класний вислів, треба запам'ятати! забігла на південний - так скоренько на каву до знайомої, і думаю треба утеплятися вже -шапка, рукавички, тепла майка... знижок не має (( зара чай з печивом заварю...лінуюсь я перед понеділком
Вчора в класі встановили пластикові вікна. Сьогодні вже зробили відкоси. Поприбирала за майстрами, помила. Така краса. І вже стало набагато тепліше.
самий звичний день, всьо як раныше)) прокинулась годині в 10, дочитала книжку, включила серіал і почала перебирати свою шафу.. і звідки то всьо в ній береться, стільки речей, які я напевно ніколи не вдіну і ніколи не вдягала.. цікаво те, що колись вже перебирала і багато чого повикидала, але місця більше не стало, містика якась, чесне слово) потім пішла готувати їсти, вечором тре нарешті почати робити хоч якусь курсову такий спокій, як я люблю такі дні, в голові порядок зелений чай та тістечка заварні з вершками.. мм)
Звичний вихідний день... Чоловік відсипається після нічної зміни... Я приготувала їсти... відпочиваю, сьогодні неділя - тож нічого не шию.. Ввечері має прийти кума... Малі бавляться собі, бешкетують... все як завжди.. тихо і спокійно затишно... Завтра приїздить моя матуся - у неї завтра ДН, тож вона вирішила зробити собі такий подарунок, приїхати до нас!!! Вдома нічого робити не будемо, підемо десь в кафе...
хороший день. коханий приготував сніданок - млинці з вишневим варенням. я спекла пиріжків із шпинатом. передала йогуртницю родичам в Олевськ. сподіваюсь, вона туди доїде з водієм марштрутки ) змерзла як цуцик, бо маршрутка та запізнилась. вдома залізла в гарячу ванну, напилась чаю з липи, наїлась. ось ниньки думаю що краще читати - те, що треба чи те, що хочеться?
Подарили на работе (был мелкий повод) упаковку из пяти бутылок Erdinger Weisbier c бокалом. Смотрю на неё и думаю: то, что я сегодня на машине, это удачно или нет?
Замучили ночью, таки - бедного? ---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- Все...- пропал мужик! ---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ---------- На...- добить?
ні, що ви... то робота, то не я! він тещу любить, бо бачить її максимум три дні на рік... а якщо серйозно - моєму чоловікові дуже пощастило з тещею, як і моїй мамі з зятем!
пролітала крупа. купила білети на постановку по Жадану "Гімн демократичної молоді" а взагалі - холодно...
звичний день... готовка, уборка... відвела доньку на підготовку... попрацювала... прийшов чоловік, повечеряли... всі вже сплять... і я піду...
а я складаю тест для своїх підлеглих - завтра буду перевіряти рівень знань. і так тепер щотижня. знаєте, набридло вигрібати за чужі лінощі/незнання