Сьогодні в Чехії Мартина, кажуть в Чехії, що "приїжджає Мартин на білім коні". Вчора довго думали, що подарувати на іменини. Дитина захотіла новий модний пластилін, то ж сьогодні будемо пити і ліпити. Результат може покажу... ))
Ніби звичний день, та якось сьогодні,тобто вже вчора ,був не звичний, напевно магія чисел 11.11.11. таки має вплив,та й в придачу щей п"ятниця була
Чого так настрашились, Левко? Завжди, коли хочете сказати комусь правду, чужа брехня зачепить і вас. (Перефраз - не читайте зранку сусідніх форумів, навіть якщо на них є доброзичливці...)
Пів дня не було нету на роботі, трохи скайп працював.. Зіграла в дартз, програла. Сапер не заінсталювався. З'їла обід. Ось нет вже появився, наші ж проекти досі оффлайн. Нарешті можна відверто побайдикувати верштаючись по нету! :radist:
звичний день... готування, прибирання, малу на підготовку, погуляли, сходили за продуктами, працювала - пошила два комплекти... втомлена.. чогось без настрою... не хочу зими... люблю сніг, мороз, свята... але не люблю купу тих светрів\штанів і т.д., поки дітей на вулицю збереш таке враження, що вже літо прийшло...
Те саме. Вічне сушіння чобіт, рукавиць, сніг в лице - гаплик макіяжу, а головне - той холод... Добре, що хоч придумали нові технології і куртки та шуби не важать тонну, як колись...
Какой снег, какой холод? Лёгкий морозец -2 и солнышко! Эх, хороша страна Болгария, а России лучше НЕТ!
Только с поезда. На Белом море за полдня перед моим приездом был страшный шторм, пропал без вести сухогруз и 12 человек на борту. Ищут - результата нет. Я этого шторма не застал, но местные, да и ТБ говорят, что на море ветер был до 42 м/с. Видимости нет, шторм - не 3-х метровые волны, а просто хаос. Беда.
Ну, похвалилась я вихідним... і що? Звично дзвонить телефон і я балакаю з Києвом... ех. А хотіли сьогодні фільми дивитись з дітьми...
Мало фильмов, которые дивиться хочется. Когда на душе никак, лучше читаю... ---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ---------- Спасибо за новость! И Мурманские и Архангельские каналы вчера в новостных каналах только и размещали сюжеты про бурю. У жен моряков интервью брали, все в один голос: мой выживет! Вот из этих людей, из настоящих северян, гвозди делать можно.