Звичний день (3)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 14 сер 2011.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Димінського!
    Шоб пар вухами йшов

• Подобається Подобається x 1
  2. hunter

hunter мандрівник

та я за то і кажу)))

3. Templar

А-а-а.... А я то думав, "грати далі" типу не падати духом)

4. hunter

hunter мандрівник

того Дима треба було ше хто-зна коли відцейсаме! ато така ско**на!!!
    суркіс не кращий)))
    футбол то гроші, хочу часи розквіту київського Динамо, де як грали з німцями доприкладу отримували в десятки-сотні раз менше, але грали за ідею! за перемогу! за себе!!!
    ех... не буде вже такого... хоча...

5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

вчити треба. але не для оцінок в дипломі. більше того - диплом той ніхто не дивиться. тому, якщо вчитись "на оцінки", то знань не буде. хоча я впевнена, що Ви вчитесь з хорошою метою бути гарним спеціалістом. успіхів Вам :) не любила я процесуальне право в універі...

день як день. робота, валізний настрій, ввечері - йога. ось сиджу з мокрим хайером, думаю,і спатки вже ніби пора - а хочеться чи то щось написати, чи то почитати :)

• Подобається Подобається x 10
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Гатвік?
    Якщо не замовили трансфер, з Гатвіка йде електричка на вокзал Вікторія. Квиток на електричку (магнітна картка) включає в себе денний квиток на лондонське метро та автобуси.
    Гарної поїздки!

http://www.ahmadtea.ua/714/

• Подобається Подобається x 3
  7. маюнка

Лутон. ми все своїм ходом :) дякую за лінк ! маст сі. з моїми планами я навіть десятої частини не встигну продивитись за перший раз. добре, що віз піврічна :)

8. Boris_Kiev

9. Templar

Та як то... Дивляться, у моїх друзів у всіх дивились, і перевіряли..

Яке саме? Їх там багато :)))

10. Honda

Honda Well-Known Member

Всім доброго ранку!
    Як то кажуть, перед смертю не надишешся:sad: Я на модуль настроєна позитивно, хоч він і буде складним...
    Зараз головне, як на пару буду йти, не спотикнутися, бо тоді в голові все перемішається, з полочок повипадає:))
    Ну все, з Богом:good:

• Подобається Подобається x 8
  11. Bambook

Bambook Persona non grata

Ні пуху! Хай щастить!

• Подобається Подобається x 7
  12. Honda

Honda Well-Known Member

Я ж знаю, що головне позитив і нехвилювання.... єхууу:preved::yahoo::cools:

• Подобається Подобається x 6
  13. маюнка

надавала завдань підлеглим до вівторка включно, сама купила нарешті фунти, ось - розслабляюсь - слухаю The Doors, завтра ранок почнеться не з роботи,а із практики йоги :) ура! відпустка :) :) :)

14. Honda

Honda Well-Known Member

Щось то голова почала боліти...
    все перестаю вчитись...хочу щось поїсти і піду пов"яжу трохи:)

• Подобається Подобається x 5
  15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

День дивно почався:wacko:
    Так і пройшов...........
    На парах "ощасливили",що модуль сьогодні а не в четвер...
    От і писали шо знали не знали.....зате "відкрили" сьогодні купу нових методів лікування:))
    Купа пар....після пар на кафедрі справи...хоч на базар ще потрапили...купила рукавиички....(зимно аднакА)додому аж ввечері потрапила...:wacko:
    Кухня...потім "учітса...учітса...учітся"...пишу аж дим від ручки іде....:wacko:

16. Honda

Honda Well-Known Member

ще одна така сама:)))

ніби сонечко нині показалось, а в ніс і в руки холодно...

Я певно скоро за шапкою піду:))

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

Мда, то тре в тему про освіту:wacko: в нас би так ніколи не зробили....ми ще собі з викладачами обговорюєм і обираєм коли краще зробити модуль...

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Іду я спатки. Завтра знову звичний день.........

• Подобається Подобається x 6
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Була на роботі, а потім вирішила тисячупятсот справ: прокаталась до свекрухи, забрала бабульку ночувати до нас, нагодувала, поклала спати, пояснила, що нам 5 подушок і так завше забагато, тож може одну взяти, і що на 10 поверсі, де навпроти найближчий будинок на відстані 1 трамвайної зупинки, необов'язково заслоняти вікна!!, потім навела порядки з мафією, проаналізувала сімейний бюджет за минулі пару місяців, запланувала майбутній бюджет до НР, склала список з 17 речей, які маю завтра знайти в магазинах.. Очі закриваються, йду себе вкладу, поки зі сну не вибилась..

19. Templar

Продуктивний день, однако....

20. Boris_Kiev

Гребаний банк "Південний"! Параноїки аж на програмному рівні!

Вчора дружина просила зняти з картки певну суму грошей, я забув. Сьогодні рано вранці виїхав на півгодини в справах - дав банкомати відповіли "Транзакція неможлива". Одну мобілу забув вдома, друга розрядилася. Заїхав на заправку - не приймає картку. Віддати недоторкану "штрафну" сотню - в лом, взяв 10 літрів в борг (хлопці мене знають).
    Вдома телефоную у "Південний" - а дівчина лопоче:
    - Вчора по вашій картці були дві дуже дешеві покупки в одному місці, тож програма (!) сприйняла це як шахрайство і картку заблокувала. Ви не втрачали картку?
    - А якого біса не спитали мене по телефону? Раніш з приводу кожного "чиха" телефонували?
    - А ми не маємо вашого телефона (????????)
    - А куди ж ви, блін, шлете смски з кожного факту поповнення?

Бачите як небезпечно протягом 5 хвилин купити на першому поверсі супермаркета сигарети, а на другому - туалетний папір імені Читателя_Обкома. :)

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)