Звичний день, бо зараз звичайні: прибирання, прання, готування вечері... Болить голова на таку погоду... Змінювалася протягом дня кілька разів - щойно виглядало сонце, а вже знову мокрий сніг..
У нас теж то дощ, то сніг , то пасмурно, то сонечко... Нічого сьогодні не робила, і не хочу... Як то кажуть "состояние нестояния". Голова тріщить...
Прокинулися з малим в 10год.,а з під ковдри вилізла біля 12год. і то за цитрамоном-голова просто розколювалася(((.Три години проведених на кухні з маленьким "чомучком"))) і голова "як нова копійка" тепер.Зараз намагаюся себе переконати,що "робота не вовк") і йду з малим будувати гараж для ровЕрика.Субота,звична субота....
Мля.... Як холодно, навіть писати не можу. Ужассс.... Коли вже батареї включать ---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ---------- І то при тому, що пластико вікна, і дім утеплений. Нецензурщина
Тю....а в нас на Сихові теееепло зранку було... А зараз ненаю...після виїзду а там брррр...приміщення холодне...в руки мерзну а ше й робити шось треба...отак-от.....в вихідний не дадуть відпочитипоїхала на Городок... Заходжу на кухню....їсти наготовано...думаю так файно...не треба пів дня там сидіти...потім як розгледілась...зрозуміла що сьоня я "Містер Мускул"....годину підлогу після них відмивала Сууууубота.....))) І мене то ввечері чекає Мдя...згадався мені "чудовий момент",коли в нас дома в листопаді систему опалення міняли.... Я тоді в рукавичках писала Тю....а завтра неділяляляля...маємо їхати в село до сестрички двоюрідної....наші малюки вже хоооодять:radist: а ввечері йду на "Гаддамаків":radist: нє...не в батареях?
в мене велика кімната, велике вікно і одна єдина батарея.. в той час коли в інших менших кімнатах їх по 2 (
Спочатку так і подумали: холод, вікна зачинені, в кімнаті і так затхле повітря, а він ще трохи повітря спустить. Виходив кілька разів на вулицю, холод собачий, вітер, дощ з мокрим снігом... Я не провидець, але певно скоро буде зима. А в голові так і крутиться пісня з фільму Кін-дза-дза: Мама, мама, что я буду дєлать, у меня нет теплого пальта...
робочий день був сьогодні в мене, як в третій ліг після святкування вчора - то встав заледве пів 8ї і зразу на роботу працюю-працюю і тут сніг почав падати потім дощ потім сонце і так весь час зараз небо якогось такого яскраво-білого кольору, то напевне сніг з відти летить, скоро буде тут а я вже 5 годин як мріяв про сон
Суботи робочі ...Скінчилась лафа ... Відпрацювала на роботі ,потім дома квасили капусту на дві господарки ,а я від жадності і дешевої ціни накупила капусти цілу гору ! І тепер уже нікакая ...Враження таке ,що сили мене покинули ... Роблю висновок : не можна бути жадним !!!
Ну от..у нас вже є офіційне попередження, щоб були обережними, не ходили поодинці "в тёмное времә суток". . В місті дійсно маньяк. Страшно..
У нас опалення індивідуальне ,ми з чоловіком економимо потроху ,трохи включаємо ,як є вдома ,в спальні пічка є на дрова ,одним словом ,звикли до свіжого повітря .В п*ятницю включила опалення ,бо в суботу мали приїхати внучата .В хаті нормальна температура +20 ,а мені загорячо !!