Так, а я цю розкіш - бути дитиною тільки недавно усвідомила... І зараз стараюсь її використовувати як можна більше. І стараюсь, аби мої діти відчули, що таке "мати бабульку"...
Ухти!!!Класний у Вас Звичний день В нас все звичніше...зранку пари,потім операція...та й додому зібралась...стою на зупинці друг дзвонить,думаю шось сі стрєсо А виявилось,що був в центрі і мав вільний час....ну ото і біла друга частина дня Зараз же ж стандарт..."учітса".........до ранку ще далеко
Звичний день - ледь встала, приготувала сніданок, малого зібрала до школи, сіла попрацювати. А потім знову, як завше - забрати малого зі школи, приготувати їсти, зробити з ним уроки, намагатися знову попрацювати, дочекатися чоловіка з роботи, повечеряти, малого помити-вкласти спати, потім чоловіка, знову намагатися попрацювати і в результаті виключити комп і лягти спати. Хочу різноманіття! Змучилась я. Морально.
Сьогодні була(и) перевірки. І з санепідемстанції, і начальник відділу освіти. Як завжди -мандраж. Не знаєш, чого від них чекати. Ніби і все зроблено, ніби і є всі документи, але все рівно знайдуть, до чого приколупатися. Ніби пронесло...
На модулі викладачки не було (зайнята була), а прийшли лаборантки...Ух...поворот на право, поворот на лево - розстрел на месте
Субота Ліниво поприбирала. Чекаю поки підлога висохне після миття. Піду лазити по шафах витягувати зимовий одяг і ховати літній. Це моє останнє конструктивне завдання на сьогодні! Субота
xxx: привет, че делаешь? yyy: сижу на подоконнике, курю и пью холодный кофе... xxx: ваниль? несчастная любовь? yyy: хуже yyy: свежеокрашенный пол yyy: так мне и надо, нефиг было от двери начинать
Але я замануху в шахматах одному придумав, ну всьо, хай тепер думає як вилізти. Тут або забрати туру і бавитись, або ставити мат. Вот в чем вопрос! ---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ---------- Блін, козел! офнувся, вот гад, боїться значить
Прокинулась, випила кави пішла за миття посуду після гостей. Ніби й не багато їх було, а посуду, як на цілий полк!!!