Побачив її, Боже, яка вона вродлива.... Побачив, зробив вигляд що не побачив, так простіше... Але себе не обдуриш, кров почала кипіти, ноги затряслись, важко стало.
У 82 ноги трясуться не від гарних дівчат, а незалежно від їхньої присутності/відсутності. Я трохи молодший, недавно виповнилося 75, тож по собі знаю
Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?Хто це боїться... хто це боїться?
той допис 82-річного певні і є ознакою славнозвісного,але не багатьом відомого "старчєского маразму" ))
То треба було до мене по цьому питанню звернутися. Я теж пацан сихівський та й на цілих 7 років молодший, не те що той 82-х річний дідуган.