збираюся на поправини... такі треба йти... поправити своє дорогоцінне здоров'я... ех... прости печінко...
АгасьШоби де сЄмок не переїлася) Запаслася ними на нині як хомяк на зиму Зараз йду на футбол....через вікно дивитися(VIP-місце )...стадіон під носом...сьогодні нігерійські "чоколядки" з нашими грають Ше й мої хатні на ДН йдуть... Одним словом картинкою...
тільки повернулась додому, їздила з чоловіком і сусідкою в Марійський духовний центр у Зарваниці (Тернопільщина) ,зазвичай там багато людей, але сьогодні було принаймі доки ми були людей було не багато. Люблю бути в Зарваниці, там тишина і спокій, пройшли Хресну дорогу, покупались(помочили ноги) в святій купелі,помолились та і просто посиділи подихали тим свіжим повітрям. Згадала дитинство, я ж там жила до 6 років. Приїхали додому і знов звичні будні....завтра на роботу.
була вчора на святі кави...і ще раз переконалась, що краще нашої львівської кави не має! всі ті лавацци, то така ерунда...а нині після обіду поїхали на природу..на дачуВідпочили і готуюсь до понеділка.
їхав додому ,задумався і пішов 100 при знакові 80 і якраз поліцейського обігнав-він зупинив мене, взяв папери .подивився імя і питає-росіянин .Кажу українець -він зразу сорі три рази я аж не зрозумів чого-а він каже що він шотландець і знає що українця росіянином назвати то як його англійцем і відбувся усним попередженням))))
Садисты! Я каву вообще не пью! Разве 2-3 чашечки в год, и то подсадили со своими праздниками! Да ладно, затарился, а на вас - моральная ответственность!: Good:
Ужгородці переконують у зворотньому: Краще Ужгородської немає...Отакоє!!!! Привіт Вам еЛефівці із Закарпаття... ---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ---------- І від "Деци у Нотаря" ---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ---------- ---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ---------- Во!!!!Трохи назнимкувалась у того Нотаря(там скажу вам прикольненько так...) ---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ---------- Три дні підряд їла один лиш Бограч ---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ---------- Отакі мої були деньки на Закарпатті і в Карпатах (Що було далі дивіться в темі про "личка"),бо тут зараз заофтоплять... ---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ---------- А ше була в Береговому і в Косині на термальних водах,але Берегово водичку "спустило" а Косино на всю працювало...
почав активну підготовку до лижного сезону, збираю спорядження.. розробляю вправи для розтягування, стрибання, падання, ламання... все що необхідно на лижах/борді... також відкрив для себе 2 нові види спорту: ролики та картинг. Якщо перше дало мені фанатичну залежність, то друге подвійну фанатичну залежність Давно вже не отримував стільки задоволення за одиницю часу. Тепер активно вивчаю техніку катання на роликах мій новий лозунг: Екстрім [Ще один шлях для самовдосконалення] Сиджу... слухаю відео лекцію. Оскільки з повністю розписаним днем, вчитись доводиться лише вночі....
Уявив собі: карт, чувак в шльомі, крагах, комбінзоні і на ногах РОЛИКИ... Сиджу за компом, як Джон Сільвер... Муцик замість папуги...
одразу після роботи чи ще на роботі.... навіть не знаю... це дуже не далеко від істини доробляю нетбук і тре на роботу іти..
Цілий день не було світла ,відповідно нема води ...Включили в 18-й . Розпалила пічку ,включила свій ноут ...дрова тріщать ... балдію ...
Я на гуртовні купила силіконові форми,спробувала їх ...Все викинула і зараз сиджу зла як пес....на всіх гарчу,стільки праці і все на смарку.