А у нас +24.. А надворі вітрисько намагається листя з дерева зірвати. Куди так" Зелене ще, добре тримається
Вчу цивільний процес , блін, вже мозги виносить. Тема не важка, але хочу добре вивчити "Судовий розгляд" си називає...
Цивільний процес - то досить просто. То процес змагальний, кожна сторона повинна приводити докази, а суддя їх вивчає, співставляє і виносить рішення. Як наприклад одного разу судилися позивач (А) і відповідач (Б). Сторона А дала судді 10 тисяч, сторона Б - 12 тисяч. Суддя оголосив перерву до наступного дня, всю ніч не спав, зважував усі доводи сторін і вирішив повернути стороні Б зайвих 2 тисячі і судити по справедливості.
Ха, просто. То Вам тіко так здається, загалом він не складний, але багато є нюансів, там все треба знати якщо плануєш працювати по спеціальності...
Та знаю, знаю. Самому доводилося не один раз брати участь. То просто були жарти для підняття недільного настрою.
Ми з малим всі уроки на понеділок зробили в п"ятницю і суботу, а він сьогодні питає: а що я нині буду робити? Бавитись! - кажу йому. Вже так звик, бідацтво, що кожного дня шось пишемо і вчимо...Шкода тих дітей, маленькі ще такі, а вже дитинство з тою школою скінчилося
упакувалась на поїздку до Лондона, лишилось 2 дні утеплилась - купила зручні чобітки і 2 некусючих светри, поприбирала вдома, привела себе до ладу, набулькалась чаю, збираюсь в люлю. усім бажаю гарного початку робочого тижня і щоб понеділок не був важким ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- почнете практикувати - швидко вивчите
Але перед тим, треба отримати диплом. А в ньому хочу щоб були "4". Значить треба вчити. А якщо засвоювати на ходу, то люди побачуть, що користі з мене мало і буду замість ділом займатись, по поштах бігати... Не маю бажання довше ніж рік працювати "принеси-подай". ---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ---------- Ходив з друзями в кіно... Давно не бачились, перший раз за тиждень пішов гуляти.. Був у кінотеатрі Львів, класний фільм показувати "Це безглузде кохання" обожнюю такі фільми. Ціна 15 грн, купив малень бутилку пива, пачку чіпсів і гоу) На вулиці капець холодно.. хотів трохи коньяку випити, але людям завтра на роботи( Відклалось до суботи, о таке от
Звичний день, точніше ніч Помилась, ще трохи повчусь і баїньки Сьогодні, ой вчора поїхала на вокзал, забрала передачу з дому я ж доця чемна: вже третій тиждень додому не їду=)
І тож треба було зранку вставати, не виспатись, щоб в +2 градуси випертись в універ аж на цілих 15хв, щоб захистити лабораторну по синтезу) Але то не зле, бо я думала, що будем то захищати всю пару Йду поперу, поприбираю і головне поїм) І знов за конспект вчитись, вчитись і ше пару днів вчитись
Говорити не можу....голова не повертається....хочу спааати Зразу видно,що концерт був суууупер О точно....а я то думаю що б то ще мала зробити
Якийсь у мене не зовсім вдалий день. Мала конфлікт з однією "мамашою". На душі так паршиво. Аж хочеться "напитися і забутися". Не знаю, чи мій допис підходить до цієї сторінки....Але, напевно так... Їх, днів таких, у мене майже через день.
Щойно від мартенівської печі ... Результат : капусняк ,палюшки ,підливка з курки . Гора перемитого посуду .
знову зранку вставати на роботу, на градусник дивлюся - а там цілий "нуль", мда думаю... на роботі начальник потішив шо до 5ї працюєм ато роботи багато до 7ї, субота робочий...
Казав Ромко,тут-от сюжет про Зорянку має завтра в 9.00 бути,мо хто пам"ятає http://stereo-club.com.ua/online/playonline.php?ch=21