все.
Не те слово....В мене від тих фатінів ,паєток і те.де вже голова кругомЗавтра буду вчитися нареченій корсет шнурувати
Напиши в приват, що саме і який об"єм робіт потрібно йому зробити, і може щось сообразім на троїх Принаймі можу в себе на роботі попитати, може би взялися за халтурку за розумні гроші.
думаю, що їм не до того.... ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ---------- а пан дружба і це все? не залишити його напризволяще, нє?