того Дима треба було ше хто-зна коли відцейсаме! ато така ско**на!!! суркіс не кращий))) футбол то гроші, хочу часи розквіту київського Динамо, де як грали з німцями доприкладу отримували в десятки-сотні раз менше, але грали за ідею! за перемогу! за себе!!! ех... не буде вже такого... хоча...
вчити треба. але не для оцінок в дипломі. більше того - диплом той ніхто не дивиться. тому, якщо вчитись "на оцінки", то знань не буде. хоча я впевнена, що Ви вчитесь з хорошою метою бути гарним спеціалістом. успіхів Вам не любила я процесуальне право в універі... день як день. робота, валізний настрій, ввечері - йога. ось сиджу з мокрим хайером, думаю,і спатки вже ніби пора - а хочеться чи то щось написати, чи то почитати
Гатвік? Якщо не замовили трансфер, з Гатвіка йде електричка на вокзал Вікторія. Квиток на електричку (магнітна картка) включає в себе денний квиток на лондонське метро та автобуси. Гарної поїздки! http://www.ahmadtea.ua/714/
Лутон. ми все своїм ходом дякую за лінк ! маст сі. з моїми планами я навіть десятої частини не встигну продивитись за перший раз. добре, що віз піврічна
Всім доброго ранку! Як то кажуть, перед смертю не надишешся Я на модуль настроєна позитивно, хоч він і буде складним... Зараз головне, як на пару буду йти, не спотикнутися, бо тоді в голові все перемішається, з полочок повипадає) Ну все, з Богом
у мене дивились вже при оформленні, - точніше, зняли копію. про оцінки взагалі мовчу. правда, він у мене червоний був. право усе ділиться на процесуальне та матеріальне за однією із класифікацій пригадайте теорію держави і права, перший курс я не любила і не люблю будь-яке процесуальне право - незалежно від галузі. надавала завдань підлеглим до вівторка включно, сама купила нарешті фунти, ось - розслабляюсь - слухаю The Doors, завтра ранок почнеться не з роботи,а із практики йоги ура! відпустка
День дивно почався Так і пройшов........... На парах "ощасливили",що модуль сьогодні а не в четвер... От і писали шо знали не знали.....зате "відкрили" сьогодні купу нових методів лікування) Купа пар....після пар на кафедрі справи...хоч на базар ще потрапили...купила рукавиички....(зимно аднакА)додому аж ввечері потрапила... Кухня...потім "учітса...учітса...учітся"...пишу аж дим від ручки іде....
ще одна така сама ніби сонечко нині показалось, а в ніс і в руки холодно... Я певно скоро за шапкою піду) ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ---------- Мда, то тре в тему про освіту в нас би так ніколи не зробили....ми ще собі з викладачами обговорюєм і обираєм коли краще зробити модуль...
Була на роботі, а потім вирішила тисячупятсот справ: прокаталась до свекрухи, забрала бабульку ночувати до нас, нагодувала, поклала спати, пояснила, що нам 5 подушок і так завше забагато, тож може одну взяти, і що на 10 поверсі, де навпроти найближчий будинок на відстані 1 трамвайної зупинки, необов'язково заслоняти вікна!!, потім навела порядки з мафією, проаналізувала сімейний бюджет за минулі пару місяців, запланувала майбутній бюджет до НР, склала список з 17 речей, які маю завтра знайти в магазинах.. Очі закриваються, йду себе вкладу, поки зі сну не вибилась..
Гребаний банк "Південний"! Параноїки аж на програмному рівні! Вчора дружина просила зняти з картки певну суму грошей, я забув. Сьогодні рано вранці виїхав на півгодини в справах - дав банкомати відповіли "Транзакція неможлива". Одну мобілу забув вдома, друга розрядилася. Заїхав на заправку - не приймає картку. Віддати недоторкану "штрафну" сотню - в лом, взяв 10 літрів в борг (хлопці мене знають). Вдома телефоную у "Південний" - а дівчина лопоче: - Вчора по вашій картці були дві дуже дешеві покупки в одному місці, тож програма (!) сприйняла це як шахрайство і картку заблокувала. Ви не втрачали картку? - А якого біса не спитали мене по телефону? Раніш з приводу кожного "чиха" телефонували? - А ми не маємо вашого телефона (????????) - А куди ж ви, блін, шлете смски з кожного факту поповнення? Бачите як небезпечно протягом 5 хвилин купити на першому поверсі супермаркета сигарети, а на другому - туалетний папір імені Читателя_Обкома.