вже дома, зараз заварю чайок з канапками і відпочину. Така гарна осінь сьогодні ( не рахуючи дощу зранку)
стомлена, мала 2 лекції,прийшла додому бігом зробила вечерю, зараз сиджу і любуюсь на своїх котиків(маму і синочка)
Народ з ЛФ розбігається? Чи я щось пропустила????? Одним словом даремна буда лота тема про ДП..... Але то таке........я печу здоровенно-офігенно-великого торта.
Як я вам скажу ....не повірите Не забудьте показати своїм фанатам!Нам!!! Не зовсім звично....сьогодні з Сихова добиралась більше ніж годинув центр...ех ті рЄмонти П.С.Від Хонди всім вітання!!!З понеділка прийде,як буде куди...ато проблеми з інтєрнєтом
Найзвичніший суботньо-осінній ранок....:girl_smile: ...це прокинутися:girl_spruce_up:...прибрати дома:wacky-girl: і на весь день в село...:girl_bye2:
В суботу дійсно звичайний день: підйом, базар, кухня-плита, прибирання, прання...і вечір...І тіла свого від тої біганини не відчуваєш...:girl_sad::girl_sad::girl_sad:
Доброго ранку! Якщо це мене стосується, як добру людину. Бо я останнім часом добрий лише коли сплю, і то зубами до стіни Вітаю з визволенням!
Звична неділя... Син десь гуляє з друзями, дочка з чоловіком гуляють у Стрийському парку сьогодні випробовують новий фотоапарат, а я готуюсь до завтрашньої роботи та збираю речі чоловіку у відрядження.
Приготував макарони, зробив пасту з тунцем. Всі зжерли, ще хотіли, я післав їх на кухню і сказав, хай самі собі добавку роблять
я сьогодні відпочиваю, тобто лінуюсь...сходила на південний, забігла в сільпо, пообідали, зара гляну серіал (шоб ніхто не заважав). А зара зроблю доброго трав'яного чаю
Всё в этом мире развивается по законам диалектики - спираль тянется вверх в виде воронки, а сама спираль изгибается синусоидально. За взлётом падение, за падением подъём. Так и с ЛФ. Немного попадает, потом взлетит на новом качественном уровне.