я сьогодні вирішила розморозити свій морозильник, зробила кучу роботи...потім все потопила сало, поскладала в всіх шафах, в саду знов яблук назбирала,завтра буде варення варити......а потім жаліюсь..ноги болять, тиск високий. Кошмар. Все завтра йду в поліклінніку.
Хочу переродитись у італійку..........Ось таке у мене дивне бажання П.С. Італійці своїх жінок бережть і шанують, а наші....Ну,що там говорити. ---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ---------- Пішла підстриглась,їсти приготувала,помила,поскладала.День як день....а свята хочу...
Я не про СвятаА про -Свято(праздник).....для душі.. ---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- Чьос,не чьос, а чомусь наші туди їдуть і всю роботу роблять за тих "моделей"... На наших жінок багато італійок працює????Ото-то!
А знаєте чому? А я Вам скажу, італійки хочу допустимо 12 евриків за годину, а на 8! А румини і за 6 будуть пахати. Ось так
Не погоджуюсь.Імхо,але не можна міряти всіх одним мірилом і казати,що абсолютно ВСІ такі.Я думаю,що багато жінок з вами б не погодилось.Маю перед очима приклади молодих і не дуже подружніх пар,де чоловік з дружини пилинки здуває і допомагає в усьму,де все подружжя робить разом.Впевнена,що кожна з нас може собі виховати того чоловіка,на якого заслуговує.Думаю,що все залежить від нас самих.Якщо чоловік такий як ви кажете - значить жінка сама дозволила йому бути таким.Це моя думка..А щодо італійок - думаю,що і в них не все так гладко,як вам збоку здається..
Мала нагоду спілкуватись і зрозуміла,що я ніколи нею не буду,(насправді маячня маячнеюмені в принципі не зле на своєму місці,от лишень ментальність в нас різниться,причому суттєво...і вони таки менше на кухні паряться ---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ---------- Згідна!!!!як я вже сказала,це моя вечірня МАЯЧНЯ!!!!
зранку дощ - змокла. потім парко, і так цілий день.... коли тебе шось болить нічого не хочеться... навіть кави
Це так, ввечері можуть піти вечеряти до ресторану... Зранку паніно (ненаю, як українською) і кава. Обід макарони
Нєа!!!!!Виховує чоловіка мама і саме вона закладає у нього всі господарчі навики.ІМХО!!!Як я не старалась не можливо перевиховати!Як не мив посуду в мами,так і не миє зараз,і шо маю робити?????Ой!!!!Я вже і залишала не мила,ну і взагалі.... ---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ---------- Залишаємось дівчата тої теми,бо нідочого не договоримось,кожен вариться у своєму сиропі, і для кожного він свій солодко-гіркий,або ше там якийсь....
Коли-то був в гостях, мені один мужик ( колись військовим дирегентом був) сказав, що в мене дуже класний голос ( грубий бас блін, що там класного?) і що дуже чітка дикція. Каже, мол попробуй голос розспівати... Хіба таке реально? Щоб з грубого басу, вийшов норм. голос?