Звичний день (3)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 14 сер 2011.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І в мене страшенно болить голова. Холодно....морозить.

• Подобається Подобається x 8
  2. Як завжди : з роботи як вичавлений лимон ... Дні летять ... уже й п*ятниця завтра ...

• Подобається Подобається x 6
  3. Honda

Honda Well-Known Member

Холодно....і то мені здається , що надворі тепліше, чим в нас в лабораторіях:)
    Сьогодні щасливо захистила 2 звіти по практиках:good:
    А завтра вже модуль....Сидю пишу шпори вчу конспект;)

4. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

співчуваю, в 5 курсів нема модулів :dancer: халявааа) зато на сесії будемо бідні, бо автоматом майже нічого не поставлять..

і дійсно, як то холодно, вдома(( скорше вже б опалення ввімкнули.. в універі хоч на сонячній стороні (7 поверх) тепло, навіть жарко як сонце світить.. а вдома брр...

• Подобається Подобається x 5
  5. Honda

Honda Well-Known Member

Всюди є свої плюси...але я модулі більше люблю, бо за 4 роки напевно разів 2 писала екзамен;)

• Подобається Подобається x 5
  6. ContRaSt

я так само)) всьо по модулях ставила.. але то так круто що не тре здавати лаби терміново тіки тому що "модулі почались" бо ніяких балів не поставлять, а здаєш собі спокійненько поступово )

• Подобається Подобається x 2
  7. Включила котел ,розпалила пічку дровами ,красотаааааааа... Але ще не відігрілась ...

• Подобається Подобається x 10
  8. Honda

Honda Well-Known Member

Теж пічку запалила...

9. terRen

terRen Дуже важлива персона

А у нас вже тепло,:)а ще вчора день видався прекрасний, все у нас вдалося, з таким позитивом плавно перейшло у день СЬОГОДНІШНІЙ, хоча на вулиці осіннє зябко, зате на серці затишно ;)

• Подобається Подобається x 7
  10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Петербург с вами. Нам С Чалдоном газа не жалко.

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

нет китайцев1 НЕТ! тАДЖИКИ и узбеки есть1 вОТ УПЁРТЫЙ хохол попался! В 35-й школе учился, не иначе?

• Подобається Подобається x 1
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас +10 вдень, вдома дуже тепло, бо компи, 10 поверх, 100% сонячна сторона. На роботі 10 компів, але висока стеля, старі вікна та двері, обігрівання майже нема :sad: Але маємо надію, що буде. Казали, що минулого року взимку народ в рукавицях сидів. Тому будинку рівно 100 років, протягом яких будинок обігрівався власною міні-котельнею. Але труби забились, а при підключенні "козлів" корки вирубує. Цього року нарешті власник виклався - замінює труби. Майстри довблять стіни, кажуть, що труби в дуже хорошому стані. 100-річні, уявляєте??!! Тільки стики попсулись. Завтра будуть довбати за стіною.. Ото буде весело.. :sad:

• Подобається Подобається x 9
  12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

на роботі саме біля мого робочого місця зламалось вікно - ні туди-ні сюди. на виклик у центр міста майстри відгукнулись лише на завтра. тому весь день ганяла чаї і сиділа в пальто за місцем колеги, яка на лікарняному. проявила навички Шерлока Холмса, знайшовши шляхом логічних висновків "втрачений" статут клієнта для своїх бухгалтерів.
    після роботи поїхала привітати свого похресничка з Днем народження. сьогодні нам виповнилось 2. ледве доїхала - Троєщина в час пік - це ЩОСЬ. на мене півдороги падав чоловік, якому було зле, і він втрачав свідомість, а зупинитись і вийти не було моливості, бо ми саме були на мосту. зрештою добралась, побачила малого, кумів. усе ок. вдраховую дні до середи. в середу - Лондон :) і відпустка на 6 днів. я заслужила

• Подобається Подобається x 9
  13. Templar

Templar Дуже важлива персона

14. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Включили опалення. Щоправда, з нього як з козла молока... Батареї ледве теплі. Ходимо закутані, як полярники.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Випив чаю... нарешті прокинувся :)

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Сплюх...:)))

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хтось сніг привіз до Львова... Ух-ти!

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

мокрий сніг...

• Подобається Подобається x 10
  18. Honda

Honda Well-Known Member

В мене таке відчуття, що я не у Львові:wacko: Небо блакитне і навіть сонцне часом визирає.

• Подобається Подобається x 4
  19. ContRaSt

погода помінялась вже разів 10, то сніг вітер дощ, то синє небо та сонечко виглядає)
    валяюсь в ліжку під ковдрою з ноутом та пью гарячий чай.. вихідні, єєє)))
    нарешті дали опалення, але в кімнаті як було так і є +19

• Подобається Подобається x 4
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А нам опалення ще 13-го дали. В квартирі тепло..Зранку йшов дощ, зараз пасмурно, але тихо і дощу вже немає. Та й не холодно.
    Вдома бардак..ставлять четверо дверей. Я на кухні печу піццу :)
    А по місту ходять слухи, що у нас орудує маньяк...і схоже,що правда. Вже 4 забитих . менти як завжди мовчать. Але ж місто маленьке , тут важко щось приховати...

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)